ШЛ - Сряда 21:45 Арсенал - Монако
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ШЛ - Сряда 21:45 Арсенал - Монако
Монако до момента в турнира не вкарват много, но и малко допускат. При това положение дори 1-0 би бил добър турнирен резултат. Все пак прогнозирам 2-0.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Ако ни потръгне играта, може и пет да вкараме, освен това съм забелязал, че отбор дето не допуска голове ги получава в рамките само на един мач доста честичко, така че прогнозата от 3:0 е доста резонна, но въпреки това и аз съм се спрял на 1:0, поради ред причини, изброени преди.
Но с тая защита съвсем продажна бих го заложил 2:1 точен за всеки случай.
Все пак Бербо не е във форма в момента и честно казано Монако ако ни вкара повече от едно попадение, отборът ни не става за нищо.
Гледам ги монегаските- всеки мач правят по три-четири стопроцентови пропуска и от два-три метра на празна я пращат или в тъча, или над напречната греда на 27-мия метър!
Наистина ако се издъним с Монако, за мен ще е огромно унижение, макар че изобщо не са слаби, доста техни халфове са по-добри от нашите, през годините съм ги гледал достатъчно и Тулалан и Мутиньо, за да говоря такива неща. Монако има хубав състав, но не си купихме (-ха) класен нападател, добре, че ходят малко фенове да ги гледат, иначе щяха да зачестят доста самоубийствата в Княжеството.
Малко ме притеснява да не ни натресат две-три нови контузии, щото играта ще се накъсва доста пъти.
На всичко отгоре двамата техни вратари са с класа над нашите!
Но с тая защита съвсем продажна бих го заложил 2:1 точен за всеки случай.

Гледам ги монегаските- всеки мач правят по три-четири стопроцентови пропуска и от два-три метра на празна я пращат или в тъча, или над напречната греда на 27-мия метър!

Наистина ако се издъним с Монако, за мен ще е огромно унижение, макар че изобщо не са слаби, доста техни халфове са по-добри от нашите, през годините съм ги гледал достатъчно и Тулалан и Мутиньо, за да говоря такива неща. Монако има хубав състав, но не си купихме (-ха) класен нападател, добре, че ходят малко фенове да ги гледат, иначе щяха да зачестят доста самоубийствата в Княжеството.

Малко ме притеснява да не ни натресат две-три нови контузии, щото играта ще се накъсва доста пъти.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- trokadero_
- Контакти:
- bestvaluestore
- Контакти:
-
- Контакти:
Не мисля, че ще ги бием лесно, но ако се плашим от Монако по-добре да не бяхме минавали групите. Надявам се все пак на 2:0/3:1. Победа с два гола разлика ще е добре. Не мисля, че ще има много промени около състава. Може би само крайните защитници ще са сменени. Бейерин на мястото на Чеймбърс и Гибс на Монреал. Калъм Чеймбърс не става за краен защитник, но след като Дебюши е контузен в някои мачове се налага някой да замени младия Ектор Бейерин, за да може да си почине, а Чеймбърс е единствената алтернатива. На Начо Монреал му спадна формата в последните мачове, а Гибс в мача за ФА къп се представи много добре. Очаквам състава да е: Оспина, Бейерин, Косчелни, Мертезакер, Гибс, Коклен, Касорла, Йозил, Уелбек, Санчес и Жиру. Очаквам също Джак Уилшър да се появи второто полувреме от пейката или да бъде титуляр в мача с Евертън в неделя.
COYG !

Victoria Concordia Crescit
- arsenvengerin
- Контакти:
zlato1234 написа:1:2 Бербатов наказва (ако играе)
Ако играе Бербатов , Жиру наказва с 4:1
Обичам Левски
- dreben23
- Контакти:
Аз си мисля, че може да се рискува и с включването на Паулища, макар че от първите му минутки за ФА къп ми се струва, че е малко рисков - влиза доста твърдо в единотборствата и реферите няма го търпят. А и съперникът е подходящ за подобен тип риск, за жалост Венгер не обича много промените, а това може да му изяде главата накрая.
Кошчелни и Паулища свършиха добра работа с Мидълзбро например. Но не съм чел новините все още да видим има ли такива изгледи изобщо...
И аз като колегата не харесвам Чеймбърс за нито един пост от защитния вал, тоя красавец е още по-рисков играч, но включванията му обаче в атака са добри, при условие че Белерин не играе.
Кошчелни и Паулища свършиха добра работа с Мидълзбро например. Но не съм чел новините все още да видим има ли такива изгледи изобщо...
И аз като колегата не харесвам Чеймбърс за нито един пост от защитния вал, тоя красавец е още по-рисков играч, но включванията му обаче в атака са добри, при условие че Белерин не играе.

***САМО ЦСКА!***
3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
dreben23 написа:Аз си мисля, че може да се рискува и с включването на Паулища, макар че от първите му минутки за ФА къп ми се струва, че е малко рисков - влиза доста твърдо в единотборствата и реферите няма го търпят. А и съперникът е подходящ за подобен тип риск, за жалост Венгер не обича много промените, а това може да му изяде главата накрая.
Чеймбърс трябва да бъде налаган като централен защитник. Там има качества, но е още млад. Може би ще играе в по-леките мачове и когато има контузени защитници. Като десен защитник обаче изобщо не ми харесва. Добре, че срещу Палас беше Уелбек, за да му помага. Колкото до мача в ШЛ не ми се вярва да пусне Паулища. Рисковано си е и точно в Шампионска лига едва ли ще се поеме този риск. Пък и да не забравяме, че за последните 5 години това е единствения ни по-лек съперник, който ни се е паднал на осминафиналите и трябва да подходим сериозно към мача. Паулища може да играе с КПР. Там трябва да има някои ротации, за да си починат някои от основните играчи и да са готови за мача на Олд Трафорд.
Victoria Concordia Crescit
Залагам на нещо от рода 2:0 или 3:0
Мисля, че спокойно можем да излезем с чиста мрежа от тоя мач. Нивото на френската Лига 1 не е никак високо, така че трябва задължително да ги ударим тия 

Леевски, оле