Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.н. )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.

Мнениеот boabbb » 18 май 2016 14:44

KANSAS написа:
boabbb написа:Те фактите около другите грандове постоянно се променят, ама те всички излизат от четворката, за разлика от Арсенал ;) Ти какво предпочиташ - някой като Ван Гаал ли :?:

А, ти какво предпочиташ, постоянна част от пейзажа, в който единственият сигурен отбор който никой не слага в сметките за Шампион, да е отборът на Венгер, защото това отдавна не е Арсенал, а отборът на Венгер, лично на мен пунически войни за топ 4 и протоколни участия за прибиране на кинти в ШЛ не са ми интересни, а и с оглед отблъскващата игра която демонстрира “Отборът на Венгер“, да готов съм на всеки друг който покаже поне мъничко СТРАСТ. Единственото сигурно нещо е, че Венгер НЕ МОЖЕ да направи Арсенал Шампион, така че имали значение кой ще го смени.

Три пъти вече ги е правил за 20 години :? Преди това сме били 10 пъти за 100 и няколко години :lol: :lol: На мен лично ми харесва как играе отбора, да речеме, в 90% от мачовете :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 18 май 2016 15:08

И нито веднъж в последните 12 години. Преди Венгер да дойде Арсенал беше втори по успех в Англия.За титли става дума. В момента е трети. Челси вече имат трофей от ШЛ. Със същата скорост до 10 години Челси ще мине Арсенал по титли. В Европа са по-успешни. Ще видиш...разликата в момента е 8 титили. Да видим след 5 години колко ще е.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 май 2016 15:41

Няма нищо конкретно за Джака, освен факта, че швейцарецът е най-гоненият футболист в бундеслигата през сезона с цели три червени картона.. И едно незначително интервю от днес, в което заявява намерение да облече някога фланелката на Арсенал. Нищо повече. И желанието му е да узнае съдбата си до седмица-две най-много.

Мен ме тревожи друго- съдбата на Алексис Санчес каква ще е. Последните слухове са, че ще бъде заменен с Хенрик Мхитарян. Честно казано не мога да кажа дали е по-добър от Алексис, по-скоро се доближава до неговата класа вече. Но не е по-добър, независимо че е рекордьор в света за миналия сезон по асистенции. Но определено се доближава до качествата на Алексис с всяка година и може и да го изпревари. Разликата между двамата е, че арменецът беше изключително постоянен, а Санчес не блестеше през сезона. Но за разлика от чилиеца, арменецът няма и кой знае каква сериозна визитка все още според мен. Ама аз и нямам чак толкова големи наблюдения де върху играта му поради простата причина, че рядко дават по тв Дортмунд. И друго съществено- техните халфове са по-добри от нашите и тогава е лесно на арменеца. Мисля, че е по-силов футболист и определено няма да ми допадне ако дойде и то за сметка на Алексис. Все едно да заменим красив чилийски ат за арменско магаренце. Абсурд да приема такава промяна! С бате Йози съм по-склонен да се разделя, че е страшен мързел- в нито един голям мач нищо не направи. :cry:

Но от бундеслигата искам най-голямата и звезда в момента - Юлиан Брандт. Бонбон е аспиринчето. Влизането ни отново в ШЛ с многобройна серия от победи се дължеше на него и на Белараби. Но аз искам Брандт за някой от моите отбори преди някой гранд да го е лапнал. Сигурно много е скочила цената, но много впечатлява- крило е. Брандт от еднана страна, Алексис от другата и заспиваме по крилата. :) Говори се за Мората, той е добър реализатор откъм проценти, но със сигурност не е по-класен футболист от другите ни нападатели. Все пак става за заместник на Дани Уелбек, ама после ще е пейка. Игуаин не можем вече да го помиришем с тази клауза от 75 млн, ама га ви казвах да вземем Паоло Дибала вие бил дребен не знам си какво що, а на ви го сега шампион с Ювето. :lol: [offtopic]И да довърша за Гонзало- днес излезе информация, че ще иска от шефовете на Наполи клаузата за откупуване да бъде значително понижена след подписването на новия му договор-на 45 млн.[/offtopic]
[offtopic]Дибала иначе е по-добър и от мързеливецо Серхио Агуеро. Съжалявайте сега, пада ни се! :mrgreen: :)[/offtopic]
Мората не ми вдъхва доверие чак толкова. Но е доста точен като успеваемост, признавам. А ние пък изгубихме всичко заради този компонент - много положения, много греди и по-малко голчета.

Икарди също не ме влече, но и той вдигна успеваемостта си. Искам няква варлина да ни е нападател- Лукаку става, ама не знам дали може да вкарва всеки мач- по-скоро все още не. И Евертън пропадна и заради него.

Спряганият халф на Лестър Н'голо Канте ми харесва, но пък ми се струва абсурдно да се разделят с него преди дебютното участие в ШЛ.

