Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.
Венгер, когото иска, го виждаме после с фланелката да позира
Джаксън май ще е в Милан - отива им на пенсионерския отбор
Игуаин aka Ицо Йовов да заповяда, то се е видяло

Леевски, оле
- dreben23
- Контакти:
Arsenal ‘offered chance to complete £24m transfer of Valencia’s Alvaro Negredo just days after joining the La Liga club’
George Bellshaw for Metro.co.ukFriday 12 Jun 2015 1:03 pm

Alvaro Negredo could be involved in a bizarre transfer saga (Picture: EPA)
Arsenal have been offered the chance to complete the £24million transfer of Valencia Alvaro Negredo just days after joining the La Liga side.
The Gunners are known to be in the market for a new striker and Negredo’s technical ability could see him fit in with their footballing philosophy.
The Spaniard made an explosive start to life with Manchester City but was offloaded to Valencia on loan.
They have now completed a permanent move but the La Liga side want to get rid of him only days after signing, according to the Mirror.
There was a clause in their loan move that forced them to sign him and now they want him to leave.
Arsenal seem unlikely to splurge £24m on the striker but may try and barter for a lower price.
Негредо?
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
На същите години като Джаксън маймуната
Без такива, моля ... Има слухове за Квадво Асамоа от Юве - дано са само слухове - тоя още по-голяма печка 
Леевски, оле
Абе дребен, ти да не си някой садист или мазохист, че само такива предлагаш/споменаваш 
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- dreben23
- Контакти:
Thsmith написа:Абе дребен, ти да не си някой садист или мазохист, че само такива предлагаш/споменаваш
Няма други на свободния работен пазар в момента.
***САМО ЦСКА!***
да да ... всички сериозни имена били ; ) Ти изобщо не споменаваш дори играчи които са близко до "топа"
--
Стана ми интересно : 0 Я вземи направи списък с топ 5 на всеки пост според теб. Много ми е интересно кои играчи ще избереш
--
Стана ми интересно : 0 Я вземи направи списък с топ 5 на всеки пост според теб. Много ми е интересно кои играчи ще избереш
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- dreben23
- Контакти:
Thsmith написа:да да ... всички сериозни имена били ; ) Ти изобщо не споменаваш дори играчи които са близко до "топа"
--
А дали вие не сте объркали топа, някога задавал ли си си подобен въпрос?
В моя топ списък всички ще са топ, а не някакви Месита и Роналдовци.
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа: Между другото, английските фенове на Арсенал се изказат доста ласкаво за Гонсало Игуаин и ще са си доволни на подобен транфер,
Възможно е, но само ако никой не е гледа и 3 мача на кръст извън Англия или по точно с участието на игуаин
Не, ти си в грешка.dreben23 написа:А дали вие не сте объркали топа, някога задавал ли си си подобен въпрос?
dreben23 написа:
В моя топ списък всички ще са топ, а не някакви Месита и Роналдовци.
Чакам с нетърпение да го видя : )
edit: Интересно е, че на първата статия която попаднах в дейли( макар да е по стара)на тема гонзало/Арсенал и що да видя : 0 Най горния коментар започва с
I wouldn't have paid £5m for higuain. He's hopeless. Anyone wanna bet he doesn't get 20 goals next season?
пп Не казвам, че това е масовото мнение или, че масово хората изобщо знаят кой е. Просто ми стана забавно, а търсех анкета. Как и да е ; ) Дано се разминем с това недоразумение.

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- dreben23
- Контакти:
Направил съм го, дори изтървах 20 минути заради теб от мача на нашите
, но няма да ти го покажа! Ако искаш да разбереш кои са, започни да мериш сили срещу мен ето тук през новия сезон!
[offtopic]https://fantasyseriea.com/en/index.php
Всички първенства, идвай юнак!
Можеш да дойдеш да премерим знания и способности и ето тук:
http://en.uelpredictor.uefa.com/UEFA/15 ... enthome.do

[/offtopic]
Ако не те е страх, заповядай, да видя дали ще ти е до смях после!
И другите заповядайте, да ми стане поне малко интересно, че така няма никаква интрига! 
Извините за спама, ама само с доказателства се затварят устите на отворковци!
Айде, ела да те видя колко ги знаеш постовете и топ играчите... 
[offtopic]Дори старите съм ти ги написал по постове дето съм гледал- 4 поколения футболисти, които ти не само че не си гледал, ами не си ги и чувал!
[/offtopic]
Повечко уважение показвайте към хора, които цял живот са се занимавали с това и са енциклопедия от знания и умения, ако искаш заповядай на гости да видиш ще можеш ли така като мен да издържиш да гледаш по цял ден и цяла нощ мачове и с цялата си наглост ми иска някакво хлапе- провокатор списъци моля ти се, за мен е обидно дори, но съм го направил за себе си така.
Я ми кажи ти да не си онова глупаво жокерче, дето го роих в скайпа цяла нощ, че се държи с хората зле?
По държание и говор сте едно към едно.
[offtopic]https://fantasyseriea.com/en/index.php
Всички първенства, идвай юнак!
Можеш да дойдеш да премерим знания и способности и ето тук:
http://en.uelpredictor.uefa.com/UEFA/15 ... enthome.do

[/offtopic]Ако не те е страх, заповядай, да видя дали ще ти е до смях после!
Извините за спама, ама само с доказателства се затварят устите на отворковци!
[offtopic]Дори старите съм ти ги написал по постове дето съм гледал- 4 поколения футболисти, които ти не само че не си гледал, ами не си ги и чувал!
Повечко уважение показвайте към хора, които цял живот са се занимавали с това и са енциклопедия от знания и умения, ако искаш заповядай на гости да видиш ще можеш ли така като мен да издържиш да гледаш по цял ден и цяла нощ мачове и с цялата си наглост ми иска някакво хлапе- провокатор списъци моля ти се, за мен е обидно дори, но съм го направил за себе си така.
Я ми кажи ти да не си онова глупаво жокерче, дето го роих в скайпа цяла нощ, че се държи с хората зле?
Последна промяна от dreben23 на 13 юни 2015 00:55, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***
Преди няма и 20 дена искаше промяна в регламента на играта за висшата лига с цел да можело и по слабите участници като теб (ти си го каза) да се класират по горе, а сега биеш тъпана и даваш някакви игрички като аргумент/доказателство
Аз играя фентъзитата с играчи, но това няма нищо общо с темата. Смешно е изобщо да се обсъжда ако не си 12 годишен
Не се притеснявай, няма да ти се подиграваме ако си покажеш отбора. Просто ми е интересно кои имаш за най-добрите играчи.
----
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]