Арсенал - Кристъл Палас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Кристъл Палас
3:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Гледам много оптимистични прогнози, но не отчитате проблема, че може би ще излезем в центъра на защитата с Чембърс и Начо, а като се има предвид как играят Палас може и да има неприятни изненади при центрирания.Дано Кош се оправи, но дори и да е титуляр той почти няма игрови минути.Спасението е да си решим мача с бърз гол в началото, а защо не и 2 докато са още ошашавени от смяната на Тони.
-
Arsenal_Loko_Plovdiv
- Контакти:
KANSAS написа:Гледам много оптимистични прогнози, но не отчитате проблема, че може би ще излезем в центъра на защитата с Чембърс и Начо, а като се има предвид как играят Палас може и да има неприятни изненади при центрирания.Дано Кош се оправи, но дори и да е титуляр той почти няма игрови минути.Спасението е да си решим мача с бърз гол в началото, а защо не и 2 докато са още ошашавени от смяната на Тони.
В сайта на Арсенал пишеше, че Кос най-вероятно ще играе, а колкото до Чеймбърс той се представи добре в мачовете за Емирейтс Къп и най-вече в мача за Къмюнити Шийлд. Отсъствието на немците в състава според мен няма да се отрази чак толкова в мача с Палас, така че Венгер правилно им дава повече почивка.
Victoria Concordia Crescit
Тони Пюлис очевидно е огромна загуба за Палас. Колкото и да не ми се иска, Арсенал стават още по-голям фаворит в този мач. Имате всички предпоставки да започнете сезона убедително - играете на свой терен, излизате срещу отбор, който току-що е напуснат от мениджъра си, спасил го по невероятен начин миналия сезон, нахъсани сте след Къмюнити Шийлд, въобще всичко е във ваша полза. И все пак се надявам Шамак да ви накаже с гол в последната минута. 

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- dreben23
- Контакти:
А Кошчелни е готов за мача, споко. Венгер засега ще пуска Чеймбърс защитник, после възнамерява да го сложи в средата на терена. Той си го каза, че именно затова го е взел, може да играе и като халфче. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- we are the champions
- Контакти:
С оглед на това , че Арсенал винаги в началото на сезона боксува на място не бих се изненадал на някой Х
- dreben23
- Контакти:
Стартовия състав на Арсенал: Шчезни, Дебюси, Чеймбърс, Кошчелни, Гибс, Уилшър, Артета, Рамзи, Касорла, Санчес, Саного
***САМО ЦСКА!***
- ZinedineZidane
- Контакти:
Трагично полувреме. Не знам какво виждат в тоя Яя. По-добре с Кембъл или Санчес на върха.
Добре, 1-1!
Добре, 1-1!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Udoji90
- Контакти:
Доволен съм. Очаквах, че ще се мъчим яко, и не съм изненадан от трудностите, които срещнахме. В последните сезони често започваме трудно, само че този път успяхме да спечелим първия си мач. Като за начало за мен това е напълно достатъчно. Казах по-назад, че съм доволен и на гол разлика - и 2-1, и 6-1 дават 3 точки, а това беше най-важното в този момент. Радва ме това, че вкарахме 2 гола след статични положения - имало е периоди, когато подобни ситуации сме били изключително безрезултатни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Проспахме първото полувреме, второто играхме супер и показахме характер.
Браво на Алексис, много ми хареса, че показва старание, ама ще му трябва малко време за още по-добра игра. Вижда се, че не се е сработил все още с другите. Окс раздвижи много играта, като единствена грешка смятам, че беше липсата на Томаш Росицки, който е способен на гениални неща. Надявам се в скоро време да видим и Джоел Кемпбъл в игра не само в групата.
Санти Касорла днес не беше на много високо ниво.
Браво на Алексис, много ми хареса, че показва старание, ама ще му трябва малко време за още по-добра игра. Вижда се, че не се е сработил все още с другите. Окс раздвижи много играта, като единствена грешка смятам, че беше липсата на Томаш Росицки, който е способен на гениални неща. Надявам се в скоро време да видим и Джоел Кемпбъл в игра не само в групата.
Санти Касорла днес не беше на много високо ниво.
***САМО ЦСКА!***