Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Появиха се слухове, че Джаки Уилшер е получил поредно усложнение и най-вероятно отсъствието му от терена ще се удължи с поне още няколко месеца. Това практически означава, че той няма да играе този сезон изобщо. Дано това са просто слухове. Стискам палци за Джаки! 

YA GUNNERS YA
- dreben23
- Контакти:
Германски репортер потвърдил, че Гранит Джака може да премине при нас.
Бившият футболист на артилеристите Жилберто Силва защити Венгер, но ни отписа за титлата. Нормално, при такава разлика в точките, но аз не бих ни отписвал напълно- имаме и приятна програма.. Каза, че е умен и го разбира футболчето до съвършенство и стилът му не е архаичен. Разбира се че не е, ама не ми става ясно и на мен нщо хвалят други треньори повече, а Венгер никога през всичките 20 години начело. Според Силва Венгер винаги го критикуват и е прав. Нито една мила дума не съм чул от никого и що, ами щото ги надиграва по всякакви показатели повечето с всекаква дечурлига и то.
Радва ме и изказването на Алишер Усманов вчера, че Венгер сам трябва да пожелае кога да си тръгне. Браво, така се показва уважение, поне в интервюта, ами нашите национални радетели да вземат пример. Не да ме принуждават да правя бойкоти.
Луиш Боа Морте пък сподели, че отношението на феновете спрямо Венгер не е никак правилно. Съгласен, но благодарност няма от никъде, колкото и да е добър в професията си еди кой си, така е устроен света. Туй то.
Insider tips Arsenal to sign £34m star this summer
Arsenal could be set to sign Borussia Monchengladbach star Granit Xhaka, says German football expert Raphael Honigstein
Бившият футболист на артилеристите Жилберто Силва защити Венгер, но ни отписа за титлата. Нормално, при такава разлика в точките, но аз не бих ни отписвал напълно- имаме и приятна програма.. Каза, че е умен и го разбира футболчето до съвършенство и стилът му не е архаичен. Разбира се че не е, ама не ми става ясно и на мен нщо хвалят други треньори повече, а Венгер никога през всичките 20 години начело. Според Силва Венгер винаги го критикуват и е прав. Нито една мила дума не съм чул от никого и що, ами щото ги надиграва по всякакви показатели повечето с всекаква дечурлига и то.

Радва ме и изказването на Алишер Усманов вчера, че Венгер сам трябва да пожелае кога да си тръгне. Браво, така се показва уважение, поне в интервюта, ами нашите национални радетели да вземат пример. Не да ме принуждават да правя бойкоти.

Луиш Боа Морте пък сподели, че отношението на феновете спрямо Венгер не е никак правилно. Съгласен, но благодарност няма от никъде, колкото и да е добър в професията си еди кой си, така е устроен света. Туй то.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
Добри новини: Джак Уилшър и Томаш Росицки възобновиха тренировки. Същото важи и за Чех, а Рамзи може да се върне следващия уикенд. Санти Касорла прави бегови упражнения и от три до четири седмици трябва да е готов. Възстановяването на Окслейд -Чембърлейн също върви по план. Оспина е имал някакъв проблем с контузия от мачовете му за Колумбия, но не е сериозно.
Междувременно Рамзинатора взе пък отношение за първи път в спора "Кой е най-бързият играч на Арсенал?". Тиодор Уолкот, ъф корс.
Jack Wilshere has finally returned to full training with Arsenal in the build-up to Saturday’s Premier League clash with Watford, Arsene Wenger has revealed.
The midfielder is yet to feature for the north London club this season after undergoing ankle surgery before the start of the current campaign.
Wilshere is hoping to make his comeback for the Gunners in the coming weeks as he bids to earn a place in the England squad for this summer’s European championships in France.
And Wenger has confirmed that both Wilshere and Tomas Rosicky are back in full training at London Colney.
Speaking to Arsenal’s website, Wenger said: “Wilshere and Rosicky are back in full training. Basically they are all progressing well.
“It is his {Wilshere’s] first week back in full training and we’ll see how he responds to that, but the first signs are quite good. We’ll assess our options next week.”
Wenger also provided updates on the fitness levels of Petr Cech, Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Mathieu Flamini and Alex Oxlade-Chamberlain.
The Arsenal boss continued: “Cech is going back to normal training. It’s too early to say if he will be available for the weekend. He might be a bit short to be competitive.
“Ramsey will not be available for this weekend, but hopefully next weekend.
“Santi Cazorla is running again outside so it should be three to four weeks more training for Santi.
“Flamini is short for this weekend but could be available next weekend.
“Oxlade-Chamberlain is progressing well.”
Arsenal head into Saturday’s game at The Emirates with the Hornets in third place in the table and 11 points behind leaders Leicester City.
Междувременно Рамзинатора взе пък отношение за първи път в спора "Кой е най-бързият играч на Арсенал?". Тиодор Уолкот, ъф корс.

