Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот dreben23 » 22 апр 2016 12:58

Имали сме юбилей.
Арсенал победи Уест Бромич с 2:0 в мач № 500 в Премиър Лийг

С два гола на Алекси Санчес Арсенал победи Уест Бромич с 2:0 в отложен мач от 30-ия кръг на Висшата лига. Успехът бе исторически за момчетата на Арсен Венгер, тъй като е под номер 500 в Премиър Лийг. С тази победа "артилеристите" си върнаха третото място с 63 точки в актива си, на цели 10 от лидера Лестър. За Уест Бромич това беше трета поредна загуба и отборът на Тони Пулис заема 15-а позиция в таблицата с 40 точки.

Мисля, че сме в играта за второто място по-скоро, отколкото да отидем по-надолу. Алексис е невероятен. Първият гол вчера беше доста красив. Не можахме да го вкараме във форма това момче преди края на сезона. А сега да видим и новините, че ни чака доста тежък мач със Съндърланд.

Групата за мача:
Provisional squad: Ospina, Cech, Monreal, Gibbs, Gabriel, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Bellerin, Ramsey, Elneny, Wilshere, Ozil, Reine-Adelaide, Iwobi, Sanchez, Campbell, Walcott, Welbeck, Giroud.

Пишат, че са възможни и някакви размествания.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 апр 2016 17:59

Безобразна защита, ялова атака, Венгер цял мач държи Рамзи, а не пуска Коклен и Кембъл... Трагедия тотална! :evil:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 апр 2016 00:19

Да, твърде зле бяхме този мач. Грам нищо не предложихме. Поне да не си правим илюзии повече. :lol: Имат качества тия момчета, но във важните моменти правят глупости и не са дорасли още. Или просто се продават непрекъснато, вече не знам кое е по-зле при нас, а и не ми прави впечатление.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 апр 2016 13:12

Отборът на Байерн (Мюнхен) ще направи опит да привлече в редиците си един от най-постоянните състезатели на Арсенал през сезона.

Става дума за Ектор Белерин.

Той е сред любимците на мениджъра Венгер, който го използва в почти всички мачове на тима през сезона.

Според медиите в Германия, трансферът може да бъде осъществен още през това лято.

Белерин има 33 мача за „артилеристите“ във Висшата лига през този сезон, като в тях се отличи с един гол и четири асистенции.

Топспорт. Дано да го задържим, но има какво да подобрява.
[offtopic]Този уикенд заложих за Тотнъм, а да видим ще сгрешат ли като съм ги пуснал. И една тегава двойка съм сложил и на Уест Хям. За всеки случай и тя. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 апр 2016 15:53

Всички играчи вече са здрави, а Санти Касорла сигурно ще бъде взет в групата. Единствено Алекс Окслейд-Чембърлейн има да наваксва тренировки.

"Everyone is training, so that's new for us," the Frenchman said. "That's the first time this season

Пеп Гуардиола си е заплюл Тио Уолкот за трансфер в Манчестър Сити. Интересно - Милан също се надява да се добере до Тио, а за разменна монета искат да използват свой млад талант- 18-год. халф Мануел Локатели.

[offtopic]Шефът на Волфсбург говори за Никлас Бендтнер и казва, че са завиждали на Арсенал, когато датчанина е бил млад и силен. Но сега е провал. :lol:
“Signing Bendtner was an experiment and it was not a successful one,” Allofs told Kicker. “Bendtner was a gamble worth taking. He was an extraordinary talent. We were envious of Arsenal when Nicklas was still a young player.

“But talent alone is not enough. Nicklas is a divisive figure; he is hurting his own career. Of course, we are upset and disappointed that he was unable to fulfill his potential at Wolfsburg.”
[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 апр 2016 13:08

Ще ви разочаровам - преди маличко излезе интервю с Венгер, в което не заявява никакви намерения да угажда на феновете и да харчи за скъпоплатени звезди през лято. :lol: :lol: Голям е, затова го и уважаваме! Държи си на принципите, но това ще му коства главата сигурно. Феновете ни са големи глупаци и ще ни навият големи беди с това поведение. Те искат смяна на най-добрия действащ треньор с някой не толкова добър. Стане ли така, за няколко години ще се срине всичко, което е съградил Венгер. Ама като не му хващат края бързите успехи до какво водят, ще му хванат. Не го оставят на мира и без това му остават един-два сезона да води, засега се радвам, че собствениците поне го уважават. Най-лесно е да го пропъдим, но той е съградил Арсенал, единствено той. И Арсенал не е като структура с другите отбори, за да се сравняваме с тях, което сравнение явно кара феновете да искат главата му на поднос. Друг отборчек сме ние и искам така да си остане- успехите когато дойдат. Да, малко е старомоден Арсенал, но ме кефи- махнете звездите на лошите из отборите и финансите и успехите да видим какво има след тях- много опростени дългове. Нямат повече от трима собствени играчи, а ние имаме десетки такива. Ама много перем пари, аз не съм тъп и се досещам защо се дават по няколко милиона за младежи, а после ги пращаме някъде по света под наем или ги продаваме, ами перем пари. И мачове продаваме ту отгоре. Ама кво от това, щом си имаме добър отбор и сме в топ 3-4. Имах си аз една тайничка мечта- да завоюваме ШЛ с Венгер и да зарязвам футболче, затова не идват и успехите при нас! Просто футболче не иска да ме пусне...:mrgreen: :)

