boabbb написа:Саного - ужас ... пълна тояга

Udoji90 написа:За Саного и Габриел твърдо подкрепям - просто не стават за такъв отбор.
Ако съм разбрал правилно искате да разкараме от отбора головата машина, кошмарът на противниковите защити, ужасът на всички вратари - Яя СаноГОЛ. Та той е само на 23 години и вече има цял един гол с екипа на Арсенал (при това май беше от засада). Ако питате Венгер вероятно ще каже, че този "феноменален" нападател е бъдещето на клуба. Току виж след 10 години вече е достигнал кота 15 гола, направо ще е легенда.
Иначе в известна степен мнението ми се припокрива с вашите, като с някои неща съм съгласен, а с други не. Моето виждане е следното:
-вратари: Оспина титуляр. Чех е голяма класа, над 10 години за мен беше в топ 5 на позицията си, но ми се струва, че вече не е на толкова високо ниво и все по-често ще допуска грешки. Ако е съгласен да бъде резерва, не ни трябва нов. Иначе някой по-опитен за резерва, но не мога да се сетя за име в момента. Някой от Мартинез/Мейси да е трети вратар, другият под наем;
-централни защитници: Косчелни + нов да са титуляри. Мустафи и Чеймбърс резерви. Холдинг под наем. Мертезакер и Габриел аут;
-десен защитник: Бейерин титуляр + нов. Дебюши контузията и Дженкинсън охлюва далеч и с доживотна забрана да стъпват на "Емирейтс";
-ляв защитник: нов за титуляр, Начо за резерва, Гибс 1 сезон под наем, за да се види става ли или не (той отговорът май е ясен де

);
- халфове: Коклен и Уилшър (ако издържи физически този сезон) титуляри. Джака бих го махнал, напълно съм съгласен с
Udoji90, че е безкрайно рисков откъм картони, но тъй дадохме много пари за него съм склонен да му дадем още 1 сезон да се докаже. За Елнени съм съгласен с
boabbb, че почти няма пас напред, като цяло много тича и се раздава, но приносът му за отбора клони към 0. Въпреки това за резерва става. Санти Касорла е безценен въпреки, че годините му вече натежават и със сигурност бих го оставил още 1 сезон. Рамзи вечната контузия - аут;
-крила: нов играч (бих взел Ди Мария) и Айоби (знам, че ще се смеете, но смятам, че е добре да го развием) титуляри. За резерви Джоел Кембъл и евентуално Чембърлейн (макар че леко се колебая за него);
-нападатели: Алексис зад нападателя (нов) или до него. Дани Уелбек и Чуба Акпом (също ми се иска да развием качествата му) за ротация. Махане на първо място на Тио "Вечната надежда "Уолкът", Перес, Йозил (при добра оферта) и САНОГО

За Жиру съм много разколебан, но ми се струва, че е време за раздяла с него.
[offtopic]Моля да ме извините, че се обръщам към вас с никове, но просто не ви знам имената.

[/offtopic]