***САМО ЦСКА!***
- dreben23
- Контакти:
Е, страшни излагации вече, това е неблагодарна работа! На мястото на Венгер си дигам чукалата още преди Уотфорд да видят как е пък без треньор с куп идиоти в съблекалнята!
Ако иска ще харчи човека, аз пък съм доволен, че не харчи и хейтърите подкрепят Лестър оти Арсенал е по-добър от техните отбори и ги фата яд!
С харчене е лесно, ами постигни от нищо нещо като Арсен. Кой го е постигал- единствено Венгер. Срамувам се от такива фенове, но като си тръгне, ще видят, че нема реално кого да купи толкова. Кат ги гледам и Барса, Реал и Атлетико и те не са чак толкова впечатляващи, а какво остава за някви Байерни и Ювентуси или ние. Сега пак един спец от сабален твърди, че Пол Погба е най-добрият халф в света, ама отде накъде с 3 точки изяви на мач у фентъзито е?
Няма кого да купи реално и да е по-добър- с Барса си се надигравахме и двата мача без никъв проблем и с тези "идиоти". Най-редно е да се изчака догодина да си му станем шампиони и да се оттегли с почести както си и требе, такива ултиматуми от некви негърчета от Африка повечето са си дразнещи. Глупчовци. Ще се весне некакъв като Гари Девил, ще се разпори да купува ментета и ще изхарчи спестеното от Венгер. Простотия е вече това. Жалко! Така ако продължават, още от лятото ще сме с нов треньор. Мъничко му трябва на този отбор, съвсем мъничко - да се пипне малко защитата, един двама халфа и един нападател от класата на Жиру, не е нужно да е тип топ класа. Ама немаме втори като Жиру, че си вкарва по гол средно на мач, а кат не е форма нема кой друг и пропадаме. Еми толкова. По над 10 човека в лазарета всеки сезон и после Венгер виновен, че им кекави ногите. Еми кекави са им - Джак Уилшър има повече от десет контузии. Ще изритаме ся Венгер, ще продадем читавите играчи и ще я втасаме! Тия дет ги искат струват от 100 млн паунда нагоре, моментално ако се провали такъв и от проспериращ клуб ще станем фалиращ. Глупости. Ще загубим и играчи като Афобе и ще ни хване после яд, а бъдещето е в тях, не в Левандовски, а още по-малко пък Ибрахимович.
Сто млн паунда бюджет казват, че ще имаме лятото, кой ще ни даде повече да харчосваме? Нелепи са такива изисквания дето му поставят.
[offtopic]Тези хора не разбраха смисъла да си фен на Арсенал, като ги четем, нема и да го разберат! Трофеите не могат да дойдат докато не си направиш отбора - е, да, Венгер го прави сезон след сезон, но кат избухне един ден ще ги прати всички в кучи.. Единственото, за което трябва да протестират е, че плащат най-скъпите билети в историята, но те затуй и не издържали и нервите и почнаха се излагат като кифли. Те искат едва ли не от човек на години да пребори цял един арабски полуостров!
[/offtopic]
Феновете на Арсенал към Венгер: Харчете и бъдете безмилостен
Привържениците написаха отворено писмо до мениджъра
Феновете на Арсенал написаха отворено писмо до мениджъра на клуба Арсен Венгер.Привържениците обаче насочват писанията си изцяло към следващия сезон, като съветват французина да харчи пари за нови попълнения и да изгони от клуба част от играчите.
Писмото до Венгер от феновете:
Ако искате да си върнете доверието преди новата кампания, има няколко неща, които трябва да направите. Първото не е непознато - да похарчите пари за нови попълнения. Миналото лято Арсенал бе единственият клуб във Висшата лига, който не взе полеви играч. Ако следващият сезон е вашият последен в клуба с оглед на изтичащия ви договор, използвайте целия наличен ресурс, за да атакувате титлата.
Понякога изглежда сякаш се чувствате виновен да бръкнете в касата на клуба. Въпреки това, сега сме в такава просперираща позиция, че трябва да сме в състояние да харчив, без никакви значителни последствия.
Това зависи и от вашата проницателност на пазара. Сега феновете не искат нищо повече от това да видят как тези трудно спестени пари се харчат. Вашата награда трябва да бъде свободата да привлечете таланти от световна класа.
Това може да е свързано с раздялата с някои от настоящите играчи - така да бъде. През лятото трябва да сте безмилостен.
Вашата лоялност към някои играчи е похвална, но това може да е грешка. Вашето желание да запазите отбора относително компактен може и да е верен, но това може и да ви принуди да замените някои от сегашните футболисти.
Продажбата на състезатели като Тио Уолкът би била знак, че вече няма да се толерира посредствеността.
За 10 години той имаше достатъчно време да докаже, че може да оправдае очакванията и доверието. Вместо да им се предлагат нови изгодни договори, на вечните неудачници трябва да бъде посочена вратата.
В момента атмосферата на стадиона е почти токсична. Ако Арсенал иска да има шанс през следващия сезон, се нуждае от единение и феновете да вярват както в мениджъра, така и в отбора. Ако искате да обедините привържениците, трябва да покажете желание за промяна.
Може да сте убеден, че ще останете начело и след този сезон, но следващият може да ви е последен. Всеки фен иска да вярва, че това ще е една славна раздяла и триумфален край.
Вашата задача е да ни дадете повод да вярваме. Зависи от вас, Арсен."
Ако иска ще харчи човека, аз пък съм доволен, че не харчи и хейтърите подкрепят Лестър оти Арсенал е по-добър от техните отбори и ги фата яд!

