[ШЛ 06.03.2012г.] Арсенал - Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Арсенал - Милан 06.03.2012
За жалост,трябва да бъдем реалисти,4 гола на италиянци трудно се вкарват.Милан показват класа и трябва с достойнство да им пожелаем успех.Въпреки всичко имаме нужда от силен мач и победа,игрите на високо ниво и победите изграждат класата и постоянството.Младите футболисти на Венгер трябва да вярват,че това е пътя ако искат да сложат край на черната серия без трофеи.Имаме много футболисти дадени под наем,незабавна ревизия на развитието им би била добър ход за следващия сезон.На първо четене се сещам за централния защитник на Рейнджърс,тоя е готов да се присъедини към отбора...Има и още...
- Udoji90
- Контакти:
Никакъв шанс нямаме за обрат в общия резултат. По-добре е в този мач някои титуляри да получат почивка, защото двубоят с Нюкасъл в момента ни е много по-важен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- ZinedineZidane
- Контакти:
Топка е, но шансовете варират от 0.1 до 0.3 %. А и Милан навлезе във форма. Реална прогноза 2-1, мечтана - 5-0.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Момчета няма нищо невъзможно, макар че и аз не вярвам, че ще продължим. Но при един съвсем нормален резултат 2-0 на полувремето, един як натиск началото на второто с гол и имате ли си представа Милан как ще рухнат от страх, а нашите момчета какъв приток на адреналин и настроение ще получат и хоп нещата се оправят до края на мача в наша полза.
Сигурен съм , че Арсенал са способни да вкарат 6 гола на Милан в реванша , но въпросът е колко ще допуснат. С тези смешни грешки в защитата , едва ли ще запазят вратата си суха в този мач.
Ако Милан бяха вкарали два гола щях да съм оптимист за реванша. Но четири вече са много. Не знам дали има отбор, който да може да върне толкова попадения. Нищо догодина ще бъде друго, особенно ако шефовете развържат кисията. Арсенал има изграден гръбнак от футболисти, които играят заедно много време. Трябват още една или дви звезди до ван Перси и всичко ще е наред. Подолски не е точно нападателя нужен на отбора в момента, но е добър вариант. Има качествата да играе и по крилата и зад Перси. Венгер има нюх за играчи, затова смятам, че може при една добра чифра да вземат точно, който трябва. Пожелавам успех на Арсенал срещу Милан и дано да победят италианците. За нещо повече можем да си помечтаем, но Бог обича смелите. След победите срещу Тотнъм и Ливърпул при това с голове пасив артилеристите могат да победат всеки.
Интересно как играчи играещи всеки сезон в ШЛ ще умрат от срах от някакви лапенца, но карай мечтите са безплатни.li_boy написа:Момчета няма нищо невъзможно, макар че и аз не вярвам, че ще продължим. Но при един съвсем нормален резултат 2-0 на полувремето, един як натиск началото на второто с гол и имате ли си представа Милан как ще рухнат от страх, а нашите момчета какъв приток на адреналин и настроение ще получат и хоп нещата се оправят до края на мача в наша полза.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
[/quote]Интересно как играчи играещи всеки сезон в ШЛ ще умрат от срах от някакви лапенца, но карай мечтите са безплатни.
[/quote]
Аз ти казвам,че при такъв развой на мача ще се гипсират от самия резултат и че ще има шанс да отпаднат. Не казвам,че ще умрат от страх персонално от някой играч.

Аз ти казвам,че при такъв развой на мача ще се гипсират от самия резултат и че ще има шанс да отпаднат. Не казвам,че ще умрат от страх персонално от някой играч.
- slash1912
- Контакти:
tevez написа:Sisi 1914 написа:5:0
Aко така завърши мача имаш едно шише водка от мен.
Tevez,приятелю,хванах морска болест от подписа ти...

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Мачът е с протоколен характер,но въпреки това е труден за прогнозиране.Едно 6:1 би било идеално,но това са само мечти!Реалистично погледнато - 2:1 за Арсенал 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти