ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Мнениеот parvanoff » 10 ное 2013 19:08

Avrameca написа:
parvanoff написа:Аз не виждам какво му е зле-тото. ;) Всъщност дори скоро не съм виждал Арсенал така да натискат Ман Ю. Дори имаше един мач, в който май вкараха 8 гола, доколкото се сещам. Един гол на Перси от статично положение за Ман Ю и поне не се сещам за чисто голово положение. Дори ме учудва, че Ман Ю са прибрани и играят на контри и то като домакини-някак си ми е старно, нали уж са голям и силен отбор... ;)

Ти май гледаш друг мач , Арсенал не могат да вържат два поредни паса и ще загубят ако играят така и през второто полувреме.

Кое не разбра? ;) Може би ще трябва отново да си пуснеш първото полувреме... Но няма да споря-всеки си има очи на главата. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 ное 2013 19:16

parvanoff написа:
Avrameca написа:
parvanoff написа:Аз не виждам какво му е зле-тото. ;) Всъщност дори скоро не съм виждал Арсенал така да натискат Ман Ю. Дори имаше един мач, в който май вкараха 8 гола, доколкото се сещам. Един гол на Перси от статично положение за Ман Ю и поне не се сещам за чисто голово положение. Дори ме учудва, че Ман Ю са прибрани и играят на контри и то като домакини-някак си ми е старно, нали уж са голям и силен отбор... ;)

Ти май гледаш друг мач , Арсенал не могат да вържат два поредни паса и ще загубят ако играят така и през второто полувреме.

Кое не разбра? ;) Може би ще трябва отново да си пуснеш първото полувреме... Но няма да споря-всеки си има очи на главата. ;)

Просто искам да кажа , че Арсенал не играят футбола който могат и губят средата на терена от там идва и липсата на положения пред Де Хея.Стискам палци второто полувреме да ги обърнете :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 ное 2013 19:26

Гледал съм почти всички мачове на Арсенал този сезон и не смятам, че играят зле, но както казах всеки има мнение. А и все пак играят срещу Ман Ю, а не срещу Суонзи примерно. ;) Аз също стискам палци ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 10 ное 2013 20:28

Честита победа на Ман.Ю,но определено не убедиха че заслужават повече победата.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 ное 2013 21:08

Пореден нареден мач между двата отбора. Ако "Арсенал" има претенции за нещо сериозно, трябва да спре да губи умишлено гостуванията си на този съперник. Убеден съм, че в другите дербита играчите на "артилеристите" ще играят до последно, но днес, без да съм гледал и минута, съм убеден, че Венгер отново заповяда на своите да загубят.
Смешен треньор и смешен отбор! Ако влезе в четворката, ще е успех. Титлата е ясна вече, макар че това едва ли има някакво значение от морална гледна точка :x
Единственото, за което съжалявам, е, че вестфалци не успяха да спечелят и втората среща. Някои говориха за умишлена загуба. Не го вярвам това, но се получи лошо, че немският отбор загуби от посредствен английски представител.
Много е вероятно "Борусия" да отпадне, а това ще е жалко за турнира. Много по - жалко, отколкото евентуално такова на слабия "Милан". Едните играят футбол, а другите си мислят, че могат, както и "Арсенал" де.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 ное 2013 22:30

Заслужен успех за домакините. Само с едно полувреме игра (първото Арсенал спаха) няма как да се вземе нещо от този стадион.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 14:20

daniel875 написа:Пореден нареден мач между двата отбора. Ако "Арсенал" има претенции за нещо сериозно, трябва да спре да губи умишлено гостуванията си на този съперник. Убеден съм, че в другите дербита играчите на "артилеристите" ще играят до последно, но днес, без да съм гледал и минута, съм убеден, че Венгер отново заповяда на своите да загубят.
Смешен треньор и смешен отбор! Ако влезе в четворката, ще е успех. Титлата е ясна вече, макар че това едва ли има някакво значение от морална гледна точка :x
Единственото, за което съжалявам, е, че вестфалци не успяха да спечелят и втората среща. Някои говориха за умишлена загуба. Не го вярвам това, но се получи лошо, че немският отбор загуби от посредствен английски представител.
Много е вероятно "Борусия" да отпадне, а това ще е жалко за турнира. Много по - жалко, отколкото евентуално такова на слабия "Милан". Едните играят футбол, а другите си мислят, че могат, както и "Арсенал" де.

Ти пак ли си избягл от "психото" , бе :mrgreen: Нарочно падане, уредени мачове ... :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 ное 2013 14:31

Перси, ако беше отишъл в Ман Сити, пак ли щяхте да го псувате :?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 14:53

MuFc1878 написа:Перси, ако беше отишъл в Ман Сити, пак ли щяхте да го псувате :?

Аз лично - да. Венгер го търпя сума време да играе слабо, а като влезе във форма и почна да бележи много - си хвана багажа и не искаше да преподписва. Неблагодарник :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 ное 2013 15:06

Да разбирам, че случаят не е като преминаването на Фиго от Барса в Реал М. По-скоро претенциите ви са за начина, по който реши да напусне клуба :?
За мен обаче решението му е напълно оправдано. Стана на 29 години, а трофей никакъв. Дали Меси щеше да се кефи да вкарва по 50 гола на сезон, а таван за каталунците 4-то място! Някои играчи искат силните им игри да бъдат отплатени с краен успех в даден турнир, в което не виждам нещо лошо. Това разбира се си е мое виждане по въпроса.

Върни се в “Арсенал”