[offtopic]Имах и друга- ЦСКА, Арсенал и Рома да вземат титлата в един сезончек и да зарязвам футболче, ами не ще. Ще се мъчим още дълго взаимно с футболче! Ама аз си го бичкам, а сега да подпукаме въпросника, докато ботовете не са натрупали ниво .. 8-)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 май 2016 11:56

Боже Господи, нашите негодници пеят "Арсен Венгер дано умреш през май"! :lol: :lol: :lol: :oops: Боклуци гадни долни, тия не са никакви фенове! :) Бива ли такива излагации по Великден, божке, слези и си събери вересиите. Дори един протест не им стига акъл да направят тия хулигани! Масовката си пее "Един е Арсен Венгер!" Добре, че има и повечко хора с разум и чувства! Не може такова отношение към най-великия треньор за всички времена, ние по-добър няма да имаме от него, гоним го и чакат ни мъки и ще изпаднем в Чемпиъншип. Това ми прогнозата като се махне. Десет години ще минат след Арсен докато си стъпим на краката- ей го Челси сакс, Юнайтед сакс. Ние сме си добре , ама ще затрием добър отборчек да ги имам в протестиращите, всичко ще си затрием сами! И Санчес няма да имаме, а като него няма се роди втори! Феновете ще станат причината всички да избягат, играят така вече все едно не се харесват. Не знам дали си лайкват и взаимни постове в инстаграм, нямам аз и не ми и трябва. Ама сигурно не. Все едно черна мамба ги ухапала. Лоши фенове, разбиха атмосферата в съблекалня и си личи. Добре, че Петьо не знаеше. Пак ни спаси това момче, чия е заслугата да е в Арсенал, ами чия е да, чия е, че Дани Уелбек е при нас? Естествено на Арсен, който никой не го уважава! Не разбирам за какво протестират изобщо. Арсенал си побеждава и с шансове да се класира втори, ама те ще провалят всичко. Те момчетата спряха да играят, не им се занимава и на тях с откачалки от трибуните. Ще си стегнат куфарите през лятото, защото са дошли повечето заради Арсен, дори Санти Касорла отровиха змиите и не знае какво да каже. Така ни завиждат всички на играчи и треньор, че са платили за комунални услуги на измислени фенове от трибуни да ни разтурят по Великден! :cry: :lol: :mrgreen:
Протестирайте си за трансфери, ама това е грозно- този човек ви е направил фенове на Арсенал бе! А те искат да мре на връх Великден, аман от кукуриговци! :lol: :lol:

И човекът им се извинява, че е той си е с всичкия и на стари години, а те и на млади не са! Грозни работи.. Нищо добро не ни чака от подобни безсмислени "войни". За какво им се извиняваш на тия отрепки, бре Венго, кои са тия, че им се извиняваш, бре? Някакви негра от малцинствата и предградията по света с жълто. Гадна работа, квото и да прави човек, квото и да постигне или не, те ще му акат на главата и кой заслужил и кой не е. Чек си измислим един хубав подпис в чест на Арсен напук на душмани!

[offtopic]Много ме е яд, но ми става и смешно, щото цялата философия на най-хубавия отборчек по света, изграждана с години ще бъде преобърната съвсем скоро с главата наопаки! Ей го още днеска взехме да спрягаме Левандовски, ама за какво ни е той одъртява с всяка година. Добър е, ама.. Не трябва по този начин. И накрая змиите ще отровят и него.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 май 2016 17:31

:lol: :lol: :lol:

1. Великден беше в края на Март, а не на 1 май :lol: Англичаните не ги интересува кога го празнуваш ти.
2. Всичко това е напълно нормално, да се благодари, че не го замерят с нещо твърдо. При положение, че толкова време съсипва отбора и се изпика на всичко което е постигнал преди.... накрая ще остане само с негативните чувства. Успя да превърне уважението и обичта на много хора в омраза. Само с твърдоглавието си да седи и да се проваля, но да е по неговия начин.
Ако има малко чест е редно да си вземе багажа и да отиде да води някой по малък отбор.

