Загуби ли титлата Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Загуби ли титлата Арсенал?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Re: Загубили титлата Арсенал ?

Мнениеот vqrazvqra » 01 мар 2014 19:57

Загуби я още когато се разбра че Венгер няма намерение да прави селекция през януари.Не може цяла Англия да му казва че сакмейката му е къса а той да вика-абе не е къса,не е.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Загубили титлата Арсенал ?

Мнениеот zlatan » 01 мар 2014 19:58

ако някой види програмата на Арсенал в следващите 6 мача спокойно може да се прогнозира 5 място след два-три кръга.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Re: Загуби ли титлата Арсенал?

Мнениеот Keyser Soze » 01 мар 2014 20:10

Не можеш да загубиш нещо, което не си имал :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 мар 2014 20:13

Жалко , но можеше поне още малко да задържат интригата !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 01 мар 2014 20:14

В Арсенал няма класа. Класата я оставиха на пейката заради една дуспа, няма лидер/и...Футбол-пари, голям футбол - много пари тва е
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 01 мар 2014 20:44

За мен Арсенал не е бил в никакъв случай фаворит в този сезон, дори и когато водеше в класирането. Просто нямат широчина на състава. Натрупват умора и негативните им резултати за мен предстоят. Манчестър Сити за мен е най-балансираният отбор и определям тях за фаворит. Челси също има шансове (лично аз съм за тях). Не бих забравил и Ливърпул, въпреки че те имат същите проблеми като Арсенал (плътност в състава - липса на равностойни играчи за ротации).

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 01 мар 2014 20:58

Супер дебилно заглавие,как ще изгубят титлата като не са я печелили.Има още доста мачове до края и всеки може да губи точки.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 мар 2014 05:00

raikonen22 написа:За мен Арсенал не е бил в никакъв случай фаворит в този сезон, дори и когато водеше в класирането. Просто нямат широчина на състава. Натрупват умора и негативните им резултати за мен предстоят. Манчестър Сити за мен е най-балансираният отбор и определям тях за фаворит. Челси също има шансове (лично аз съм за тях). Не бих забравил и Ливърпул, въпреки че те имат същите проблеми като Арсенал (плътност в състава - липса на равностойни играчи за ротации).

Само ако някой обясни на Роджърс, че Алън Моузес Алберто и още няколко души не са взети за зрители, няма да ви се струва че нямаме широчина :mrgreen: Но не, той си играе с едни и същи 11. Половината от които тотални некадърници, но днес си подпечатахме топ 4 поне. Титлата.. надали, но с тоя отбор и 2-3то място ще е успех

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 02 мар 2014 06:48

wolf написа:
raikonen22 написа:За мен Арсенал не е бил в никакъв случай фаворит в този сезон, дори и когато водеше в класирането. Просто нямат широчина на състава. Натрупват умора и негативните им резултати за мен предстоят. Манчестър Сити за мен е най-балансираният отбор и определям тях за фаворит. Челси също има шансове (лично аз съм за тях). Не бих забравил и Ливърпул, въпреки че те имат същите проблеми като Арсенал (плътност в състава - липса на равностойни играчи за ротации).

Само ако някой обясни на Роджърс, че Алън Моузес Алберто и още няколко души не са взети за зрители, няма да ви се струва че нямаме широчина :mrgreen: Но не, той си играе с едни и същи 11. Половината от които тотални некадърници, но днес си подпечатахме топ 4 поне. Титлата.. надали, но с тоя отбор и 2-3то място ще е успех

Ливърпул е в топ-3,сега остава ТОТНЪМ и АРСЕНАЛ да се збият много здраво за 4-място ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 мар 2014 09:37

MAЙOPA написа:
wolf написа:

Ливърпул е в топ-3,сега остава ТОТНЪМ и АРСЕНАЛ да се збият много здраво за 4-място ;)

Виж ти, оптимизъм и то точно от теб :lol:

Върни се в “Арсенал”