Thsmith написа::lol:
1. Великден беше в края на Март, а не на 1 май

Англичаните не ги интересува кога го празнуваш ти.
2. Всичко това е напълно нормално, да се благодари, че не го замерят с нещо твърдо. При положение, че толкова време съсипва отбора и се изпика на всичко което е постигнал преди.... накрая ще остане само с негативните чувства. Успя да превърне уважението и обичта на много хора в омраза. Само с твърдоглавието си да седи и да се проваля, но да е по неговия начин.
Ако има малко чест е редно да си вземе багажа и да отиде да води някой по малък отбор.
И ако има изходящи трансфери, те не са заради публиката, а заради постоянните провали и неуспехи, които носи този човек + финансовата стиснатост. Няма как да даваш малко пари и да се проваляш непрекъснато, а същевременно да очакваш, че играчите ще се избиват да играят при теб.
Е направи ти стадион за 390 млн паунда кредит и класирай отбор в топ 4 19 години подред. Вие какво искате? И стадион да имаме, и пари за трансфери да спестим, че и купи да вземаме. Е в кой бизнес е така, в никой! Все нещо ще трябва да жертваш заради друго нещо. След като изтече кредита тогава бих го съдил, сега отбора си е добре. И догодина ако нема титла или някаква купа, тогава да му се търси отговорност. Рекордьори в ФА къп не знам си какво и сме немали успехи и купи.

Ето, не може го мръднат и да искат (с банкова гаранция си е вързал гащите и никой не може да го мръдне, да протестират колкото си щат). Достатъчно е направил според мен, ама негативизма винаги излиза на преден план в такива ситуации. Не съм съгласен с такива мнения и той не е. Ще видите след него къв ад ще е в душите ни, че няма да видим топ 4. Не е толкова лесно да се правят тия неща - дори сега при тази криза мъчи да се заиграва и надиграва с големи отбори с много пари. Ама си проличава, че не сме вложили достатъчно. Грешката му е само, че не прави трансфери, ама откъде да ги намери тия пари- 20 години ще се труди човека и да рискува да ги даде за някакви ментета по 40-50 млн парчето най-малко. Той икономист, да не е лукова глава. Реално нямаме никаква полза и смисъл от тия протести, само ще си навредим. Вярно е, че заедно с Ван Гаал са най-скъпоплатените треньори, ама и стажа им е много повече в занаята. Нещо не щете да схванете как стоят нещата в Арсенал, съвсем по друг начин от другите клубове сме и не бива да правим и най-малки сравнения с тяхното развитие или не. Ние може си говорим по форуми и такова, че сме кандидати за еди кво си - титли, купи и дубъли и требъли, ама с половин сезон силна игра не става. Алексис има 4-5 гола мързела с мързел... Ей го пари дадени за менте през този сезон. Още ли да даваме за такива ментета с труд спечелените пари, ама те другите са по-слаби от Алексис дето ги искат да им ги доведе! Това ми звучи като мисленето на брата- стиска, стиска некой лев и сетне си го даде да върви на чужбина и га се върне с пръстче в устата - похарчил и това дето е спечелил тука. Те такива габровски сметки не излизат никогаш. Ама точно това искат феновете - изнудват го да им доведе две-три ментета и с тях да се класираме пети и шнурче после. Вижте Сити, ся като ги бием ние и гейм оувър топ 4, а пръснаха над милиард за трансфери. Спечелиха ли нещо смислено освен двете титли? Отидоха на финала с Реал и се продадоха пак да върнат някой милион за скъп трансфер през лятото.

