Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот boabbb » 17 дек 2016 08:54

TheNameOfTheGame написа:
on whether contract talks could affect players’ form…
There is no concern, not at all.

on why he is confident about that…
You waste your time because these players have 18 months on their contracts and I don’t see why there is any urgency in every press conference to have that question. Maybe you lack a bit of creativity in the newspapers and you always come up with the same subject. I don’t see why that should turn up in every press conference.

Според мен изключително несериозно изказване. Всеки клуб в такава ситуация би направил всичко възможно да удължи договорите на най-добрите си играчи, а наш Венгер излиза с това, че видиш ли им оставали цели 18 месеца от договорите...просто нямам думи. Това според мен означава 2 неща:
1) Клубът се стиска и не иска да им предложи съществено по-добри условия от сегашните (по-малко вероятно);
2) На самите играчи им е писнало от липсата на успехи и искат да сменят обстановката (много по-вероятно).

В края на договорите си, въпросните играчи ще са на по 30 :!: Много-много да не се ежат за пари ... Време е да се инвестира в следваща звезда и поне единия от двамата настоящи да се пусне като свободен агент, ако не склони на нормални пари :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 дек 2016 12:12

boabbb написа:
TheNameOfTheGame написа:
on whether contract talks could affect players’ form…
There is no concern, not at all.

on why he is confident about that…
You waste your time because these players have 18 months on their contracts and I don’t see why there is any urgency in every press conference to have that question. Maybe you lack a bit of creativity in the newspapers and you always come up with the same subject. I don’t see why that should turn up in every press conference.

Според мен изключително несериозно изказване. Всеки клуб в такава ситуация би направил всичко възможно да удължи договорите на най-добрите си играчи, а наш Венгер излиза с това, че видиш ли им оставали цели 18 месеца от договорите...просто нямам думи. Това според мен означава 2 неща:
1) Клубът се стиска и не иска да им предложи съществено по-добри условия от сегашните (по-малко вероятно);
2) На самите играчи им е писнало от липсата на успехи и искат да сменят обстановката (много по-вероятно).

В края на договорите си, въпросните играчи ще са на по 30 :!: Много-много да не се ежат за пари ... Време е да се инвестира в следваща звезда и поне единия от двамата настоящи да се пусне като свободен агент, ако не склони на нормални пари :|

И в допълнение към това, ако ги мотае още една година да взимат по 130 000, след това може да им даде по-високи заплати и всички да са щастливи - играчите, че са получили голямото увеличение, клубът, че сумарно не е дал чак толкова повече пари. Още повече че Арсенал разчита на успехи този сезон и да стигне до положението, където играчите да нямат възможността да направят трансфер, който да е стъпка нагоре.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2016 09:23

Абе, като гледах мача вчера ... Големи успехи ни очакват, няма две мнения :lol: :lol:

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 19 дек 2016 14:41

Според мен клубът трябва да предложи нови договори на Йозил и Санчес, но при ПОНИЖЕНИ финансови условия. Повече от 60-70 хил. на седмица няма смисъл. Така ще може да се предложат дългосрочни (защо не и пожизнени) договори за по 200-250 хил. на седмица на вечната надежда Тио Уолкът, на стълба в полузащитата Гранит Джака (за когото от Реал/Барселона/Байерн щяха да ни дават 80-100-200-300 милиона след 2 години), на супер здравия и никога контузен Аарън Рамзи и т.н. Това са част хората, които внасят извънземна класа в отбора, а не тези дъртаци и слабаци Санчес и Йозил.

Абсолютно сериозно, изпуснем ли Алексис след края на този сезон, ще счупим тъпомера. Докато за Йозил съм склонен при подходяща оферта да бъде продаден, то Алексис е най-добрият ни играч, при това с много над останалите и не виждам друг като него, който би бил съгласен да дойде в нашия клуб.

[offtopic]Да честитим рожденния ден на чилиеца и да му пожелаем да е здрав, защото той най-много дъпра отбора напред и се раздава на терена до край. Пожелавам му и един ден да вдигне ушатата купа като футболист (едва ли ще е в Арсенал).[/offtopic]
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2016 15:22

Продаване на турчина само при по-млада звезда на негово място ( Дракслер, например ) - иначе не :!: Иначе ако толкова се дърпат, поне да си изкарат договорите до 2018 ... Джака не е никак лош играч, факт е, че вчера игра слабо, но се случва на всеки :!: Иначе е факт, че има доста за махане ... Общо взето моето виждане е следното :

вратар - Чех + Мартинес за резерва, Оспина аут, нов 3-ти избор - Мат Мейси :?:
защита - нов титулярен ляв бек и Гибс за резерва - Начо аут / Косчелни и Мустафата централни, Холдинг и Чембърс резерви, Габриел аут / Белерин десен, Чембърс и тука може да е резерва, Дебюши аут
халфове - Уилшър, Джака и Йозил титуляри, Касорла и Коклен за ротация, Рамзи и Елнени - аут
крила - Окслейд и Айоби титуляри, Уелбек и Санчес за алтернативи, Уолкът, Перес - аут
нападатели - Алексис и Жиру, да се купи и нов, Саного вънка

Оспина, Начо, Габриел, Мертезакер, Дебюши, Рамзи, Елнени, Уолкът, Перес, Саного - цял отбор имаме за изхода :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2016 15:59

Ами, може да няма, ама ... То си е логично това нещо:

