Загуби ли титлата Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Загубили титлата Арсенал ?
Загуби я още когато се разбра че Венгер няма намерение да прави селекция през януари.Не може цяла Англия да му казва че сакмейката му е къса а той да вика-абе не е къса,не е.
Re: Загубили титлата Арсенал ?
ако някой види програмата на Арсенал в следващите 6 мача спокойно може да се прогнозира 5 място след два-три кръга.
LEVSKI_FOREVER
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: Загуби ли титлата Арсенал?
Не можеш да загубиш нещо, което не си имал 

Жалко , но можеше поне още малко да задържат интригата !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
В Арсенал няма класа. Класата я оставиха на пейката заради една дуспа, няма лидер/и...Футбол-пари, голям футбол - много пари тва е
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
- Контакти:
За мен Арсенал не е бил в никакъв случай фаворит в този сезон, дори и когато водеше в класирането. Просто нямат широчина на състава. Натрупват умора и негативните им резултати за мен предстоят. Манчестър Сити за мен е най-балансираният отбор и определям тях за фаворит. Челси също има шансове (лично аз съм за тях). Не бих забравил и Ливърпул, въпреки че те имат същите проблеми като Арсенал (плътност в състава - липса на равностойни играчи за ротации).
Супер дебилно заглавие,как ще изгубят титлата като не са я печелили.Има още доста мачове до края и всеки може да губи точки.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
raikonen22 написа:За мен Арсенал не е бил в никакъв случай фаворит в този сезон, дори и когато водеше в класирането. Просто нямат широчина на състава. Натрупват умора и негативните им резултати за мен предстоят. Манчестър Сити за мен е най-балансираният отбор и определям тях за фаворит. Челси също има шансове (лично аз съм за тях). Не бих забравил и Ливърпул, въпреки че те имат същите проблеми като Арсенал (плътност в състава - липса на равностойни играчи за ротации).
Само ако някой обясни на Роджърс, че Алън Моузес Алберто и още няколко души не са взети за зрители, няма да ви се струва че нямаме широчина

wolf написа:raikonen22 написа:За мен Арсенал не е бил в никакъв случай фаворит в този сезон, дори и когато водеше в класирането. Просто нямат широчина на състава. Натрупват умора и негативните им резултати за мен предстоят. Манчестър Сити за мен е най-балансираният отбор и определям тях за фаворит. Челси също има шансове (лично аз съм за тях). Не бих забравил и Ливърпул, въпреки че те имат същите проблеми като Арсенал (плътност в състава - липса на равностойни играчи за ротации).
Само ако някой обясни на Роджърс, че Алън Моузес Алберто и още няколко души не са взети за зрители, няма да ви се струва че нямаме широчинаНо не, той си играе с едни и същи 11. Половината от които тотални некадърници, но днес си подпечатахме топ 4 поне. Титлата.. надали, но с тоя отбор и 2-3то място ще е успех
Ливърпул е в топ-3,сега остава ТОТНЪМ и АРСЕНАЛ да се збият много здраво за 4-място

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
MAЙOPA написа:wolf написа:raikonen22 написа:За мен Арсенал не е бил в никакъв случай фаворит в този сезон, дори и когато водеше в класирането. Просто нямат широчина на състава. Натрупват умора и негативните им резултати за мен предстоят. Манчестър Сити за мен е най-балансираният отбор и определям тях за фаворит. Челси също има шансове (лично аз съм за тях). Не бих забравил и Ливърпул, въпреки че те имат същите проблеми като Арсенал (плътност в състава - липса на равностойни играчи за ротации).
Само ако някой обясни на Роджърс, че Алън Моузес Алберто и още няколко души не са взети за зрители, няма да ви се струва че нямаме широчинаНо не, той си играе с едни и същи 11. Половината от които тотални некадърници, но днес си подпечатахме топ 4 поне. Титлата.. надали, но с тоя отбор и 2-3то място ще е успех
Ливърпул е в топ-3,сега остава ТОТНЪМ и АРСЕНАЛ да се збият много здраво за 4-място
Виж ти, оптимизъм и то точно от теб