Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал?

Мнениеот Awesome » 04 юли 2011 23:10

той май отива в Интер.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 05 юли 2011 10:11

Awesome написа:
Официално: Гаел Клиши стана част от Манчестър Сити

Френският бранител на Арсенал Гаел Клиши вече няма да носи екипа на лондонския клуб, съобщава Евроспорт. Защитникът е преминал успешно медицински прегледи в Манчестър Сити и се присъединява към „гражданите” срещу сумата от 7 милиона паунда.

Договорът, който е подписал френският футболист, е за четири години.

Гаел Клиши стана част от Арсенал през 2003-та година, когато дойде при "артилеристите" от френския Кан. Защитникът се превърна в основен играч в защитата на лондончани.

Други отбори, които се интересуваха от бранителя, бяха тимовете на Рома и Ливърпул.

„Наистина съм щастлив да се присъединя към такъв велик клуб. Надявам се да мога да допринеса за качеството, което вече го има, защото имаме фантастичен отбор, който вярвам, че ще продължи да върви към по-добро”, заяви самият футболист.

Тоя е пълен смешник, как му взехме тия кинти, нямам и идея...Отдавна не съм се радвал така на наш трансфер. Сега, ако разкараме и Сеск, който не му се играе и алчния Насри, ще съберем добра сума за трансфери и Венгер трябва да купи прилични играчи на няколко поста. И после няма да има оправдания с изплащането на стадиона и липсата на пари...

Gael Clichy in 2009: 'I really believe if you are a player who thinks only about money then you could end up at Manchestеr City,'

:D A това го оставям без коментар, както и "Наистина съм щастлив да се присъединя към такъв велик клуб. Надявам се да мога да допринеса за качеството, което вече го има, защото имаме фантастичен отбор, който вярвам, че ще продължи да върви към по-добро" :D

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 юли 2011 11:12

Прав му път на Клиши!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 05 юли 2011 13:11

Продаваме:Алмуния,Маноне,Скилачи,Денилсон,Диаби,Насри,Фабрегас,Аршавин и Шамак:Насри-25 млн,Сеск 40,Аршавин 15,Шамак 6-7 млн,Диаби 5,Клиши 7млн и събираме около 100 млн..Взимаме:
1-Шей Гивън-доказан вратар който може много да ни помогне..Сити иска 5 млн за него..
2-Гари Кейхил-Даваме 10-15 млн+Бендтнер и го взимаме.Със Вермален ще са убийствен тандем
3-Лейтън Бейнс или Марсело-И двамата са в пъти по-добри от Клиши...
3-Рики Алварез-Ще замести вечно контузения и неблагодарен Фабрегас..
4-Еден Азар-Няма нужда от коментар..
5-Хуан Мата-С оглед финансовото положение на Валенсия мисля,че ще го вземем..
6-Карин Бензема-Просто не може цял сезон РВП да ни носи на гърба си..
7-Жервинъо.......С тези футболисти няма кой да ни спре в Англия :)
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 05 юли 2011 16:12

В неделя отборът заминава за Азия на турне. Насри дотогава може да откаже окончателно да преподписва, което ще означава, че ще напусне.
Бордът се ослушва за нова оферта за Фабрегас - може да го изпуснем за жълти стотинки.

В защита се появява още една допълнителна задачка - титулярният ни ляв бек си тръгна. Най-добрият вариант за мен е да се купи нов такъв.
Разбира се Венгер може да реши да залага на Гибс като титуляр и Траоре, а при контузии (които са неизбежни) да пуска и Вермаелен там. Казано с други думи, ако не купи бек очаквам защитата да е по-слаба със сигурност. Трябва и централен бранител, но още не правим никакви ходове. За поредна година ще прекрояваме отбора, затова е нужно време, но Венгер се бави - дали осъзнава колко дълбока яма си копае :roll:

Некадърниците още са тук. Лидери, психика, мотивация - липсват. Медиите ни разкъсват парче по парче всеки ден. Няма как това да не се отрази върху отбора и играчите, ще сме поставени под огромно напрежение. Мосюто си играе с търпението на всички.
В момента ми се въртят само черни мисли в главата. Сори за негативизма. :arrow:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 05 юли 2011 17:39

Awesome написа:В момента ми се въртят само черни мисли в главата. Сори за негативизма. :arrow:

Няма какво да се извиняваш, не си единствен. Според мен Венгер трябваше да приключи със трансферите на 90% преди турнето в Азия, но дори не е минал и 20% да кажем. Прекалено много дупки има наистина, не мисля че ще си проличи много в мачовете с жълтурковците, но ще се види в последните мачове от подготовката и първите след официалния старт на сезона.

В момента състоянието на отбора е плачевно за мен, което няма как да не отблъсне Насри и той няма да преподпише и не го обвинявам. Той иска да подпише с клуб с бъдеще, където ще печели титли, а в момента сме като за 6-7мо място. Фабрегас според мен ще го задържим, догодина най-вероятно ще си тръгне. Всяко лято е на косъм, но освен че иска да премине в Барса, явно иска и да направи последен напън за някаква титла с "артилеристите". Ако аз съм прекарал 8 години в някой клуб няма как да не искам да опитам за последно да спечеля нещо.

В същото време ни свързват с толкова много защитници, но не виждам нищо сигурно. В пресата чета, че даваме толкова и толкова за този и онзи, но всъщност Венгер си седи в къщата или апартамента в Лондон и гледа някой филм на Луи дьо Фюнес вместо да мисли как да оправи положението.

