Oтдавна не съм писал във форума, но редовно чета темите. Снощи като цяло играхме добре (през първото полувреме), но пропуснахме положенията си (Уолкът и Жиру), а и след 1:5 в първия мач (и то срещу Байерн) не мисля, че имахме каквито и да е шансове за продължаване, трябваше наистина да се случи някакво чудо. Също така при 2:10 общ резултат според мен е нелепо да има изказвания от сорта "Съдията е виновен". Да, може би имаше засада на Левандовски преди дузпата, но да не забравяме, че в първия мач и нашата дузпа беше спорна. Това са видели съдиите, това са свирили (докато не се въведат технологиите във футбола ще е така). А ние дори и да имахме някакви илюзорни шансове при 1:0, то след изгонването на Косчелни и изравняването, те просто се изпариха, но ние продължихме да си играем все по един и същ начин и логично бяхме разгромени. Може би много по-удачен вариант след изгонването на Косчелни беше изваждане на Уолкът/Жиру и пускане на Коклен. Да, щяхме да се приберем в нашата половина и да се защитаваме, но мисля, че разгромът щеше да бъде избегнат. Както Анчелоти е споменал след мача и според мен 2:10 не отразява реално показаното в двата мача, но след 5-10 години никой няма да помни кой как е играл, а в историята ще стои този срамен резултат и вината ще е основно в нас.
Сезонът за пореден път (кой ли вече

) е провал. Остава ни да се борим само за FA Cup (където с мъка победихме средно добър отбор от Чемпиъншип, разгромихме резервите на Саутхемптън и победихме аматьорски отбор). Влизането в топ 4 този сезон за мен е под огромна въпросителна, а и въпросът е дали изобщо има смисъл да играем в ШЛ. Купата на лигата по традиция я отписваме, за ШЛ изобщо няма смисъл да говорим. С изключение на домакинството срещу Челси, когато наистина играхме брилянтно, нямаме друга победа срещу топ отбор и може би по-важното е, че няма друг мач, в който да сме били по-добрият отбор. Онзи ден Ливърпул (които уж са в криза) можеха с лекота да ни вкарат 6-7 гола.
Чудя се дали в този подфорум все още има трезвомислещи артилеристи, които да смятат, че с Венгер начело ще печелим дубъли и требъли и успехите тепърва предстоят. Надявам се, че всеки е проумял, че успехите на Венгер са в миналото и е време за промяна (при това отдавна). Да, французинът е дал много на този клуб, но това не означава, че трябва да си го взема обратно и да ставаме за смях всяка година
[offtopic]И понеже в темата за снощния мач в подфорума на Байерн видях подигравателно мнение, че тук не правим вече теми, да кажа, че няма проблем аз да се заема с това, бях направил няколко в началото на сезона, но просто не виждам смисъл. Тук редовно пишат само 4-5 човека, едва ли артилеристите във форума са толкова, но явно просто повечето хора са отчаяни от липсата на каквато и да е перспектива в отбора и не влизат във форума. Иначе ако темата ще събира 10-тина мнения според мен е безсмислено занимание да се прави, по-добре даден мач да се дискутира във всекидневната.[/offtopic]