Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.
Хулен от почти всички стареца Венгер успя да шлифова поредните два диаманта - Коклен и Белерин които са в основата на силния втори полусезон-Именно заради Коклен отпадна необходимостта от купуването на дефанзивен полузащитник защото една двойка Уилшър - Коклен е повече от достатъчна.За новия сезон очаквам Венгер да наложи в състава Калъм Чембърс и Окслейд - Чембърлейн както и да вземе най доброто от един Уелбек.Другото както се казва е здраве.
Здравето е ключа в случая
Без контузии имаме доста широк състав и имаме шанс за челните места ... Да се надяваме на добър късмет
Чембърс и аз искам да бъде наложен, колкото до Паулиста - за мен не е лош играч, трябва да му се даде време и става за ротация в центъра на защитата
Леевски, оле
Е да Паулиста трябва да играе поне ще един сезон.Вероятно не е по лош футболист от Кошчелни да речем.А иначе такива безумни трансфери като 40 милиона евро за Дибала или още по зле 50 милиона за Кавани - те просто не са нужни на Арсенал в момента.Единствения мултимилионен трансфер който бих приел е този на Гарет Бейл .Но говорим за неща от сферата на фантастиката.
Време е да развържат кесията, защото е срамно все още да нямат ШЛ
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
За какво са ви трансфери , шампиони не може да станете в Англия нито в ШЛ сте някакъв фактор , само по-купите имате шанс , за там не трябват трансфери и то скъпи .
- shotgun blues
- Контакти:
Арсенал се нуждае от ново начало като клуб,Венгер се изчерпа отдавна.Арсенал играе едно и също толкова години наред и резултати няма нито в ШЛ,да не говорим за ВЛ ,където стила на отбора е пределно ясен на всички и Арсенал бие голям отбор веднъж на 10 мача.
За селекцията-и двамата вратари не ми вдъхват доверие.Класен ляв бек липсва-Монреал/Гибс са добри и нищо повече.Коклен може би реши проблема с ДХ,но до него човека който да движи играта липсва.Рамзи и Уилшър са вечно контузенк,а и не са кой знае какво като футболисти.
Най-големият проблем е централният нападател.С Жиру и Уелбек ,ВЛ няма да се спечели това е ясно.
За селекцията-и двамата вратари не ми вдъхват доверие.Класен ляв бек липсва-Монреал/Гибс са добри и нищо повече.Коклен може би реши проблема с ДХ,но до него човека който да движи играта липсва.Рамзи и Уилшър са вечно контузенк,а и не са кой знае какво като футболисти.
Най-големият проблем е централният нападател.С Жиру и Уелбек ,ВЛ няма да се спечели това е ясно.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
boabbb написа:amoros написа:Набил Фекир /Лион/,Александър Лаказет/Лион/,Морган Шнайдерлин/Саутхямтън/,това са имената в които трябва да се цели Венгер.Иначе като опция в защита Матс Хумелс/Борусия дортмунд/,
От първите - евентуално единия, просто няма начин и двамата да напуснат, според менЛаказет много го хвалят, честно казано, не съм го гледал - Фекир е ОК, но такива ги имаме доста ... Шмайзерлин стана ебаси сагата - аз лично харесвам повече черния от Сотън - Уаниама ... Като цяло имам надежда, че ще вземеме сериозен, завършен и опитен играч - целите за следващия сезон го изискват
Не си гледал Лаказет, но си гледал Фекир и смяташ, че такива има много в Арсенал?!
shotgun blues написа:Арсенал се нуждае от ново начало като клуб,Венгер се изчерпа отдавна.Арсенал играе едно и също толкова години наред и резултати няма нито в ШЛ,да не говорим за ВЛ ,където стила на отбора е пределно ясен на всички и Арсенал бие голям отбор веднъж на 10 мача.
Е поне всичките успехи са постигнати честно без арабо-чукотски финансови инжекции.
