Арсенал-Брадфорд ЕТ (Кепитъл Уан Къп 1/4)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

WESLEY119
Контакти:

Re: Арсенал-Брадфорд ЕТ (Кепитъл Уан Къп 1/4)

Мнениеот WESLEY119 » 12 дек 2012 00:31

Не мога.Това ако не е позор, не знам кое е...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 дек 2012 00:31

Браво на момчетата от Брадфорд!!! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 12 дек 2012 00:37

Венгаа, след такъв срам и позор, ако продължиш да изпълняваш мениджърските си функции не само в Арсенал , но където и да било, значи си изключително нагло парче. Некадърник!

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 12 дек 2012 00:59

Мисля,че времето на Венгер на чело на Арсенал свърши.Трябва да си ходи и да дойде човек който ще влее нужното самочуствие и интелект в играта на Арсенал.С всяка изминала година отбора става все по жалък и ще е чудо ако през този сезон се доберат до място в ШЛ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 дек 2012 01:08

Едно време Брадфорд си беше във Висшата лига, не са случаен отбор. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 дек 2012 01:15

Tommi написа:Едно време Брадфорд си беше във Висшата лига, не са случаен отбор. :)

Никак даже!Не случайно Арсен подходи толкова сериозно към срещата излизайки с титулярния си състав.. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 дек 2012 01:56

Jamala написа:Мисля,че времето на Венгер на чело на Арсенал свърши.Трябва да си ходи и да дойде човек който ще влее нужното самочуствие и интелект в играта на Арсенал.С всяка изминала година отбора става все по жалък и ще е чудо ако през този сезон се доберат до място в ШЛ

Аз това от 3 години го повтарям, ама мосюто вятър го вее на бял кон! А после феновете се сърдят и се чудят защо най-добрите им играчи бягат от любимият им тим! Да си видят треньора, да си видят "успехите" от последните години и не би трябвало да им е трудно да си отговорят... Никой не би искал да бере такъв срам година след година, но ако си част от тима не Арсен(ал) това просто е неизбежно! Да видим сега зимата още кой ще избяга...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 12 дек 2012 02:09

Брадфорд винаги съм им следял резултатите. Някак са ми симпатични от един техен престой във Висшата лига през 1999/00. Корави бяха, но набързо изпаднаха. Все пак имат средно голям стадион - 25 000, който е винаги посещаван подобаващо дори в Лига 2, където поне миналия сезон кретаха малко над чертата. Веднъж ги изкарах до Чемпиъшип на Фифата. Дано скоро се завърнат поне там, а преди това направят едно сензационно пускане и в Лига Европа. Някой само може ли да ми каже прякора им как се превежда? На емблемата им пише Batnams или подобно.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 дек 2012 02:32

mironi88 написа:Брадфорд винаги съм им следял резултатите. Някак са ми симпатични от един техен престой във Висшата лига през 1999/00. Корави бяха, но набързо изпаднаха. Все пак имат средно голям стадион - 25 000, който е винаги посещаван подобаващо дори в Лига 2, където поне миналия сезон кретаха малко над чертата. Веднъж ги изкарах до Чемпиъшип на Фифата. Дано скоро се завърнат поне там, а преди това направят едно сензационно пускане и в Лига Европа. Някой само може ли да ми каже прякора им как се превежда? На емблемата им пише Batnams или подобно.

"The Bantams" е прякорът им, което сигурно е някакъв вид петли! На емблемата им присъства такава птица, пък и коментаторът на мача по Диема ги нарече "петлите" и така нещата се нареждат!
http://www.bradfordcityfc.co.uk/news/ar ... 51546.aspx
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 дек 2012 09:59

Браво на Брадфорд .
И да се върнем във българската действителност , дали Брадфорд имат шанс във два мача да отстранят Арсенал ?

Върни се в “Арсенал”