[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал
Искам Аршавин да влезе за да раздвижи играта малко на Арсенал,иначе тоя Росицки незнам още как не са го пратили да си играе в Спарта Прага,пълен анонимник 

Frankie Lampard написа:sl321 написа:Та кво викате за Английския футбол?Голяма работа а? Всички отбори в Испания били супер слаби за това Барса ги мачка.....смешници...
И Реал ли са смешници. И те не минаха центъра, нали. Срещу тази преса никой отбор няма шанс, всичко е ясно. В Испания всеки мач на Барса е такъв. Нима не е е така ? Просто няма отбор, който да победи Барса, което прави скучен футбола. То е ясно- Барса ще спечели ШЛ.
Моуриньо показа как се бие Барса не се отчайвай още

-
- Контакти:
Аидееее Арсенал ! Успех 2рото!

най ще ми е кеф ако барса отпаднат с гол в 96 мин на 3 мин продължение с ръка от 5 метра засада
Истински душевен оргазъм ще е

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:най ще ми е кеф ако барса отпаднат с гол в 96 мин на 3 мин продължение с ръка от 5 метра засада![]()
хахахаха

QniMadrid написа:Моуриньо показа как се бие Барса не се отчайвай още![]()
С кой отбор, обаче

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
durex написа:Искам Аршавин да влезе за да раздвижи играта малко на Арсенал,иначе тоя Росицки незнам още как не са го пратили да си играе в Спарта Прага,пълен анонимник
напълно съгласен съм с теб... време е да извади чеха и да пусне руската машинка

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Frankie Lampard
- Контакти:
MCMXIII написа:QniMadrid написа:Моуриньо показа как се бие Барса не се отчайвай още![]()
С кой отбор, обаче

Аз не говоря за Реал....там е друга бира.Става въпрос за ония дето цял сезон говорят как шял да дойде един отбор от Англия с преса и щял да покаже на цалата испанската лига как трябва да се играе срещу Барселона.Как в Англия където имало конкуренция не може да се случи това което се случва в Испания.В първия мач се видя че Арсенал биха с късмет.Тука се вижда как нямат никакъв шанс и как всичко е било една случайност.
На всичко отгоре втория в Англия по нищо не се преставя по добре от предпоследния в Испания,Сарагоса.Сарагоса поне имаха положение.
На всичко отгоре втория в Англия по нищо не се преставя по добре от предпоследния в Испания,Сарагоса.Сарагоса поне имаха положение.
Последна промяна от sl321 на 08 мар 2011 22:56, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
Frankie Lampard написа:sl321 написа:Та кво викате за Английския футбол?Голяма работа а? Всички отбори в Испания били супер слаби за това Барса ги мачка.....смешници...
И Реал ли са смешници. И те не минаха центъра, нали. Срещу тази преса никой отбор няма шанс, всичко е ясно. В Испания всеки мач на Барса е такъв. Нима не е е така ? Просто няма отбор, който да победи Барса, което прави скучен футбола. То е ясно- Барса ще спечели ШЛ.
Франки ! Чакаи ве бро!Недеи да отписваш другите отбори!Барса в Испания са крале , но не забравяи мача с нас ! Отстраниха ни с помощта на ГРОЗНИЯ ОГРЕБО!Барса не е непобедима!