- Udoji90
- Контакти:
Смятам, че имаме нужда от подсилване най-вече на 2 позиции.
Едната е тази на дефанзивния халф. Коклен се справя отлично, но естествено няма как цял сезон във всеки мач да е титуляр. Фламини вече е на възраст и далеч от най-силните си години. За Артета важи същото, пък и зачестиха травмите му. Диаби е адски талантлив, но изключително чуплив, пък и не е типичен опорен халф. Рамзи и Уилшър биха могли да изпъляват тази роля, но са по-полезни, когато са натоварени с по-градивни функции. Освен това нито един от сегашните ни халфове не се отличава с кой знае каква физика. Мисля, че имаме нужда от някой едър и здрав играч на този пост, като в същото време спокойно можем да се разделим с Фламини, Артета и Диаби.
Другият пост, на който според мен трябва да се подсилим, е този на централния нападател. Необходим е играч, който да бъде реална конкуренция на Жиру (и може би даже по-добър). На тази позиция в последните сезони в един или друг мач бяха използвани Уолкът, Жервиньо, Подолски, Алексис, Уелбек. Смятам, че нито един от тях не успяваше да постави под напрежение съперниковите бранители и да се пребори с тях. Единствено с Жиру това нещо се получаваше, иначе все едно играем без нападател. Та някои фенове на Арсенал може би биха казали, че нямаме нужда от втори едър нападател, но аз лично не бих се съгласил. По принцип Уелбек се води сегашният конкурент на Жиру, но по моето скромно мнение честно казано по-силните си мачове ги направи като крило, а не като нападател.
Вземем ли нови на тези 2 поста, които споменах, ще постигнем нужната ширина на състава. (Ако играч на някоя друга позиция напусне, разбира се също трябва да му се вземе заместник.) Много е важно обаче контузиите да бъдат намалени, тъй като отборът напоследък често страда именно от тях, а не от липса на качествени играчи.
Едната е тази на дефанзивния халф. Коклен се справя отлично, но естествено няма как цял сезон във всеки мач да е титуляр. Фламини вече е на възраст и далеч от най-силните си години. За Артета важи същото, пък и зачестиха травмите му. Диаби е адски талантлив, но изключително чуплив, пък и не е типичен опорен халф. Рамзи и Уилшър биха могли да изпъляват тази роля, но са по-полезни, когато са натоварени с по-градивни функции. Освен това нито един от сегашните ни халфове не се отличава с кой знае каква физика. Мисля, че имаме нужда от някой едър и здрав играч на този пост, като в същото време спокойно можем да се разделим с Фламини, Артета и Диаби.
Другият пост, на който според мен трябва да се подсилим, е този на централния нападател. Необходим е играч, който да бъде реална конкуренция на Жиру (и може би даже по-добър). На тази позиция в последните сезони в един или друг мач бяха използвани Уолкът, Жервиньо, Подолски, Алексис, Уелбек. Смятам, че нито един от тях не успяваше да постави под напрежение съперниковите бранители и да се пребори с тях. Единствено с Жиру това нещо се получаваше, иначе все едно играем без нападател. Та някои фенове на Арсенал може би биха казали, че нямаме нужда от втори едър нападател, но аз лично не бих се съгласил. По принцип Уелбек се води сегашният конкурент на Жиру, но по моето скромно мнение честно казано по-силните си мачове ги направи като крило, а не като нападател.
Вземем ли нови на тези 2 поста, които споменах, ще постигнем нужната ширина на състава. (Ако играч на някоя друга позиция напусне, разбира се също трябва да му се вземе заместник.) Много е важно обаче контузиите да бъдат намалени, тъй като отборът напоследък често страда именно от тях, а не от липса на качествени играчи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
За ДФ- то може и да си прав но за нападателя съм готов да поспоря.Жиру е във формата на живота си а Уелбек има много нереализиран потенциал.Още повече Венгер вероятно ще налага схема с един нападател.