[12.02.2011] Арсенал - Уулвърхямптън 2:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал-Уулвърхямптън
Играл съм 8 мача права колонка в Бет 365.Всичките единици като Арсенал-Уулвс е една от тях.Миналата събота доста потънах,но в неделя избих загубите.Да се надявам,че тази събота ще имам късмет.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Тоя мач съм го играл еденица на хендикап.Дано не ме издънят Арсенал и да бият с разлика.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
Тодор Крахтов
- Контакти:
Убедителна победа за Арсенал в този мач.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912
1912 SINCE 1912
-
Blue_Girl
- Контакти:
2:0.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Арсенал ще бие с 2-0,макар че това 4-4,от 0-4,което се случва за 1ви път може и да им се отрази.Все пак мисля че ще спечелят,по-добрия отбор.А пък и Вълците щом биха Манчестър Юнайтед,едва ли ще направят отново толкова добър мач.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
mirodes написа:Играл съм 8 мача права колонка в Бет 365.Всичките единици като Арсенал-Уулвс е една от тях.Миналата събота доста потънах,но в неделя избих загубите.Да се надявам,че тази събота ще имам късмет.
Кой са тези осем сигурни мача, кажи ми ги и аз да ги пусна но в еврофутбол
mirodes написа:Играл съм 8 мача права колонка в Бет 365.Всичките единици като Арсенал-Уулвс е една от тях.Миналата събота доста потънах,но в неделя избих загубите.Да се надявам,че тази събота ще имам късмет.
Миналата събота,беше яко шоу....много проплакаха,че са загубили,а малко че са спечелили
djordano написа:mirodes написа:Играл съм 8 мача права колонка в Бет 365.Всичките единици като Арсенал-Уулвс е една от тях.Миналата събота доста потънах,но в неделя избих загубите.Да се надявам,че тази събота ще имам късмет.
Кой са тези осем сигурни мача, кажи ми ги и аз да ги пусна но в еврофутболИначе очаквам трудна победа за Арсенал.
В Еврофутбол са много ниски коефициентите за такива мачове.Мачовете ми са Арсенал-Уулвс 1,Ливърпул -Уигън 1,Рейнджърс-Мъдъруел 1,Байерн-Хофенхайм 1,Милан-Парма 1,Андерлехт-Серкъл Брюж 1,Твенте- Витес 1 и Базел-Санкт Гален 1.Коефициента е 7,38.Ако играеш в Еврофутбол сигурно коефициента ще е около 4.Аз от 5 години не играя в Еврофутбол.Няма смисъл да набутвам пари за смешни коефициенти
Току що изчислих коефициента на тази мачове в Еврофутбол-5,4.Но очаквам утре яко да паднат коефициентите особено на Арсенал,Милан,Ливърпул и Байерн.Но и така разликата е огромна особено ако играеш с повече пари като мен .
Еми в Унибет коефициента на правата колонка Ливърпул 1, Милан 1, Блекпул - Вила г/г и УБА Уест Хем г/г е почти 5 ...а на практика и 4 те залога са на 99 процента сигурни..иначе ясно е, че в еврофутбол играят само заблудените хора, иначе по темата 3-0. 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.