Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.

Мнениеот dreben23 » 13 юни 2015 00:57

Thsmith написа::lol: :lol:
Преди няма и 20 дена искаше промяна в регламента на играта за висшата лига с цел да можело и по слабите участници като теб (ти си го каза) да се класират по горе, а сега биеш тъпана и даваш някакви игрички като аргумент/доказателство :lol:

Аз играя фентъзитата с играчи, но това няма нищо общо с темата. Смешно е изобщо да се обсъжда ако не си 12 годишен :lol: Не го приемай като заяждане, но някак си...

Не се притеснявай, няма да ти се подиграваме ако си покажеш отбора. Просто ми е интересно кои имаш за най-добрите играчи.

----

Аз съм най-силният, смешник! :lol: Освен в Англия никъде не те виждам да мериш сили срещу мен! Ела ми бе, отворен! :lol: Прогнози с феърплей ви давам и не можете да ми смогнете пак! :lol: :lol:
Нито една игра няма правила като правила бе! :lol:

Смешното жокерче си ти! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2015 01:06

Аз и не твърдя, че следя обстойно първенствата извън Англия и Франция. Това да гледаш някой мач в когато няма нищо друго за правене, не е следене, а убиване на време.
Може да потърсиш някъде да съм изказвал мнение за играта на емполи, айнтрахт, цволе, елче или някой подобен? Никога не съм коментирал и не съм се бил в гърдите, че ги познавам. Говоря само за неща който съм видял с очите си и знам или имам необходимите аргументи за да достигна до съответния извод. Само те моля да не влизаш в ролята на онова момче суарезшампион :lol:

пп Все още чакам с интерес да видя състава ти.

================
Arsenal will reportedly push to complete an £11m deal for Petr Cech by the end of next week.

The Daily Mail report that talks are set to pick up speed and Arsene Wenger is growing increasingly confident of signing the keeper.

It is thought discussions will focus on finalising a transfer fee, with Chelsea wanting a minimum of £10million.

In addition, it is reported that Theo Walcott looks set to sign a new long-term deal with the Gunners.

ИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 юни 2015 01:36

Скрий се някъде, разкрит си! :) Аз ти казах как ще ги видиш, регваш се и като му дойде време ще ги видиш. :) Жокерче мило сладко. 8-)

Дошъл сладура да дразни, че му бихме шута отзад. Ама кой ще те изтърпи, виж какъв си глупав- за теб всички са анимационни герои, а ти си големото Жокерче с големата уста! :lol: Тук що не си толкова циничен бе като в скайпа? :lol: Опитай се пак, айде сладурче. :) Голяма само устата, главата празна! :lol: Изобщо няма да си губя времето с теб, приятелю. И списък с футболисти ми иска, няма ти го покажа. Само ако мериш сили, да те видя какво можеш, освен да приказваш глупости. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2015 01:58

dreben23 написа:Скрий се някъде, разкрит си! :) Аз ти казах как ще ги видиш, регваш се и като му дойде време ще ги видиш. :) Жокерче мило сладко. 8-)

Дошъл сладура да дразни, че му бихме шута отзад. Ама кой ще те изтърпи, виж какъв си глупав- за теб всички са анимационни герои, а ти си големото Жокерче с големата уста! :lol: Тук що не си толкова циничен бе като в скайпа? :lol: Опитай се пак, айде сладурче. :) Голяма само устата, главата празна! :lol: Изобщо няма да си губя времето с теб, приятелю. И списък с футболисти ми иска, няма ти го покажа. Само ако мериш сили, да те видя какво можеш, освен да приказваш глупости. :)

Oh, Boy :lol:

Момче с кой си мислиш, че говориш? Нещо си в грешка. Какъв скайп? Нещо ме бъркаш с някой.

Смятам, че достатъчно любезно се отнесох с теб и с глупостите ти. Бих те посъветвал да запазиш добрия тон и да престанеш да се репчиш. Нз дали избиваш комплекси от реалния живот във форума, но този тон към мен не е опция. Ако смяташ да ми отговаряш, прави го в разумни граници и се дръж прилично. Вярно е, че се шегувам с абсурдните ти аргументи. Това дава ли ти причина да се държиш като простак?

* Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези, които нямат разум. Волтер.

пп Жалко е да си редактираш предишните постовете и да добавяш/премахваш неща след като вече ти е отговорено и е дори минато на нова страница.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 юни 2015 05:14

Чудя се дали да ви казвам каквото и да е било, но.. айде, пак от мен да мине. :)

Джаксън Мартинез ще играе в Милан! :(

Абе я се разкарай! Докато наистина не съм те започнал, ти си нямаш и малка идея от футбол, искаш аз да правя списъци! :lol: Какво момче съм ти аз, аз може да съм ти татко? :) Вие сте съвсем някакви хаховци тук събрани и си мислите, че с всеки ще ви минава номера! Не ме занимавай повече с особата си, малък ти е умственият капацитет, и не само той, всичко е малко при теб. :) Досаждаш като конска муха. :)
Аз ти казах, ако искаш да разбереш каквото и да е било, регистрираш се с единия от двата си профила и идваш да те тупам, в противен случай ще си останеш неграмотен и футболно, освен писмено. Ама изобщо не ви притеснява, че срещу вас може да стои човек, който освен на футбол, може да ти натрие носа и на карти дори. :mrgreen: На абсолютно всичко, щото аз си ги разбирам, а ти нищо не вдяваш, ама приказваш врели-некипели.