При нас проблема преди време започна от вратаря, стигна защитата, след това обхвана и двете, имаше проблеми и в атаката от контузиите, полузащитата що годе вървеше. В момента едва ли не целия отбор е проблемен. Ще заприличаме на френска комедия от 70те и не ми се мисли тогава.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 юли 2011 18:25

cska_kts_888 написа:Продаваме:Алмуния,Маноне,Скилачи,Денилсон,Диаби,Насри,Фабрегас,Аршавин и Шамак:Насри-25 млн,Сеск 40,Аршавин 15,Шамак 6-7 млн,Диаби 5,Клиши 7млн и събираме около 100 млн..Взимаме:
1-Шей Гивън-доказан вратар който може много да ни помогне..Сити иска 5 млн за него..
2-Гари Кейхил-Даваме 10-15 млн+Бендтнер и го взимаме.Със Вермален ще са убийствен тандем

От играчите, изброени от теб за продажба, мисля, че Маноне, Диаби и Аршавин имат все още място в отбора. За Алмуния, Скилачи, Денилсон съм съгласен, че не са ни нужни. Шамак за мен е 50:50. Колкото до Насри и Фабрегас, достатъчно би било да задържим единия от двамата, но ако никой от тях няма желание да остане, то по-добре да ги пуснем, защото може би няма да играят с хъс за отбора.
Относно списъка с играчите за покупка, Гивън не ни е нужен, ако запазим Фабиански, Маноне и Шчесни, а Марсело е ключов за Реал и едва ли ще се съгласят да ни го продадат. С качествата на Рики Алварес не съм запознат конкретно. От останалите всеки би могъл да бъде много полезен - Кейхил и Бейнс биха били добре дошли на местата на Скилачи и Клиши. Измежду Азар, Мата, Бензема и Жервиньо, дори и двама са достатъчни - един измежду Азар и Мата и един измежду другите двама.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 05 юли 2011 18:43

Венгер, както сам каза в едно интервю очаква раздвижвания на трансферния пазар към края на юли, началото на август.
Уж бяхме близо до Алварес - изглежда, че отива в Интер; бяхме близо до Жервиньо - все още нищо не е обявено. Пък и не знам колко ще ни помогнат такива трансфери при положение, че защитата ни е толкова продупчена. Имали сме интерес към Кейхил, но Койл каза, че не са получавали никакви оферти. Мосюто изчаква с надеждата да свали някой друг милион от цената, поведението му се диктува от действията на останалите играчи на пазара. Разбира се, колкото повече се мотаем, толкова по-малко време за обиграване и адаптиране на играчите.

До края на август - 2 мача за влизане в ШЛ, гостуване на Нюкасъл и Манчо, домакин на Пуул - ако не иска да бъде намразен от феновете да си размърда задника и да направи нещо, бързо. В края на сезона може да си ходи Изображение
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 юли 2011 22:25

Udoji90 написа:
cska_kts_888 написа:Продаваме:Алмуния,Маноне,Скилачи,Денилсон,Диаби,Насри,Фабрегас,Аршавин и Шамак:Насри-25 млн,Сеск 40,Аршавин 15,Шамак 6-7 млн,Диаби 5,Клиши 7млн и събираме около 100 млн..Взимаме:

От играчите, изброени от теб за продажба, мисля, че Маноне, Диаби и Аршавин имат все още място в отбора. За Алмуния, Скилачи, Денилсон съм съгласен, че не са ни нужни. Шамак за мен е 50:50. Колкото до Насри и Фабрегас, достатъчно би било да задържим единия от двамата, но ако никой от тях няма желание да остане, то по-добре да ги пуснем, защото може би няма да играят с хъс за отбора.
Относно списъка с играчите за покупка, Гивън не ни е нужен, ако запазим Фабиански, Маноне и Шчесни, а Марсело е ключов за Реал и едва ли ще се съгласят да ни го продадат. С качествата на Рики Алварес не съм запознат конкретно. От останалите всеки би могъл да бъде много полезен - Кейхил и Бейнс биха били добре дошли на местата на Скилачи и Клиши. Измежду Азар, Мата, Бензема и Жервиньо, дори и двама са достатъчни - един измежду Азар и Мата и един измежду другите двама.

Коентрао официално подписа с Реал. Така че нищо не се знае. Ако от Реал получат добра сума за Марсело няма да остане нищо друго освен да приемат. И все пак, когато Моуриньо иска да "опита" Коентрао, то тогава Марсело няма да е доволен със статута си. Конкуренцията в Реал в лявата част на отбраната ще се засили. Отново повтарям, ако Венгер изкара нужните пари и е наистина сериозен купувач, то трансфера няма да е нищо учудващо. :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 юли 2011 02:03

liverpool96 написа:Коентрао официално подписа с Реал. Така че нищо не се знае. Ако от Реал получат добра сума за Марсело няма да остане нищо друго освен да приемат. И все пак, когато Моуриньо иска да "опита" Коентрао, то тогава Марсело няма да е доволен със статута си. Конкуренцията в Реал в лявата част на отбраната ще се засили. Отново повтарям, ако Венгер изкара нужните пари и е наистина сериозен купувач, то трансфера няма да е нищо учудващо. :)

Да, след трансфера на Коентрао наистина Марсело вече не ми изглежда като толкова непостижим вариант, но някак си не ми се вярва, че Венгер ще се реши да даде голяма сума за бразилеца, каквато от Реал вероятно ще искат. Освен това, Марсело е играл и като ляв халф, така че не е сигурно, че ще остане резерва с идването на Коентрао. Да не говорим, че е напълно възможно редуване на двамата в титулярния състав - веорятно целта на Моуриньо просто е да има двама равностойни играчи на всяка позиция, включително на левия бек. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Арсенал”