Сто млн паунда бюджет казват, че ще имаме лятото, кой ще ни даде повече да харчосваме? Нелепи са такива изисквания дето му поставят.

[offtopic]Тези хора не разбраха смисъла да си фен на Арсенал, като ги четем, нема и да го разберат! Трофеите не могат да дойдат докато не си направиш отбора - е, да, Венгер го прави сезон след сезон, но кат избухне един ден ще ги прати всички в кучи.. Единственото, за което трябва да протестират е, че плащат най-скъпите билети в историята, но те затуй и не издържали и нервите и почнаха се излагат като кифли. Те искат едва ли не от човек на години да пребори цял един арабски полуостров!

***САМО ЦСКА!***
- dreben23
- Контакти:
Наложилият се като титуляр Алекс Айоби, беше възнаграден и с нов договор!
Браво на Арсен, че открил пореден талант, заради който да го махнем от треньорството за благодарност. Аз поне не виждам логика в това, затова ще ги подбъзиквам тези, които искат да го махат. А и още може да стане шампионче на теория, малко да поизчакат. Лестър нещо не са ми много убедителни с това 1:0 13 пъти. До едно време ще прикриват слабата форма на Марез и Варди, накрая единия ще се схване. Най-интересното мисля, че предстои. Но твърде очевидно ги бутат съдиите, защото нямат отбор, с който да удържат титлата с подобна игра. Непрекъснато им тикат каляската- само последния мач имаше две дузпи, два червени картона. Грозно е това дето се случва- Тотнъм и Арсенал заслужават повече титлата. Харесваха ми доста лисичките, но от няколко месеца нямат никва класа и все ги бутат. Жалко е така да се отнемат мечтите на по-добрите отбори, за сметка на протежетата с 5 000 коеф за титла. Някой си е наумил да стане по-бързо богат чрез Лестър просто.
Мен лично ще ме хване яд, ако Арсенал вземе и спечели всички мачове до края, но и Лестър вземе да ги спечели с по 1:0. Тия ги бутат повече и от Барса и Реал в момента!