П.П. Винаги редактирам, защото един пост преди всичко трябва да има и угледен вид, а ти си неграмотен на всичко отгоре и не можеш да си напишеш списък, щото си гледал петдесет-сто мача в най-добрия случай, а аз съм гледал пет милиарда. Не те ли е срам поне малко да искаш от мен такива неща? Не знам с такива хора да плача ли, да се смея ли, но болшинството сте си откачалки в този форум, но знайте, че поне един не е. :)
Ако се държите толкова нагло, ще му писне и на него, и ще изгубите единствения си светъл лъч в тези среди. Ти, господинчо, нямаш никакво уважение нито към хората, нито към знанията или уменията им, а какво остава към футболните личности! Спирам, че ми писна- всеки ден трябва да роя нова и нова откачалка! :( Мъчи човек да бъде, мек, струва, ама докато не ви се каже направо, че не струвате, няма да мирясате! Чак ми стана гадно ся, че те нароих жестоката.. :( Свикнали милите да се заяждат непрекъснато с тоя или оня само..тъпо е това нещо, няма ли най-накрая да се усетите, че не може с всеки и ако не можеш да се справиш с него, подвиваш опашка и се омиташ да търсиш по-уязвима жертва.

[offtopic]Приключих с теб, младежо, пращай следващия! ![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2015 18:17

GUNNERS BID FOR RUGANI

Arsenal have launched a £13million bid for Juventus defender Daniele Rugani, according to the Metro.

The 20-year-old has yet to make a senior appearance for the Serie A champions, who was previously co-owned by Empoli before Juventus bought him outright in the last transfer window.

Arsenal's bid was reportedly rejected, but reports from Italy suggest that Juventus are open to further offers for the player.

Това ми се вижда малко странно? Ако го вземем би трябвало или той или Чеймбърс да отидат наем?

dreben23 написа:Чудя се дали да ви казвам каквото и да е било, но.. айде, пак от мен да мине. :)

Джаксън Мартинез ще играе в Милан! : (

Абе я се разкарай! Докато наистина не съм те започнал, ти си нямаш и малка идея от футбол, искаш аз да правя списъци! :lol: Какво момче съм ти аз, аз може да съм ти татко? :) Вие сте съвсем някакви хаховци тук събрани и си мислите, че с всеки ще ви минава номера! Не ме занимавай повече с особата си, малък ти е умственият капацитет, и не само той, всичко е малко при теб. : ) Досаждаш като конска муха. : )
Аз ти казах, ако искаш да разбереш каквото и да е било, регистрираш се с единия от двата си профила и идваш да те тупам, в противен случай ще си останеш неграмотен и футболно, освен писмено. Ама изобщо не ви притеснява, че срещу вас може да стои човек, който освен на футбол, може да ти натрие носа и на карти дори. :mrgreen: На абсолютно всичко, щото аз си ги разбирам, а ти нищо не вдяваш, ама приказваш врели-некипели.

П.П. Винаги редактирам, защото един пост преди всичко трябва да има и угледен вид, а ти си неграмотен на всичко отгоре и не можеш да си напишеш списък, щото си гледал петдесет-сто мача в най-добрия случай, а аз съм гледал пет милиарда. Не те ли е срам поне малко да искаш от мен такива неща? Не знам с такива хора да плача ли, да се смея ли, но болшинството сте си откачалки в този форум, но знайте, че поне един не е. :)
Ако се държите толкова нагло, ще му писне и на него, и ще изгубите единствения си светъл лъч в тези среди. Ти, господинчо, нямаш никакво уважение нито към хората, нито към знанията или уменията им, а какво остава към футболните личности! Спирам, че ми писна- всеки ден трябва да роя нова и нова откачалка! :( Мъчи човек да бъде, мек, струва, ама докато не ви се каже направо, че не струвате, няма да мирясате! Чак ми стана гадно ся, че те нароих жестоката.. :( Свикнали милите да се заяждат непрекъснато с тоя или оня само..тъпо е това нещо, няма ли най-накрая да се усетите, че не може с всеки и ако не можеш да се справиш с него, подвиваш опашка и се омиташ да търсиш по-уязвима жертва.

[offtopic]Приключих с теб, младежо, пращай следващия! ![/offtopic]

Изображение
Чийзъс Крайст! Ти наистина си вярваш? :lol:
Толкова много се смях докато го четох това, че направо ме остави без думи.
пп Свържи се със суарезшампион, може да направите атомно дуо :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 юни 2015 22:03

Ш-ш, ооу, без разправии, тука да не ви е раздела на Ливърпул :lol: Колегата получава бонус експертен фентъзи отбор от мен 8-)

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2015 22:14

забравил си начо и игуаин :lol:

--
Извън майтапа, доста добро отборче си направил : 0 Само с Боатенг и Компани от последната година и 1/2 не съм много съгласен 8-)

---------
CAMPBELL FLATTERED BY SOCIEDAD INTEREST

Arsenal forward Joel Campbell admits he is flattered by interest from Real Sociedad.

David Moyes’ side, who made a failed attempt to sign the Costa Rican on loan in January, are reportedly in pursuit of the 22-year-old once again.
Campbell has given Moyes a boost by hinting that he would be interested in playing for the La Liga club.
Speaking to Radio Marca Donostia, Campbell said: “For one as a player it is a compliment that a team like La Real want me, but I do not touch upon these matters. It is a matter for Arsenal, who are the owners of my permit, and we will see what happens.”

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 юни 2015 22:15

Боатенг? По-добре сложи Джонито Евънс. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 юни 2015 00:14

Сложил съм двама високи и атлетични защитници ;) Играта на Боатенг напоследък е резултат от глупостите на Плешо :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Арсенал”