Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.
Човека с каската нещо се мотае
Може и да не биде работа ...

Леевски, оле

- dreben23
- Контакти:
Новото бъдещо попълнение се казва Влад Драгомир, Румъния. Играе като полузащитник.
Ами да му е честито на младежа и бързо да се интегрира и в мъжкия отбор!
Страшен финт направи накрая, даже два!
Кефи ме и добър ляв крак вади..

DONE & DUSTED + Picture Proof, Arsenal Sign & Unveil Midfield StarPosted in 2015-2016 Season, Arsenal News, pictures, Transfer news By Admin On June 24, 2015
Arsenal’s delve in the upcoming transfer window seems to be taking a rather speedy fashion as there are reports that the Gunners have official signed a new talent from the Romania Under 16 team, beating the likes of Inter Milan to his signature.
Vlad Dragomir. Signed a three year deal with the Gunner and his club ACS Poli Timişoara will get approximately £100,000 for the youngster.
According to Romanian Website Prosport, confirms the deal was been completed by Arsenal Transfer fixer ‘Dick Law.
The versatile 16-year-old midfielder can either play in midfield or on the left side of the pitch and has been seen by we fans as a good buy for the future.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AgmlaCsjCck[/youtube]
Страшен финт направи накрая, даже два!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
Чех минава прегледи уж, да видим. Имаме интерес и към защитник на Аугсбург- Абдулрахман Баба, ползвам го редовно във фентъзито, вкарва голчета през два-три мача, прави чисти мрежи, когато Аугсбург играе като домакин. Става.
Спрягат и някакъв младеж от Челси, който го чувам за първи път- Чарли Мусонда. Обамеянг в Арсенал няма да го бъде, Дортмунд не желае да го продава.
67 млн паунда пък искат Наполи за Игуаин, което скандално за играч и отбор, който не се класира за ШЛ.

А вий ми твърдите, че не бил футболист, да ама цената говори за обратното. Малко е попревишена, като скоростта на Артуро Видал, с която се е запътил към нас!
21 млн е предложението ни за Видал. След изявите му обаче в Чили вече съм твърдо разубеден, че не ни трябва изобщо. Вчера едно малко лапенце го нахрани с цветущи испански епитети!
Междувременно, червените дяволи ни пооткраднаха Морган Шнайдерлин.
Друг интересен играч от Наполи се спряга отвреме навреме за Арсенал- защитникът на Наполи Фаузи Гулам. Малко слабичко ми се представи във фентъзито в Лига Европа, но имаше през мач поне суха мрежа. На едно място преди няколко дни мернах и Лоренцо Инсине, него не бих го отрязал аз (има невероятна тупалка отдалеч).
Спрягат и някакъв младеж от Челси, който го чувам за първи път- Чарли Мусонда. Обамеянг в Арсенал няма да го бъде, Дортмунд не желае да го продава.
67 млн паунда пък искат Наполи за Игуаин, което скандално за играч и отбор, който не се класира за ШЛ.

А вий ми твърдите, че не бил футболист, да ама цената говори за обратното. Малко е попревишена, като скоростта на Артуро Видал, с която се е запътил към нас!

Друг интересен играч от Наполи се спряга отвреме навреме за Арсенал- защитникът на Наполи Фаузи Гулам. Малко слабичко ми се представи във фентъзито в Лига Европа, но имаше през мач поне суха мрежа. На едно място преди няколко дни мернах и Лоренцо Инсине, него не бих го отрязал аз (има невероятна тупалка отдалеч).

***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Чех минава прегледи уж, да видим. Имаме интерес и към защитник на Аугсбург- Абдулрахман Баба, ползвам го редовно във фентъзито, вкарва голчета през два-три мача, прави чисти мрежи, когато Аугсбург играе като домакин. Става.
67 млн паунда пък искат Наполи за Игуаин, което скандално за играч и отбор, който не се класира за ШЛ.![]()
![]()
А вий ми твърдите, че не бил футболист, да ама цената говори за обратното. Малко е попревишена, като скоростта на Артуро Видал, с която се е запътил към нас!21 млн е предложението ни за Видал. След изявите му обаче в Чили вече съм твърдо разубеден, че не ни трябва изобщо. Вчера едно малко лапенце го нахрани с цветущи испански епитети!
![]()
Нали уточнихме вече, че фентъзито не е критерии в истинския футбол?

пп Това, че някой обявява как цената му е 67 млн не е = на това, че е станал футболист. То и Спас Делев може някой да обяви, че струва толкова. Това обаче няма да го направи Овермарс

Преди много парадираше с това, че си гледал мноооого мачове и си следял много футбола. Помниш ли преди 10-15 години един играч Денилсон? Бетис го бяха взели и в един момент президента им обяви, че той струвал 400 млн и това му била цената ако някой го иска. (вероятно това е била клаузата му)
После момчето се превърна в поредния провален талант и не стигна до никъде, май и пари не взеха за него

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- dreben23
- Контакти:
Видал е продаден, но след Копа Америка ще кажат на кого!
Не ми говори глупости бе, приятелю! Как не ти омръзна да се правиш на клоун! : D
Не ми говори глупости бе, приятелю! Как не ти омръзна да се правиш на клоун! : D
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Не ми говори глупости бе, приятелю! Как не ти омръзна да се правиш на клоун! : D
Пробвай да го прочетеш

