Рединг-Арсенал 5:7! Арсенал пише футболна история!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: READING-ARSENAL5-5 ЕXTRA TIME (започнаха продълженията)

Мнениеот sandi74 » 31 окт 2012 00:25

Tommi написа:
sandi74 написа:Къде са докторите?Какво чакат,че не раздават усмирителните ризи? :) :) :)

Ако не вярваш, че е уговорен, значи ти си за лудницата, ама няма кой да те вкара. :lol: Виж ми първото мнение, да не би да съм написал нещо невярно? :geek:

Тебе те знаем,лаик от класа си. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: READING-ARSENAL 5-7 ЕТ Arsenal wrote the football history!!!

Мнениеот MainEventer » 31 окт 2012 00:25

Арсенал си изкара пари за още някой френски футболист.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 31 окт 2012 00:26

Tommi написа:
sandi74 написа:Къде са докторите?Какво чакат,че не раздават усмирителните ризи? :) :) :)

Ако не вярваш, че е уговорен, значи ти си за лудницата, ама няма кой да те вкара. :lol: Виж ми първото мнение, да не би да съм написал нещо невярно? :geek:

Нали. При подобно развитие на резултата и при необичайни залози на големите коефициенти от мача, никой нищо няма да заподозре и предприеме...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 окт 2012 00:27

MainEventer написа:Арсенал си изкара пари за още някой френски футболист.

Какви са били залозите, защото за тотото мача свърши хикс и 4:4?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 31 окт 2012 00:28

Уникален мач. :)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2012 00:30

ZinedineZidane написа:
Tommi написа:

Нали. При подобно развитие на резултата и при необичайни залози на големите коефициенти от мача, никой нищо няма да заподозре и предприеме...

Може изобщо да не са замесени коефициенти, букмейкъри и залагания. А да действат по "испанския модел", за да се увеличи интересът.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 31 окт 2012 00:31

хахахаха,смешен наивник.За пръв път от 2 години си пуснах по средата на 1-вото полувреме да гледам английски мач,и на полувремето се хванах за главата.Само се чудех какво ще стани второто полувреме и сега виждам-чесно казано не съм изненадан.След миналогодишните мачове-Ман Ю-Ман С-1-6 и Ман Ю Арсенал-8-2 и този сега мисля че няма кво да кажем.Само най-наивните и глупави хора си гледат английския футбол и си мислят,че там няма уредени мачове.А ВСЪЩНОСТ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАШИТЕ ТУКА.Така,че гък да не съм чул от тук нататаче колко уреден бил нашия футбол.Тва тая вечер си е направо гавра.
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 окт 2012 00:33

BadBoy написа:
MainEventer написа:Арсенал си изкара пари за още някой френски футболист.

Какви са били залозите, защото за тотото мача свърши хикс и 4:4?

Едно голямо евала на тия момчета! И един велик Арсен Венгееееееееееееер!

Вие се издадохте, че освен че не разбирате от футбол, ами не разбирате и от залози! :) След 90-та минута няма залози никъде по света за нито един мач! :)

Преглътнете го, най-великият мач го направи Арсенаааал! :)

Офтопик:
Жалко, че беше толкова късно и не можах да се накрещя като хората, но поне във форума се получииииии! :lol:

Пожелавам на всеки футболен фен да изживее нещо подобно- това не е радост, това е делириууууууууууууууууууууууууууууууууум! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2012 00:34

danimann написа:хахахаха,смешен наивник.За пръв път от 2 години си пуснах по средата на 1-вото полувреме да гледам английски мач,и на полувремето се хванах за главата.Само се чудех какво ще стани второто полувреме и сега виждам-чесно казано не съм изненадан.След миналогодишните мачове-Ман Ю-Ман С-1-6 и Ман Ю Арсенал-8-2 и този сега мисля че няма кво да кажем.Само най-наивните и глупави хора си гледат английския футбол и си мислят,че там няма уредени мачове.А ВСЪЩНОСТ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАШИТЕ ТУКА.Така,че гък да не съм чул от тук нататаче колко уреден бил нашия футбол.Тва тая вечер си е направо гавра.

Аз отдавна съм го казал, ама някои хора не ме слушат. На запад са много по-напред с материала от нас.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 окт 2012 00:41

Tommi написа:
danimann написа:хахахаха,смешен наивник.За пръв път от 2 години си пуснах по средата на 1-вото полувреме да гледам английски мач,и на полувремето се хванах за главата.Само се чудех какво ще стани второто полувреме и сега виждам-чесно казано не съм изненадан.След миналогодишните мачове-Ман Ю-Ман С-1-6 и Ман Ю Арсенал-8-2 и този сега мисля че няма кво да кажем.Само най-наивните и глупави хора си гледат английския футбол и си мислят,че там няма уредени мачове.А ВСЪЩНОСТ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАШИТЕ ТУКА.Така,че гък да не съм чул от тук нататаче колко уреден бил нашия футбол.Тва тая вечер си е направо гавра.

Аз отдавна съм го казал, ама някои хора не ме слушат. На запад са много по-напред с материала от нас.

Tommi,пак много се изложи. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Арсенал”