Чудя се дали да ви казвам каквото и да е било, но.. айде, пак от мен да мине.
Джаксън Мартинез ще играе в Милан!

Абе я се разкарай! Докато наистина не съм те започнал, ти си нямаш и малка идея от футбол, искаш аз да правя списъци!

Какво момче съм ти аз, аз може да съм ти татко?

Вие сте съвсем някакви хаховци тук събрани и си мислите, че с всеки ще ви минава номера! Не ме занимавай повече с особата си, малък ти е умственият капацитет, и не само той, всичко е малко при теб.

Досаждаш като конска муха.
Аз ти казах, ако искаш да разбереш каквото и да е било, регистрираш се с единия от двата си профила и идваш да те тупам, в противен случай ще си останеш неграмотен и футболно, освен писмено. Ама изобщо не ви притеснява, че срещу вас може да стои човек, който освен на футбол, може да ти натрие носа и на карти дори.

На абсолютно всичко, щото аз си ги разбирам, а ти нищо не вдяваш, ама приказваш врели-некипели.
П.П. Винаги редактирам, защото един пост преди всичко трябва да има и угледен вид, а ти си неграмотен на всичко отгоре и не можеш да си напишеш списък, щото си гледал петдесет-сто мача в най-добрия случай, а аз съм гледал пет милиарда. Не те ли е срам поне малко да искаш от мен такива неща? Не знам с такива хора да плача ли, да се смея ли, но болшинството сте си откачалки в този форум, но знайте, че поне един не е.
Ако се държите толкова нагло, ще му писне и на него, и ще изгубите единствения си светъл лъч в тези среди. Ти, господинчо, нямаш никакво уважение нито към хората, нито към знанията или уменията им, а какво остава към футболните личности! Спирам, че ми писна- всеки ден трябва да роя нова и нова откачалка!

Мъчи човек да бъде, мек, струва, ама докато не ви се каже направо, че не струвате, няма да мирясате! Чак ми стана гадно ся, че те нароих жестоката..

Свикнали милите да се заяждат непрекъснато с тоя или оня само..тъпо е това нещо, няма ли най-накрая да се усетите, че не може с всеки и ако не можеш да се справиш с него, подвиваш опашка и се омиташ да търсиш по-уязвима жертва.
[offtopic]Приключих с теб, младежо, пращай следващия! ![/offtopic]