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Трансефра на Чех ми напомня страшно много за трансфера на Пат Дженингс от Тотнъм през 1977 г.Легенда на кръвен враг в напреднала възраст всички смятат че Дженингс е свършил за големия футбол.Следват осем блестящи години на Пат Дженигс в Арсенал.надявам се Петер Чех да направи нещо подобно.
- dreben23
- Контакти:
Джаксън Мартинес потвърди трансфера си в Атлетико (Мадрид)
Мадрид. Нападателят на Порто Джаксън Мартинес потвърди, че ще играе в Атлетико (Мадрид) през новия сезон. 28-годишният голмайстор разкри пред "АС", че договорът му с испанския клуб ще е за четири години. Очаква се от Атлетико да заплатят 35 милиона евро за трансфера.
Интерес към Мартинес имаше и от страна на Милан, но самият футболист предпочете да се присъедини към мадридчани.
Уважавам изключително много Чех, винаги ми е бил любимец, но се надявам искрено Оспина да си остане и ми се струва, че ако това се случи, Петър Чех ще има доста работа, за да го измести от титулярното място- и сутринта Давид Оспина показа, че е много класен вратар, спасявайки Колумбия и докарвайки нещата до дузпи, но какво ли разбирам аз от футбол и фентъзи.

https://vine.co/v/eJ7KHnnn2V2 Не беше само това спасяване, имаше още едно много класно, когато изби топката в страничната греда и отказа Нико Отаменди.

http://gfycat.com/ShrillMassiveHomalocephale#

David Ospina was on fire last night.
In the first half, Ospina kept Aguero and Messi at bay with a sensational double save, but this one from the second half was even better.
With a beautiful corner whipped in, Otamendi managed to flick the ball goalwards, and Ospina showed feline-like reflexes to make a fingertip save and parry the ball onto the post.
In the wake of Arsenal’s decision to sign Petr Cech from Chelsea, this performance from Ospina will surely give Arsene Wenger food for thought.
Чакам решението му с нетърпение!
Прав е Дзола като че ли, дори ми се струва, че Арсенал ще е без конкуренция, остава само да вземем нужните играчи, а те са точно двама- дефанзивен халф и централен нападател.

Дзола: Арсенал и Сити са големите конкуренти на Челси
Бившият футболист на "сините" отписа Манчестър Юнайтед, изобщо не спомена Ливърпул

Бившият футболист на Челси Джанфранко Дзола смята, че Арсенал ще бъде един от кандидатите за титлата във Висшата лига през новия сезон.
"Зная, че Челси ще бъде силен, не се съмнявам в това. Въпросът не е какво може да направи Челси, а на какво са способни останалите отбори, дали ще могат да им се противопоставят", каза Дзола пред "Скай спортс".
"Челси ще бъде в борбата за титлата. Ще бъде много важно за отбори като Манчестър Сити, Арсенал и Манчестър Юнайтед да подобрят представянето си. Сити ще бъде по-силен през следващия сезон, но също така очаквам Арсенал да бъде по-конкурентоспособен."
"През втората част на миналия сезон Арсенал беше изключителен. Впечатлиха ме с начина, по който се защитаваха - нещо, което не беше една от най-силните им страни преди това. Ако тимът поддържа този стандарт цял сезон, малко по-дълго отколкото през изминалата кампания, те ще бъдат много сериозен конкурент за титлата."
"Що се отнася до Манчестър Юнайтед, ние сме наясно с потенциала на този клуб. Но аз не съм сигурен дали те ще могат да направят крачка напред по отношение на своето представяне. Юнайтед също ще бъде предизвикателство за Челси, но според мен по-сериозните конкуренти на "сините" ще бъдат Сити и Арсенал."
"Преминаването на Чех в Арсенал ме изненада и не ме изненада... Защото не можех да си представя Челси да даде играч като Чех на един от големите си противници. Но в същото време разбирам това решение, защото Петер даде много на клуба."
Той винаги е бил лоялен към Челси, винаги се е държал напълно професионално. И сега според мен Челси се опитва да му даде нещо обратно с този жест. Според мен за Чех ще бъде страхотно, ако отиде в Арсенал, като това е много добър ход и за артилеристите", завърши Дзола.
Както казах, Видал е продаден вече!
Vidal deal done - Report

Arturo Vidal, a reported Arsenal target, has already been sold to a "top European club", according to reports.
Spanish publication Marca says Serie A side Juventus, who have lost Carlos Tevez to Boca Juniors, have already sold Chile captain Vidal, but won't reveal his new club until after the Copa America.
Arsenal are the latest club to be linked with Vidal, 28, who has hit the headlines recently after being charged with drink-driving after crashing his Ferrari while at the tournament in his homeland.
Vidal's Chile compatriot Alexis Sanchez is believed to have been asked to try and persuade the player, who was heavily linked with a move to Manchester United last summer, to make a £21.3million move to The Emirates.
Marca, however, reports a deal has already been wrapped up, but Vidal's destination and the details of the transfer are a secret until after the conclusion of the tournament on July 4.
Vidal, who is joint-top scorer at the Copa America with three goals, is currently preparing for Tuesday's semi-final clash with Peru in Santiago.
И тук ли твориш, приятелю? Досущ като твоя стил.

[offtopic]http://www.gol.bg/interesno/2015-06-27/13-igrachi-i-trenyori-koito-prilichat-na-animatsionni-geroi-snimki[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
Арсенал няма нужда от Видал.
- dreben23
- Контакти:
В понеделник обявяваме трансфера на Петър Чех!
Освен това е непостоянен и аз така си мисля, но пък в отделни мачове ще блести дори повече от Алексис. Въпреки това аз искам сериозни играчи с добра статистика и точки във фентъзито. 

***САМО ЦСКА!***