Евертън - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Евертън - Арсенал
2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Udoji90
- Контакти:
Ако смятат да играят като вчера, в този мач и Х ще бъде постигнат трудно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
На Гудисън винаги се играе трудно. Пък и не знам колко свежи ще сте впредвид гостуването ви в Турция, а мачът е в събота. С оглед на все още недостатъчно сработената ви игра, бих прогнозирал едно равенство, по-скоро с доста голове.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- Xtr3m3_MaCHiNe
- Контакти:
Alonso_Massa написа:1:2. Мисля, че ще има късен гол за Арсенал, с който ще спечелят мача.
Respect, man!
Това от фен на Пул може да значи само 2 неща:
1. Или си обективен и мислиш,че Арсенал правилно запази сили в мача с Бешикташите..за да може да удари коравите карамелчета! Или..
2. Мразиш Евертън яко и искаш да ги видиш на[*рани на техния стадион, така както сме им го правили много пъти. Ще ми се да вярвам,че е [повече] първото.
Аз гледам/подкрепям Арсенал от 1993, и помня победи над тях като 4:0, 6:0, 1:6 (в първия кръг на техен терен!) , 4:1 (миналия сезон за купата), 3:0 и тн..
Но сега са по-корави. Разбира се, както го няма Баркли, и ако Мерта се върне, и опазим Лукаку не виждам как (може би освен от корнер) ще ни вкарат гол. Все пак не трябва да го караме лежерно като мача с турчолята. Можеше да изпатим.
Арсенал все още имат да се сработват, затова аз бих заложил на "по-старите кучета". Примерно състава, на който бих заложил е нещо такова:
-- Шчесни -- Дебюши, Мерта, Чембърс, Монреал -- Фламини, Росицки/Диаби -- Санчес, Уилшър, Окслейд- Чембърлейн -- Кемпбъл/Подолски
И да, Санти има нужда да се възстанови, нарочно съм го оставил резерва, Чамбо и Роса са гладни за игра, а Уилшър или да играе зад нападателя, или да е отляво и Санчес да е на неговата позиция.
Но.. това е по-скоро некви мечти.. познавайки Венгер мисля,че пак ще гледаме Комични и ЖируД, както и Артета. А чак АКО Артета наистина е контузен, чак тогава ще пусне Фламини. Много го харесвах Артета, но вече няма сили за 2 мача на седмица и е тромав. Дори един Коклен показва прогрес и бих предпочел него пред "капитана" ни.
Все пак колкото и странно да звучи мисля,че имаме нужда от "събуждане", като на мача с Палас.. и ако ни вкарат първи няма да го приема като "ooh sh*t", ами ще знам, че ще се хвърлят напред. Все пак прогноза - 1:2 или 0:2.
П.П. Като ти гледам подписа и виждам гола на Джерард - това е почти 1към1 на гола, който Артета изпраска на Джо Харт в 88ата мин преди 2години. Почти идентични!

P.S.2 Леле, нямам търпение да се видя в игра триото шампиони.. но НАЙ-вече Уолкът! Адски липсва на отбора. За мен е един от 3мата ни най-важни играчи. Отделно, друг немец.. Серж Гнабри показа страхотно израстване миналия сезон и смятам, че и на него трябва да му се даде повече игрално време. Проблема е, че ако не се вреди сега - докато ги няма Йозил и Уолкът - по-натам през сезона ще му е почти невъзможно да стъпи на терена. Друг играч, който ще "изгрее" този сезон е Ектор Белерин.. дори смятам,че догодина ако се развие правилно Дебюши може и да му е резерва. Помнете ми думите! Така преди (като всички плюеха Рамзи) казах, че това момче ако вкара 1-2 гола и натрупа самочуствие ще стане машина! Никой не ми вярваше и дори ми се смееха. Сега мисля,че всички виждат прогреса му и дори мисля,че ако миналата година той и Уолкът ( а по същото време и Йозил, Гибс + Уилшър = 5 (!) основни играчи, без да включвам чичо Диаби и Гнабри) не се бяха контузили сезона щеше да е друг. Дори на полусезона Рамзи вече беше номиниран за "играч на сезона"..
Сори, че се отплеснах и за дългия пост.. малко се увлякох. Последно ще кажа, че все още имам надежди Венгер да вземе Сонг (наистина ни трябва опорен халф, отделно може да играе и като центр защитник, което е с куршум -2 заека), и качествен таран, Хубаво, взехме Рабито от ПСЖ, младока е талантлив, но играе на позиция на която играят още 5 (!) човека - Касорла, Йозил, Рамзи, Уилшър + Росицки!! За тези 6 мил паунда + още 7-8 можеше да сме взели вече Сонг (или друг опорен халф, и да мислим само за CF! Моите уважения към Жиру, но той е лимитиран нападател и срещу отборите от топ5 е много предвидим. А Саного има физика, но е нескопосан още. Кемпъл пък няма физика за "класически таран"..
Още недоумявам как можа Венгер да изпусне за смешните 11мил паунда играч като Манджукич!?

Приключвам, че се разлях направо! Сори, още веднъж за което!
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
-
- Контакти:
Имам чувството, че ако Венгер пак пусне Касорла и Жиру ще паднем или най-много до хикс да стигнем. Веднъж да имаме толкова широк състав и остава да не правим ротации. Със сигурност на мястото на контузения ни капитан ще играе Фламини, който аз смятам, че е по-добър от Артета на тази позиция. Иначе състава, който много ми се иска да видя в мача с карамелите е: Шчезни --- Дебюши, Мерте, Чеймбърс, Начо --- Фламини, Уилшър --- Рамзи зад нападателя --- по крилата Кембъл и Чембърлейн, а нападател Санчес или по крилата Санчес и Чембърлейн, а на върха на атаката Саного. На мястото на Рамзи по ми се иска Росицки да пуснем, но при положение, че Рамзи е наказан за реванша в ШЛ по-добре да играе сега, а в мача с турците да пуснем чеха. Иначе много се надявам да си върнем Сонг и проблемите ни на позицията дефанзивен халф ще изчезнат с присъствието на камерунеца и Матийо Фламини, както и капитана ни, който не е типичен ДХ, но доста често е използван на тази позиция.
Victoria Concordia Crescit
- Xtr3m3_MaCHiNe
- Контакти:
Като гледам горе-долу като мен ги виждаш нещата. А и състава е същия. Само Рамзи не съм сложил, точно защото е наказан за мача с турците. Но Чамбо е задължителен за титуляр, според мен!
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Слаб Арсенал, слаб Венгер и слаб съдия. Йозил и Рамзи едва ходят. Монреал е на ниво Кр. Палас. Окс има желание, но не е в добра форма. Да влизат Джоел и Жиру, че иначе нулеви шансове.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Слабички
Каквото гледах, беше много зле ... За да те надиграват дървари като Нейсмит ...

Леевски, оле

Отново разочароващо второ полувреме от Евертън. Срещу Челси не ми се мисли какво ще става 

[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Втори посредствен мач за Арсенал тази седмица. С Бешикташ спахме 80 минути, днес - едно полувреме. Нищо изненадващо, че не спечелихме нито единия двубой, но съм безкрайно учуден, че и не загубихме нито единия. Все пак отборът заслужава похвала за това, че не се отказа до последно. И днес се видя, че Жиру е идеален за резерва в Арсенал, което съм писал сигурно десетки пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...