Трансферите в Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- offside_my_ass_
- Контакти:
Re: Трансферите в Арсенал?
Тио този сезон явно ще бъде преквалифициран в нападател и ще покрие липсата на Едуардо. Вижда се, че му липсват някои основни положения в играта по фланга, а и вчера в мача с Щурм игра като нападател през второто полувреме (дори направи фрапантен пропуск в края). JET ще заиграе по дясното крило. Очаквам в първия отбор да останат още Уилшър, Лансбъри и Ийстмънд. Реално Арсенал не се нуждае толкова много от трансфери. В дефанзивен план разполагаме с Косиелни, Вермален, Джуру и Нордвайт (който остави много добри впечатления с играта си). Аз съм сигурен, че щом не можем да се разберем с Евертън за Ягиелка, вероятно на Сол ще му бъде предложена нова оферта за още един сезон. Информациите за Хонда едва ли са верни, не вярвам да успее да се пребори с конкуренцията в халфовата линия - Росицки, Фабрегас, Рамзи, Насри, Уолкот, Джаки, Лансбъри, Диаби, Ебуе и Аршавин - няма как да стане просто. Задължително трябва да бъде привлечен вратар, но аз лично се съмнявам. Венгер обича да дава "втори шансове" на провалени играчи и си мисля, че вече почти е забравил "деянията" на Фабиански и Алмуния от миналия сезон. Освен всичко останало трябва да покрием и новите изисквания на ФА за "домашните" играчи, а и сегашният отбор е доста добре балансиран и широк. Който очаква някакви кардинални промени и много покупки, явно не гледа Арсенал отдавна.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.
чух че са привлекли някакъв си Лорент _ _ _ _ _(точно сега не мога да се сетя фамилията му).До колкото си спомням играе защитник,но по-скоро ще е резерва
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
- gunner4life
- Контакти:
naiki написа:чух че са привлекли някакъв си Лорент _ _ _ _ _(точно сега не мога да се сетя фамилията му).До колкото си спомням играе защитник,но по-скоро ще е резерва
Лоран Кошелни

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
- fabregas_949
- Контакти:
naiki написа:чух че са привлекли някакъв си Лорент _ _ _ _ _(точно сега не мога да се сетя фамилията му).До колкото си спомням играе защитник,но по-скоро ще е резерва
Надали ще е резерва. Нарочно беше взет, за да си партнира с Вермален. Играчът се казва Лорен Косциелни.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- gunner4life
- Контакти:
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да предложи 15 милиона паунда за бранителя на Евертън Фил Ягиелка, твърди „Съндей Мейл”. Венгер вече се пробва веднъж за 27-годишния защитник, но неговата оферта от 10 милиона паунда бе отказана от ръководството на „карамелите”.
Френският мениджър на Арсенал обаче няма намерение да се отказва от Ягиелка, който подписа нов, 5-годишен договор с Евертън през май.
Уилям Галас и Сол Кембъл напуснаха „Емиратс” със свободен трансфер, а вместо тях дойде само французинът Кошелни, а Венгер иска да доведе още един централен защитник.
Novsport
Надявам се да е нещо повече от медийни драсканици

P49 W36 D13 L0 F112 A34
Арсенал си има всичко, но му трябва спешно вратар. Лошото е, че добри вратари трудно се намират, а ако ги има са много скъпи. Аз чух за Акинфеев от ЦСКА, но от тогава нищо. Смятам, че е добър вариан, защото Алмуния и Фабиански издишат отвсякъде. Не искам да ви припомням, колко точки изгубихме заради тъпите им грешки. Върхът беше мача с Уигън, в който поляка пусна три голо за 5 минути, от които първия и третия след детински грешки.
- gunner4life
- Контакти:
Арсен Венгер приготвил 23 млн. за вратаря на Ливърпул Рейна, твърди в-к "Сън"
- телевизия Ринг "Център"
Щом е информация на в-с "Сън" ми е ясно

P49 W36 D13 L0 F112 A34
- ZinedineZidane
- Контакти:
Не знам Венгер ще проумее ли, че трябват класни защитници и класен вратар! Днес Легия ни вкарва 5 гола, макар и в контрола
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- gunner4life
- Контакти:
^
напълно съм съгласен. Всяка година сме с най-лошата защита от топ 4.
напълно съм съгласен. Всяка година сме с най-лошата защита от топ 4.

P49 W36 D13 L0 F112 A34
Вратарят на Фулъм Марк Шварцер е поискал трансфер в Арсенал. Скоро ще разберем дали ще се присъедини към топчиите.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!