Арсенал - Зима 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Арсенал - Зима 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н

Мнениеот boabbb » 04 яну 2016 10:29

За мен защитници сега няма нужда да се взимат :roll: Имаме 4-ма централни ( Чембърс е многофункционален и като десен краен , и като опорен халф ) и 4-ма крайни, без Чембърс :roll: Тоя Елнени изглежда като задължителното попълнение на дефанзивния халф, а нещо допълнително ще е само бонус 8-) За всеки случай, Венгер каза, че чака нови в първите 10 дни, така че до другия понеделник трябва да сме готови :roll: Обамеянг няма шанс да го вземеме, а и мен лично не ме кефи :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2016 12:07

Ем, то повече от двама и не са ни нужни наистина. 8 защитници за 4 позиции имаме и всичките са здрави. Опорен халф задължително + крило или нападател. Елнени може би ще е първият, но за Обамеянг ме съмнява. Хем ще е сравнително скъп, хем не съм убеден, че иска да напусне Борусия, иначе не е лош вариант.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2016 13:28

Е как ще спрем Трите хикса с тази защита? :) Нужен е един, те са много, но са слаби и повечето са полезни в атака според мен, в защита сме си слаби. Чех няма да ни вади кестените всеки мач. Обамеянг е много готин и е по-добър от Меси, Роналдо и Неймар, то статистиката си го показва според мен- на трите хикса кат им събера головете пак са по-малко от неговите. Само Игуаин е по-добър от Оба що се отнася до реализиране на голчета. :)
Дортмунд са съгласни, но остава да убедим и самия него. Една будалица ми сравняваше Оба с Инсине, ей ся кат кажа на бат змейко ще се посмеем пак от сърце! :)

Върнахме Серж Гнабри. Не бил се наложил в УБА затова се връща.
Последна промяна от dreben23 на 04 яну 2016 14:10, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2016 13:38

Ако под "трите хикса" разбираш Меси-Неймар-Суарес, то с каквато и защита да сме, трудно ще ги спрем. А и да не ги спрем, не е болка за умиране - ШЛ тъй или иначе е трудно постижима цел и не ни е приоритет. Не изглежда по никакъв начин Венгер да няма доверие на сегашните защитници (само Дебюши е под въпрос) и при положение че са здрави, не виждам нужда от нови.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2016 14:01

40 милиона за Обамеянг е просто безумна цена :shock: :shock: Моля ви се ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2016 14:15

Да де, то това е най-големият проблем и според мен. Мисля, че може да ни свърши работа, но прекалено скъпо ще ни го продадат. Както знаем, Арсенал не е отбор, който си позволява да харчи често подобни суми - само за Йозил и Алексис платихме цена от такъв порядък. Пък че вече цените във футбола като цяло са завишени и че отборите се принуждават да ги плащат, за да са конкурентоспосoбни, е друг въпрос.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2016 14:28

Udoji90 написа:Ако под "трите хикса" разбираш Меси-Неймар-Суарес, то с каквато и защита да сме, трудно ще ги спрем. А и да не ги спрем, не е болка за умиране - ШЛ тъй или иначе е трудно постижима цел и не ни е приоритет. Не изглежда по никакъв начин Венгер да няма доверие на сегашните защитници (само Дебюши е под въпрос) и при положение че са здрави, не виждам нужда от нови.

Е, те не са толкова пък страшни, не им се плашете- играят един мач силно, после три хикса и така.. Но трябва да ги опукаме с големия топ. Не ми харесеа така да си избираме турнирите за кой да играем и кой не и зарад титлата можем да пропуснем нещо много по-голямо. Иначе Венгер смята да даде почивка в двубоя със Съндърланд на Йози, а Санчес и Артета се завръщат. Над 60 млн евро мисля, че е цената на Оба, а хора с подобна цена тепърва ще блестят. Много е скъп, но си заслужава според видяното. Много малко играчи са правели такъв фурор в бундеса, добър е. Махал съм Лева, но Обамеянг ще го махне автоматично системата, когато премине при нас. Той Венгер не е тъп, прекалява с доверието към момчетата, да, имат характер и всичко, но мислите ли, че не си задава въпроса: Кога по дяволите ще срещна пак Барса, не съм първа младост да го ева? Сега или никога! :lol:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 04 яну 2016 15:15

Обемеянг би бил много силен трансфер но няма как да стане /освен за наистина много пари/.новото египетско чудо е много силен играч но ще му трябва извество време за адаптация.Един Йозил заигра като хората едва на третия си сезон на Емирейтс.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 яну 2016 17:02

Оба ще е прекрасно попълнение, но за жалост няма как да се случи. Ако БВБ приеме офертата на Арсенал, след нея ще завалят оферти от шейхове, мейхове и кой ли още не, защото Оба в момента е най-ефикасния нападател в топ първенствата на Европа.

Иначе, както е казал Дребния по-горе, да, върнахме Гнабри, което е добре, и означава, че няма да се налага да подсилваме дясната зона на защитата.

Трансфера на Елнение бе "потвърден" от Жиру, който в интервю каза, че до колкото знае има ново момче от Египет. Очевидно след придобиването на разрешително за работа на острова ще имаме още една опция в центъра на терена в негово лице.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2016 18:37

Е той Жиру каза, че не ни трябват и попълнения, но Венгер не харесва това. Аз си мисля, че може и да изчака, за да види и конкурентите кого ще вземат и ако в това за Неймар и Юнайтед е истина, да направи и той някое бум. Но пък ако се забави, най-много да вземе Алваро Негредо накрая. Той го знае и затова ще побърза.[offtopic]Това за Негредо е добро сравнение, че нема да му е останал никой, но пък става за шега. Отсега нататък ще го използвам с този смисъл. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Арсенал”