***САМО ЦСКА!***
- dreben23
- Контакти:
Тема за мача нямаме пак си. Прогноза 0:1. 
Най-вероятните 11

И за гостите.

Алекс Айоби е направил наскоро дебюта си в националния на Нигерия. По този начин е отпаднала още една дилема относно това чии цветове да защитава на Англия или Нигерия. Снощи пък Джак Уилшър и Томас Росицки са изиграли първите си минути за резервите на Арсенал, а желанието на Джак е да се върне и в първия състав, защото има амбиции да играе и на европейското.

Най-вероятните 11

Mesut Ozil: I Plan to Stay With Arsenal for Two More Seasons
И за гостите.

Алекс Айоби е направил наскоро дебюта си в националния на Нигерия. По този начин е отпаднала още една дилема относно това чии цветове да защитава на Англия или Нигерия. Снощи пък Джак Уилшър и Томас Росицки са изиграли първите си минути за резервите на Арсенал, а желанието на Джак е да се върне и в първия състав, защото има амбиции да играе и на европейското.
***САМО ЦСКА!***
- dreben23
- Контакти:
Оспина на вратата, а тей. 

WEST HAM TEAM NEWS
Team to play Arsenal: Adrian, Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell, Kouyate, Noble, Lanzini, Antonio, Carroll, Payet.
Subs: Randolph, Valencia, Obiang, Moses, Emenike, Hendrie, Oxford
***САМО ЦСКА!***
- Udoji90
- Контакти:
Жалко, че Чех още не е готов за титуляр, иначе останалите са логични. Може би Кембъл трябваше да е на пейката за сметка на един от тримата дефанзивни играчи там. Как да е, "чуковете" са много силен тим този сезон, но мисля, че днес ще ги бием с гол разлика.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Страшен мач се получи, но лош резултат и за двата отбора. Айде, да речем, че ние се прецакахме отдавна, ама "чуковете" не ги устройва хич в борбата за ШЛ. Много груби съдийски грешки иначе - непризнат редовен гол на Лансини, гол от засада (малка, но според мен я има) на Йозил, после пък Керъл може би трябваше да получи втори жълт при 2-2. Как да е, по-ранните и по-грубите грешки бяха в ущърб на Уест Хем, а според мен бяха и по-силният тим, така че като цяло повече заслужаваха успеха.
Чех вероятно съвсем скоро пак ще е титуляр, ама трбява и Мертезакер да се върне в състава. Не знам с какъв акъл днес Венгер го остави на пейката - с него никога нямаше Керъл да ни вкара 3 гола. Ако не Пер, то поне Чеймбърс да играе в следващите мачове, ама само не и Габриел, който просто о*ира почти всеки мач.
А пък Пайе от Уест Хем е страшен играч!
Чех вероятно съвсем скоро пак ще е титуляр, ама трбява и Мертезакер да се върне в състава. Не знам с какъв акъл днес Венгер го остави на пейката - с него никога нямаше Керъл да ни вкара 3 гола. Ако не Пер, то поне Чеймбърс да играе в следващите мачове, ама само не и Габриел, който просто о*ира почти всеки мач.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Някой може ли да ми обясни защо нашия Воайор държи Чех резерва вече втори мач? Или е готов да играе или не. Няма как хем да е на пейката, хем да не може да играе?
И тоя циганин Габриел докога ще играе вместо Мертезакер?

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]