Борнемут - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
гражданин от село
Re: Борнемут - Арсенал
Баси емблемата имат Борнемут!

- Pragmatichen
Арсенал няма да е шампион, това е сигурно, с Венгер титла - никога.
Лестър също няма да е шампион.
Шампионът ще е Манчестър Сити или Манчестър Юн, никога, никога не подценявайте отбор като Юнайтед, 10 точки са нищо, а до края има цели 14 кръга.
Но Арсенал и Лестър в никакъв случай няма да са шампиони - 100%
Шампионът ще е Манчестър Сити или Манчестър Юн, никога, никога не подценявайте отбор като Юнайтед, 10 точки са нищо, а до края има цели 14 кръга.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
-
James Beattie
Играе ми се 2ка, ама имам чувството, че ще е Х - 1:1.
- Udoji90
- Контакти:
Имах много лоши предчувствия за днес, а се оказа доста по-лек мач от очакваното. Вярно, че през второто полувреме играхме някак си прекалено мързеливо и накрая можеше да стане драма, ако Чех не бе показал класа, но като цяло срещата премина спокойно за нас.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Слаб мач направихме, но пък бихме и ще се пробваме с Лестър да видим какво ще стане. Първото полувреме добре с лекота ставаха нещата, но второто се дръпнахме много назад и трябва да сме благодарни на Петър Чех. Този успех той си го изкова сам! Ще ми се другия мач да си видя Пер обратно в играта, Габриел нещо не ми вдъхва много доверие. Не е още за титуляр, абсурд. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Udoji90
- Контакти:
И аз предпочитам Пер пред Габриел, въпреки че срещу някои съперници е по-удачен бразилецът. Той обаче беше автор на най-интересните положения за Саутхемптън и Борнемут в последните 2 кръга и не ми вдъхва много доверие. Нищо, че "разбирачите" в страницата във Фейсбук само плюят по Мертезакер и искат Габриел за титуляр.
Pragmatichen написа:Арсенал няма да е шампион, това е сигурно, с Венгер титла - никога.
Вземи се хвърли някъде от по-височко, за всеки случай
Леевски, оле
Добре изигран мач, радвамс е, че и Озил и Окс вкараха по гол. На първия скоро не му се бе случвало, а зав втория това е едва първия гол, който отбелязва за първенството и общо втори за сезона след онзи срещу Челси за Към Шийлд. Фламини може да се счита за късметлия, че завърши мача. Като цяло умно изигран мач - съхранихме сили за Лестър, а след тях идва ред на Барса. Дано измъкнем максималното от следващите мачове.
Като цяло лош кръг за нас. Лестър печели, Сити са си умрели в кожата, Картофите печелят... Хубавата новина е, че МУ и Челси направиха равен. Жалко за Зума, грозна гледка беше контузията, която дойде буквално от нищото. А това може само да ни напомня, че и ние трябва да внимаваме като играем футбол.
Като цяло лош кръг за нас. Лестър печели, Сити са си умрели в кожата, Картофите печелят... Хубавата новина е, че МУ и Челси направиха равен. Жалко за Зума, грозна гледка беше контузията, която дойде буквално от нищото. А това може само да ни напомня, че и ние трябва да внимаваме като играем футбол.
Последна промяна от crap на 08 фев 2016 18:19, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
- Udoji90
- Контакти:
На Окс това май му беше изобщо първият гол на чужд терен за Арсенал в първенството. Поне с такова впечатление останах, слушайки коментатора.
Доста съм учуден, макар че той не вкарва много. Радвам се, че този път го направи - имаше нужда от импулс. Като му гледах повторения на гола, ме хвана още повече яд, че не го пусна Венгер срещу Саутхемптън - така и в онзи мач нямахме нито един толкова прецизен удар като въпросния на Чембърлейн вчера. Не, че Форстър не е изрод, ама подобен удар и той нямаше да го хване, стига да имаше кой да отправи такъв.