Арсен Венгер: Качеството на Премиършип бе нарушено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Арсен Венгер: Качеството на Премиършип бе нарушено

Мнениеот battlestar31 » 18 дек 2009 11:13

_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:Какво мрънка Венгер-треньора на Уулвс обясни още след мача защо е излезнал с този състав-след мача му с Тотнъм играчите му са били уморени адски много и затова е пуснал резервите.Отделно пък,ако смятате,че Уулвс щяха да направят дори и равен,жестоко се лъжете

Те и и за вила така мислехте ама какво стана :)
Вила за какво се борят,Уулвс за какво 8-) Отговори ми на въпроса и ще разбереш разликата

За тея пари дето лигата дава на отборите те са длъжни да излизат със най доброто във всеки мач а не да лягат понеже били манчестър :!: Ако не се лъжа последния в лигата накрая на сезона взима 20 милиона паунда :!: А представям си колко взима първия :!:
Последна промяна от battlestar31 на 18 дек 2009 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 дек 2009 11:14

battlestar31 написа:
Lord of memory написа:И що франсето не спомена че Помпи си почиваха 7 от тиулярите срещу измекярите от Челси дето се измъкнаха в 80тата минута с дузпа срещу втория отбор на последния в класирането на своя стадион.
Щото не му отърва и има комплекс и обвинява всички, за да оправдае слабия си отбор.

А ютайтед колко пъти се измъквал с измислени дузпи ако почна да пиша няма да ми ситгне темата Тая година Челси ги гласят за шампиони и това е вас ви бутаха три години стига ви толко :!:
Добре бе,човек
:x Ставаш банален с тези дузпи-искам ВЕДНАГА да ми покажеш поне 5 измислени дузпи

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 18 дек 2009 11:15

Ти дебил ли си ве? Само Дрогба има 4 симулирани дузпи и разни похвати от борбати и незаконни голове зачетени и незаслужени победи на Челси.
Никой не може да гласят за шампион, след като Юнайтед е шампион и фаворит и останалите след него претенденти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 18 дек 2009 11:15

_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:
Lord of memory написа:И що франсето не спомена че Помпи си почиваха 7 от тиулярите срещу измекярите от Челси дето се измъкнаха в 80тата минута с дузпа срещу втория отбор на последния в класирането на своя стадион.
Щото не му отърва и има комплекс и обвинява всички, за да оправдае слабия си отбор.

А ютайтед колко пъти се измъквал с измислени дузпи ако почна да пиша няма да ми ситгне темата Тая година Челси ги гласят за шампиони и това е вас ви бутаха три години стига ви толко :!:
Добре бе,човек
:x Ставаш банален с тези дузпи-искам ВЕДНАГА да ми покажеш поне 5 измислени дузпи

от тоя или от миналия сезон :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 дек 2009 11:20

battlestar31 написа:
Добре бе,човек
:x Ставаш банален с тези дузпи-искам ВЕДНАГА да ми покажеш поне 5 измислени дузпи[/quote]
от тоя или от миналия сезон :lol:[/quote]ТИ като говориш,мислиш ли какво пишеш :?: :evil: Нали все мърнакаш колко е бил подпиран миналия сезон МЮ,едва ли не само от дузпи е станал шампион-казах ти,покажи ми 5 измислени дузпи,като толкова знаеш,иначе си оставаш за мен един грамофон

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 18 дек 2009 11:25

_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:
Добре бе,човек

от тоя или от миналия сезон :lol:[/quote]ТИ като говориш,мислиш ли какво пишеш :?: :evil: Нали все мърнакаш колко е бил подпиран миналия сезон МЮ,едва ли не само от дузпи е станал шампион-казах ти,покажи ми 5 измислени дузпи,като толкова знаеш,иначе си оставаш за мен един грамофон[/quote]
Те на вас толко много ви дават немога да ги помня всичките но от тоя сезон срещу арсенал абсолютна симулация на руни Напоследък ви подпират със повече добавено време пример срещу сити и съндърланд дузпата ви срещу бърлни и тя е измислена ама нея я изпуснахте :lol: Доволен ли си :) В момента затова се сещам като се сета повече ще ти кажа ;) :)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 18 дек 2009 11:30

Тоя нещастник Венгер трябва да разбере,че за да бъдеш пирви във Висшата лига трябва постоянство. Не може да биеш Ливерпул като гост,аслед това да се издънеш срещу новак.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 дек 2009 11:32

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:
Добре бе,човек

от тоя или от миналия сезон :lol:
ТИ като говориш,мислиш ли какво пишеш :?: :evil: Нали все мърнакаш колко е бил подпиран миналия сезон МЮ,едва ли не само от дузпи е станал шампион-казах ти,покажи ми 5 измислени дузпи,като толкова знаеш,иначе си оставаш за мен един грамофон[/quote]
Те на вас толко много ви дават немога да ги помня всичките но от тоя сезон срещу арсенал абсолютна симулация на руни Напоследък ви подпират със повече добавено време пример срещу сити и съндърланд дузпата ви срещу бърлни и тя е измислена ама нея я изпуснахте :lol: Доволен ли си :) В момента затова се сещат като се сета повече ще ти кажа ;) :)[/quote]Ти наистина гледаш много НЕреално...Как можеш да кажеш,че дузпата срещу Бърнли е измислена.Ти наистина гледал ли си футбол,знаеш ли правилата на тази игра :?: И не ми се оправдавай,че не помниш,защото няма-и ти казах,покажи ми КЛИПОВЕ с тези дузпи,аз не мога да се чудя за коя дузпа на Руни и за кой мач със Съндърланд говориш-постни 2-3 клипа

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 18 дек 2009 11:32

Темата е друга и не замесвай водача в класирането :!: Подпирани сте и това е , не да ми мрънкате за дузпи и симулации и кво ли не още. А и май без роналдо по-малко дузпи ви дават тоя сезон, или греша ?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 18 дек 2009 11:33

sirius123 написа:Тоя нещастник Венгер трябва да разбере,че за да бъдеш пирви във Висшата лига трябва постоянство. Не може да биеш Ливерпул като гост,аслед това да се издънеш срещу новак.

Прав си ама чак нещастник стига човека направи арсенал от средняк до гранд на европа 8-)

Върни се в “Арсенал”