Оспина - нисък за ВЛ, проблеми при центриранията
Начо - слаба техника, вече на 30 години
Габриел - трагична техника, пълна шматка, в главата е пълен ръб :lol:
Мертезакер - над 30, с изтичащ договор, тромав
Дебюши - над 30, вечната контузия
Рамзи - вечната надежда, почне да играе и веднага се контузи
Елнени - няма един пас напред, откакто е в Арсенал :lol:
Уолкът - вечната надежда - 1 мач на ниво и 5 не знае къде е
Перес - не знам за какво го взеха ...
Саного - ужас ... пълна тояга :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2016 16:14

За Оспина точно в момента даже не съм убеден дали не е в по-добра форма от Чех. Нисък вратар е, но за ръста си играе неочаквано добре.
За Елнени твърдо не съм съгласен - с нищо не е по-лош от Джака и Коклен. В градивен план даже си ги превъзхожда. Пасове напред има не един и два и не са му никак лоши. Специално Коклен му отстъпва в този аспект. Джака не, но той пък е много по-рисков откъм картони.
Рамзи, Уолкът и Перес биха били повече от прилични резерви. Все пак говорим не само за играчи, които да са твърди титуляри, а и за такива, които да дават ширина на състава. Тио специално прави и не толкова лош сезон засега.
За Саного и Габриел твърдо подкрепям - просто не стават за такъв отбор.
Мертезакер му е време да отстъпи място на младоците, така че бих го прежалил, иначе си е интелигентен футболист, с което понякога успява да компенсира това, че е бавен.
Измежду Начо и Гибс ми е трудно да избера кого предпочитам. Може би Гибс заради това, че е по-млад.
За Дебюши бих се съгласил само ако дойде нов. Всъщност Дженкинсън е много повече за гонене.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 20 дек 2016 20:12

boabbb написа:Саного - ужас ... пълна тояга :mrgreen:

Udoji90 написа:За Саного и Габриел твърдо подкрепям - просто не стават за такъв отбор.

Ако съм разбрал правилно искате да разкараме от отбора головата машина, кошмарът на противниковите защити, ужасът на всички вратари - Яя СаноГОЛ. Та той е само на 23 години и вече има цял един гол с екипа на Арсенал (при това май беше от засада). Ако питате Венгер вероятно ще каже, че този "феноменален" нападател е бъдещето на клуба. Току виж след 10 години вече е достигнал кота 15 гола, направо ще е легенда. :lol: :lol: :lol:

Иначе в известна степен мнението ми се припокрива с вашите, като с някои неща съм съгласен, а с други не. Моето виждане е следното:

-вратари: Оспина титуляр. Чех е голяма класа, над 10 години за мен беше в топ 5 на позицията си, но ми се струва, че вече не е на толкова високо ниво и все по-често ще допуска грешки. Ако е съгласен да бъде резерва, не ни трябва нов. Иначе някой по-опитен за резерва, но не мога да се сетя за име в момента. Някой от Мартинез/Мейси да е трети вратар, другият под наем;
-централни защитници: Косчелни + нов да са титуляри. Мустафи и Чеймбърс резерви. Холдинг под наем. Мертезакер и Габриел аут;
-десен защитник: Бейерин титуляр + нов. Дебюши контузията и Дженкинсън охлюва далеч и с доживотна забрана да стъпват на "Емирейтс";
-ляв защитник: нов за титуляр, Начо за резерва, Гибс 1 сезон под наем, за да се види става ли или не (той отговорът май е ясен де :lol: );
- халфове: Коклен и Уилшър (ако издържи физически този сезон) титуляри. Джака бих го махнал, напълно съм съгласен с Udoji90, че е безкрайно рисков откъм картони, но тъй дадохме много пари за него съм склонен да му дадем още 1 сезон да се докаже. За Елнени съм съгласен с boabbb, че почти няма пас напред, като цяло много тича и се раздава, но приносът му за отбора клони към 0. Въпреки това за резерва става. Санти Касорла е безценен въпреки, че годините му вече натежават и със сигурност бих го оставил още 1 сезон. Рамзи вечната контузия - аут;
-крила: нов играч (бих взел Ди Мария) и Айоби (знам, че ще се смеете, но смятам, че е добре да го развием) титуляри. За резерви Джоел Кембъл и евентуално Чембърлейн (макар че леко се колебая за него);
-нападатели: Алексис зад нападателя (нов) или до него. Дани Уелбек и Чуба Акпом (също ми се иска да развием качествата му) за ротация. Махане на първо място на Тио "Вечната надежда "Уолкът", Перес, Йозил (при добра оферта) и САНОГО :mrgreen: За Жиру съм много разколебан, но ми се струва, че е време за раздяла с него.

[offtopic]Моля да ме извините, че се обръщам към вас с никове, но просто не ви знам имената. :)[/offtopic]
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 дек 2016 08:49

С всичко може да се съглася, ама Мустафата резерва :shock: :shock: Че той ни е най-стабилния защитник от началото на сезона, а е нов в отбора и би трябвало да не е свикнал ... Прави сметка свикне ли какво ще прави :mrgreen: :mrgreen: Гледам, че мазния колумбиец Хамес иска да се маха от Реал - колко ли ще му искат :? Аз не го харесвам, ама е звезда и ще продава фланелки :lol: Нападателя е ясен - яка оферта на Интер за чалгаря Икарди, човека си е класа, макар извънфутболните му прояви да са :o :o Иначе, според мен, Джака трябва да е титуляр в центъра с Уилшър, крайно време е да имаме двама градивни център-халфове, а не винаги единия да е ортопед, леко скаран с техниката ( Фламини, Коклен и т.н. )

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 дек 2016 11:38

Боянчо, пак ли стягате селекция да атакувате .... 4-тото място? ;) :) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Арсенал”