И ако има изходящи трансфери, те не са заради публиката, а заради постоянните провали и неуспехи, които носи този човек + финансовата стиснатост. Няма как да даваш малко пари и да се проваляш непрекъснато, а същевременно да очакваш, че играчите ще се избиват да играят при теб.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 май 2016 14:52

Арсенал без Мертезакер до края на сезона

Германският бранител на Арсенал Пер Мертезакер ще пропусне мачовете на тима до края на сезона, съобщава ESPN.

31-годишният футболист е с травма в бедрото, която получи в двубоя срещу Норич от Висшата лига на Англия.

Все още не е ясно колко точно ще трябва да почива принудително Мертезакер, но е сигурно че няма да е на линия за мачовете срещу Манчестър Сити и Астън Вила.

В настоящата кампания Пер Мертезакер изигра 36 мача за Арсенал във всички турнири.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 май 2016 15:25

Thsmith написа::lol: :lol: :lol:

1. Великден беше в края на Март, а не на 1 май :lol: Англичаните не ги интересува кога го празнуваш ти.
2. Всичко това е напълно нормално, да се благодари, че не го замерят с нещо твърдо. При положение, че толкова време съсипва отбора и се изпика на всичко което е постигнал преди.... накрая ще остане само с негативните чувства. Успя да превърне уважението и обичта на много хора в омраза. Само с твърдоглавието си да седи и да се проваля, но да е по неговия начин.
Ако има малко чест е редно да си вземе багажа и да отиде да води някой по малък отбор.

И ако има изходящи трансфери, те не са заради публиката, а заради постоянните провали и неуспехи, които носи този човек + финансовата стиснатост. Няма как да даваш малко пари и да се проваляш непрекъснато, а същевременно да очакваш, че играчите ще се избиват да играят при теб.

Е направи ти стадион за 390 млн паунда кредит и класирай отбор в топ 4 19 години подред. Вие какво искате? И стадион да имаме, и пари за трансфери да спестим, че и купи да вземаме. Е в кой бизнес е така, в никой! Все нещо ще трябва да жертваш заради друго нещо. След като изтече кредита тогава бих го съдил, сега отбора си е добре. И догодина ако нема титла или някаква купа, тогава да му се търси отговорност. Рекордьори в ФА къп не знам си какво и сме немали успехи и купи. :) Ето, не може го мръднат и да искат (с банкова гаранция си е вързал гащите и никой не може да го мръдне, да протестират колкото си щат). Достатъчно е направил според мен, ама негативизма винаги излиза на преден план в такива ситуации. Не съм съгласен с такива мнения и той не е. Ще видите след него къв ад ще е в душите ни, че няма да видим топ 4. Не е толкова лесно да се правят тия неща - дори сега при тази криза мъчи да се заиграва и надиграва с големи отбори с много пари. Ама си проличава, че не сме вложили достатъчно. Грешката му е само, че не прави трансфери, ама откъде да ги намери тия пари- 20 години ще се труди човека и да рискува да ги даде за някакви ментета по 40-50 млн парчето най-малко. Той икономист, да не е лукова глава. Реално нямаме никаква полза и смисъл от тия протести, само ще си навредим. Вярно е, че заедно с Ван Гаал са най-скъпоплатените треньори, ама и стажа им е много повече в занаята. Нещо не щете да схванете как стоят нещата в Арсенал, съвсем по друг начин от другите клубове сме и не бива да правим и най-малки сравнения с тяхното развитие или не. Ние може си говорим по форуми и такова, че сме кандидати за еди кво си - титли, купи и дубъли и требъли, ама с половин сезон силна игра не става. Алексис има 4-5 гола мързела с мързел... Ей го пари дадени за менте през този сезон. Още ли да даваме за такива ментета с труд спечелените пари, ама те другите са по-слаби от Алексис дето ги искат да им ги доведе! Това ми звучи като мисленето на брата- стиска, стиска некой лев и сетне си го даде да върви на чужбина и га се върне с пръстче в устата - похарчил и това дето е спечелил тука. Те такива габровски сметки не излизат никогаш. Ама точно това искат феновете - изнудват го да им доведе две-три ментета и с тях да се класираме пети и шнурче после. Вижте Сити, ся като ги бием ние и гейм оувър топ 4, а пръснаха над милиард за трансфери. Спечелиха ли нещо смислено освен двете титли? Отидоха на финала с Реал и се продадоха пак да върнат някой милион за скъп трансфер през лятото. :mrgreen: Ама напълно е безсмислена смяна на Венгер точно сега, когато почна да си гради асъл по-сериозен отбор. Само ще му провалят начинанието и ще докарат още беди на Арсенал, друго няма да стане. За да стане това дето искат, трябва да сменим собствениците първо с по-богати и склонни да дават пари от арабски произход, не американски или руски. Проблемът на феновете е, че не могат да се заиграват със собствениците и си търсят изкупителната жертва. То е ясна работата какво целят. Не им е точно целта Венгер да не е треньор, искат американците да разкарат малко по малко, а Венгер им е цел, защото е дупе и гащи с тях, а и те хем демонстрират, че са много богати, а не давата повече от 100 млн за трансфери. И това много раздразни феновете и се хванаха за Венгер. детските фенове като гледам, щото другите хора си го подкрепят повечето. Венгер си върши съвършено работата, за която е назначен, а другите работи и мечти струват пари, справка "купена титла на Лестър". Четох едно недодялано изказване на Раниери вчера, ще цитирам "ако някой от неговите отиде в друг отбор, няма да стигне до терена". Заплашва ли ги или какво, краката ли ще им чупи? Има нещо крайно съмнително в тоя Лестър, ама по-нататъка може да разберем какво. Но тая титла си я купиха сто процента, а всички пък казват, че успехът им дошъл с малки капиталовложения. Дрън-дрън. Не може да вземеш титла с малки пари в днешно време, това са излюзии. И виж им само мисленето на хората- вярват, че Венгер се е изнсосил като треньорче, а не вярват, че Лестър купи титлата в Англия! Глупости... :)