Ама напълно е безсмислена смяна на Венгер точно сега, когато почна да си гради асъл по-сериозен отбор. Само ще му провалят начинанието и ще докарат още беди на Арсенал, друго няма да стане. За да стане това дето искат, трябва да сменим собствениците първо с по-богати и склонни да дават пари от арабски произход, не американски или руски. Проблемът на феновете е, че не могат да се заиграват със собствениците и си търсят изкупителната жертва. То е ясна работата какво целят. Не им е точно целта Венгер да не е треньор, искат американците да разкарат малко по малко, а Венгер им е цел, защото е дупе и гащи с тях, а и те хем демонстрират, че са много богати, а не давата повече от 100 млн за трансфери. И това много раздразни феновете и се хванаха за Венгер. детските фенове като гледам, щото другите хора си го подкрепят повечето. Венгер си върши съвършено работата, за която е назначен, а другите работи и мечти струват пари, справка "купена титла на Лестър". Четох едно недодялано изказване на Раниери вчера, ще цитирам "ако някой от неговите отиде в друг отбор, няма да стигне до терена". Заплашва ли ги или какво, краката ли ще им чупи? Има нещо крайно съмнително в тоя Лестър, ама по-нататъка може да разберем какво. Но тая титла си я купиха сто процента, а всички пък казват, че успехът им дошъл с малки капиталовложения. Дрън-дрън. Не може да вземеш титла с малки пари в днешно време, това са излюзии. И виж им само мисленето на хората- вярват, че Венгер се е изнсосил като треньорче, а не вярват, че Лестър купи титлата в Англия! Глупости...

[offtopic]Един факт, на който никой не обърна внимание ми доказа, че титлата е купена.

Къде се намираше целият отбор на Лестър по време на мача Челси-Тотнъм? Как къде, гледат заедно в къщата на Варди! Дали не са знаели предварително какво ще стане на "Стамфорд Бридж"? Тцтц, толкова па наивни хора да не забелязват нищо ей..Лестър купи титлата, щото имат много пари от някъде. Ами нищо чудно и да са на Абрамович при тази радост на феновете на Челси онзи ден. Има нещо гнило в лисичките сладички. А и аз знаех, че Тотнъм се дъни - специално този и онзи мач светци-граждани ги бях разкрил отдавна. Тотнъм ги играх двойка, няма как да спечелят като е във фиша! Няма да спорите за футболни въпроси с мен точно. Като видя, че сте задобрели с прогнозите тогава.
Бум, бум...галите само да се заяждате, това е цялата работа. Ама я не галя такива работи!

Венгер трябва да остане, защото имаме нужда от него все още за прогнозките.

[/offtopic]
Кои отбори се класираха на полуфинали в ШЛ и ЛЕ - ами сравнително по-заможните отбори. Кои стават шампионите на страните- ами богати и с много, много пари! Ама ние не сме такъв отбор и няма да бъдем такъв с американци за собственици. И ся искат да го яде Венгер за назидание, не за друго, ами заради тъпите янки. Да не гопворим, че може да има и предателски кръгове, ама напълно възможно е, защото Арсенал си върви и се развива много правилно. Така се гради един отбор, не да ги накупиш готови и да ги пуснеш разни ментета като снощните два отбора и нито на единия вършеше играта, нито на другия- немаха и три удара в очертания взети заедно. Само един единствен отбор от т.нар. звездни ментета успя и в двата турнира да победи като гост, Билбао не се брои те не са ментета - градят си винаги сами и със зор отбора- ами Севиля само победи веднъж като гост. И тия прехвалените искат да ни ги докарат в Арсенал, нито един менташки отбор не победи като гост , демек са пълни с ментета и те. Истината боли, ама е такава. Това са показали, това коментирам.

[offtopic]Сравнение пък с миналите звезди са абсолютно неуместни - дори Кристиано Роналдо си е пълно менте бе, деца. Ама тей ви е угодно - от вашето поколение да са най-силните, да ама не са те! Те са най-слабите от всички други поколения, а ги величаят до небесата. Ами слаби са, дори футболни специалисти го казват, не само аз. Айде и аз съм спец, това не е тайна, ама не чак толкова като тях. Ами слаби са и не могат да бият веднъж като гости- нито Байерн, нито Барса, нито Юве, нито Сити, нито ПСЖ, нито най-силния от тях Атлетико не победи като гост, факт! Изводът е, че са слаби до неузнаваемост всичките и не мога и не бива да ги сравнявам със звезди и отбори от миналото, които си махат с по три голчета като гости и т.н. А тия разчитат техната публика да се поразвика, че да вземат и някой мач като домакин![/offtopic]