Сега съм сигурен, че някои пухтят и охкат, че това, което им тръбя цял сезон, може да се окаже самата истина, ама като казвах залагайте 1 левче за краен победител Арсенал, се смеехте!

Усетих как Венгер просто смени тактиката след Нова година, а и бяхме опрени до стената с всякакви контузии, пушеци, комини какво ли не, раздели с гаджета и т.н.
[offtopic]За теб се отнася, Дилянчо, за теб миличък.

Недей се смя, недей се смя! Това си го спомням от един зрител при Милен Цветков дето си му звъни редовно да го хейтва.

[/offtopic]
Там е работата, че няма да бият КПР и точките ще са осем след равния с тях. Много си е възможно то, но ни трябва задължително тяхна грешка с КПР сега, за да изравним и мачовете, иначе ще е по-трудничко.
Почнете да броите отзад напред от последните шест точки нагоре и ще видите не е ли, там е работата, че е, дори и 10 да станат, пак може да стане някое чудо!

До 12-ти мисля да се надяваме, пък след това каквото дойде..
Извадете и програмите на Сити и Юнайтед за всеки случай да ги преценим, те също са в борбата, макар че според мен Юнайтед с такива защитници е грехота дори да бъдат поставяни сред фаворитите за топ 4 - Челси, Арсенал и Манчестър Сити са фаворитите, другите се борят за една квотичка за ШЛ и топ 4!