[offtopic]Един факт, на който никой не обърна внимание ми доказа, че титлата е купена. :lol: Къде се намираше целият отбор на Лестър по време на мача Челси-Тотнъм? Как къде, гледат заедно в къщата на Варди! Дали не са знаели предварително какво ще стане на "Стамфорд Бридж"? Тцтц, толкова па наивни хора да не забелязват нищо ей..Лестър купи титлата, щото имат много пари от някъде. Ами нищо чудно и да са на Абрамович при тази радост на феновете на Челси онзи ден. Има нещо гнило в лисичките сладички. А и аз знаех, че Тотнъм се дъни - специално този и онзи мач светци-граждани ги бях разкрил отдавна. Тотнъм ги играх двойка, няма как да спечелят като е във фиша! Няма да спорите за футболни въпроси с мен точно. Като видя, че сте задобрели с прогнозите тогава.
Бум, бум...галите само да се заяждате, това е цялата работа. Ама я не галя такива работи!
Изображение :) Венгер трябва да остане, защото имаме нужда от него все още за прогнозките. :)[/offtopic]

Кои отбори се класираха на полуфинали в ШЛ и ЛЕ - ами сравнително по-заможните отбори. Кои стават шампионите на страните- ами богати и с много, много пари! Ама ние не сме такъв отбор и няма да бъдем такъв с американци за собственици. И ся искат да го яде Венгер за назидание, не за друго, ами заради тъпите янки. Да не гопворим, че може да има и предателски кръгове, ама напълно възможно е, защото Арсенал си върви и се развива много правилно. Така се гради един отбор, не да ги накупиш готови и да ги пуснеш разни ментета като снощните два отбора и нито на единия вършеше играта, нито на другия- немаха и три удара в очертания взети заедно. Само един единствен отбор от т.нар. звездни ментета успя и в двата турнира да победи като гост, Билбао не се брои те не са ментета - градят си винаги сами и със зор отбора- ами Севиля само победи веднъж като гост. И тия прехвалените искат да ни ги докарат в Арсенал, нито един менташки отбор не победи като гост , демек са пълни с ментета и те. Истината боли, ама е такава. Това са показали, това коментирам. :lol:

[offtopic]Сравнение пък с миналите звезди са абсолютно неуместни - дори Кристиано Роналдо си е пълно менте бе, деца. Ама тей ви е угодно - от вашето поколение да са най-силните, да ама не са те! Те са най-слабите от всички други поколения, а ги величаят до небесата. Ами слаби са, дори футболни специалисти го казват, не само аз. Айде и аз съм спец, това не е тайна, ама не чак толкова като тях. Ами слаби са и не могат да бият веднъж като гости- нито Байерн, нито Барса, нито Юве, нито Сити, нито ПСЖ, нито най-силния от тях Атлетико не победи като гост, факт! Изводът е, че са слаби до неузнаваемост всичките и не мога и не бива да ги сравнявам със звезди и отбори от миналото, които си махат с по три голчета като гости и т.н. А тия разчитат техната публика да се поразвика, че да вземат и някой мач като домакин![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Арсенал”