Ще кажа накрая кои не искам да си тръгват- Начо Монреал, Ектор Белерин донякъде, ама той има слабости, Кошчелни, Касорла, Санчес, Жиру и Тио. Изказвал съм се зле за него и с право, но имам много лошо предчувствие, че ще съжаляваме горчиво ако Уолкот си замине. Въпреки многобройните кусури, които му отрязаха квитанциите и за еврото дори, даже ще направя една по-дръзка прогноза - отбор, който привлече Тио, ще стане и шампион в страната си), но по всичко личи той и Кембъла са пътници за Арсен Венгер. В това вече нямам съмнения поне. И двамата ще ми липсват, естествено. За Окслейд - Чембърлейн не знам какви са му намеренията, аз бих се разделил с него. От това повече няма как да се развие в Арсенал. Мертезакер бих искал да не си тръгва засега, поне докато може да играе, много съм привързан към него, вдъхва си ми и доверие при високите топки ако не другаде, за да го пусна ей така, а и си играе прилично понякога. :)
Малко са футболистите по света по принцип, които бих заменил с тези на Арсенал! Нашите са си най-добри, кой квото ще да разправя. Навсякъде е пълно със звезди, а ние имаме отбор, чието ядро ако се съхрани, ще ни радва в бъдеще. Но трябва да оправим проблемите с контузиите и желанието за игра. За Джак Уилшър съм раздвоен- много голям талант има, дори Рой Ходжсън специално му пазеше мястото в националния непокътнато, нищо че беше контузен тежко. Ето, Джак е единственият повикан от Арсенал, ама ние и нямаме много англичани, така че е обяснимо да си попълни групата с други ментета от по-слабите отбори. Така си е, трябват ни английски футболисти и на нас. Долу горе и от това страдаме през всичките тези години- ментета чужденци. :mrgreen:

Предлагам да купуваме и англичани - английските играчи напоследък вдигат нивото си. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 май 2016 18:33

Напълно съм съгласен с дребния, трябват си дървари за ВЛ, така качествените футболисти няма да се контузват толкова често и ще са свежи за ШЛ.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 18 май 2016 23:43

Основен трансфер „„„„„РАЗКАРАЙТЕ ВЕНГЕР !!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2016 03:44

А не, мерси. Феновете на Тотнъм не се надявайте на това! Искам бат Венго да триумфира с ШЛ, тогава да си ходи. Имам си мечти и си ги преследвам и ако потъррпим още малко, после повече хора от лошите ще желаят неговата смяна. Венгер няма нито един кусур, продължава да е номер едно сред треньорите и трябва да завърши кариерата си както подобава. Че е и един от малкото останали от старата генерация треньори, сегашните хем са попрехвалени, хем са и доста некадърни. :)
Отидат някъде и скапят готови отбори, справка Пеп Гуардиола- няма фен на Байерн, който да се радва, че си тръгва. Ся ще дойде в Сити и ще съсипе и тоя отборчек. И какви треньори са те- имат бюджети като майка си и баща си, провалят се кифли и никой не им държи сметка. Просто отиват в следващият отборчек, който трябва да съсипят. Е, взели по една купа, титла или ШЛ та голяма работа. А Венгер му викате, че е слаб, за вас може и да е слаб, щото сте по-матьки и не сте виждали Арсенал шампион, ама аз съм. Да, имахме велики играчи навремето, повечето си ги създаде той! Сега пак се опитва да създава и с малките ресурси, които има на разположение. Никъде няма да ходи, поне да си довърши работата, че отдолу идат още млади- първият ще е Рейн-Аделаид, от който отсега всички в Арсенал казват, че ще им се завива на съперниците ни свят, вторият ще е Даниел Кроули. Но искам и поне един нападател да си изнамерим. Истината е, че скоро не ме вадили много класен нападател собствено производство. То и от това страдаме, но ще намерим.
[offtopic]Последният беше Тиери Анри чак, но той не е от нашата школа. А и си беше почти завършен футболист още в Монако. Много ме радваше още преди да го вземе Венго в Арсенал. :)[/offtopic]
Като се замисля по-сериозно ние не сме и вадили никога кой знае какви нападатели, все ги взимахме готови. Същата е практиката и сега донякъде. Айде намерихме му един кусур. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 19 май 2016 10:58

Дребен, сериозно си прекалил с някои субстанции или се бъзикаш. Каква ШЛ ще печели. Не я спечели с Анри и Бергкамп, сега ще я взима с Жиру и Уолкът....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2016 11:14

Искам Жоржиньо Вайналдум в Арсенал това лято 8-) Ясно е, че няма да остане в Нюкасъл ...

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 май 2016 11:24

Най важното е централен защитник.След това централен нападател дори и да се наложи продажбата на Жиру който е лимитиран футболист и и ми изглежда изчерпан за Арсенал.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2016 11:31

Не виждам толкова сериозен централен нападател на пазара :roll: Съгласи се, че 90 млн. за Игуаин са пълна простотия :lol: :lol: Кои ги има като варианти:

Франция - Батшуай от ОМ и Лаказет от Лион
Англия - Митрович, Айосе и Бентеке
Испания - вечния Бензема, Васкес ...
Италия - Икарди, Игуаин

Кой мислиш, че е най-подходящ :?: Аз бих гласувал за Бентеке ...

Върни се в “Арсенал”