ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Мнениеот dreben23 » 27 май 2013 00:53

Е като ви тресне пак голче, може да се раберем, това значи никога.
[offtopic]Пфуу, забравих най-важния клуб, ама той не съществува :cry: :cry: - РОДОПА, те са ми единствените зелени, малко съм се радвал и на Добруджа - жълто-зелени. Нямам обяснение - пак заради някой футболист е било Милен Петков мисля, че беше... :) Може би цвета не ме кефи ли, не знам... :)[/offtopic]

[offtopic]По ирония на съдбата имах прякор на играч от Ювентус (също един от любимците ми, само по негово време съм подкрепял Ювентус :) ), все още някои от бившите ми съученици си ми викат така като се видим. Аз пък си ги наричам с техните, няма нищо лошо. ;) (Виали, понеже бях с гола лейка като него. Един пич ми викаше и Ломбардо, ама звучи като име на куче да.... :lol: :lol: Важното е да не е празна лейката. :lol: ). Който е играл футбол, винаги има и прякор- това си е закон на всеки треньор просто, не можеш да го избегнеш. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 27 май 2013 01:11, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 май 2013 01:10

dreben23 написа:[offtopic]Пфуу, забравих най-важния клуб, ама той не съществува :cry: :cry: - РОДОПА, те са ми единствените зелени[/offtopic]

[offtopic]Не цъкат ли във В Югоизточна :?[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2013 01:39

[offtopic]Да ти кажа честно, не съм се интересувал, но има сформиран някакъв втори клуб, а за Родопа последно четох във вестника, че сме играли бараж за влизане във В югоизточна, значи сме в зоните. Наскоро бяха сформирали и друг клуб, сега не се сещам името точно май Смолян 2000, ако не се лъжа, но не знам дали има мъжки отбор и то това беше преди 4-5 години, сега всичко е западнало съвсем. Стадиончето обаче не е чак толкова зле, щом Лудогорец идваха тук на подготовка. Не знам дали в спортното си има футболна паралелка, може и да няма, то дори по наше време нямаше, а се водехме СОУ със спортен профил. След демокрацията всичко загина- няма училища, няма спорт. Та не знам какво й е хубавото на тая демокрация, всеки краде масово сигурно затова. :( В България всичко загива, братле, защото всеки си влага парите да изпере тук-там нещичко, да опразни общините и после слуша "Дим да ме няма" - Графа. :mrgreen: :oops: Верно с Батков и онзи ся в Лудогорец Манджуков бяхме добре, събирахме все опитните футболисти в А група и се порадвахме няколко години, не е хубаво да си кривим душите, но въртяха сериозни игри... Срещал съм се с кметицата Янкова (по стечение на обстоятелствата ме познава, нали и тя е била учителка, освен това е била класна на брат ми... :) и тя сподели, че всички общински пари са отишли за клуба и не са оставили пукната за нищо. :) Спомням си, че една година играхме с Конелиано бараж за А група и им дадоха мача мизерниците, беше ми много тежко тогава- чак вече на следващата влязохме. Доста врътки е правил Тодор Батков и продължава да си ги прави така като гледам щом връчи титлата на Лудогорец. Може би съм и прав като казах, че Лудогорец е нещо като сателит на Родопа- горе-долу същите хора си движат нещата, а Петев игра последно при нас като футболист. Ако ще десет пъти подред шампиони да станат, трудно ще ги приема за сериозен отбор Лудогорец. Някакси прекалено изкуствено изглеждат нещата. Все пак са шампиони и ще диктуват модата в българския футбол за известно време![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 27 май 2013 09:03

shotgun blues написа:
dreben23 написа:Погба е страхотен, ще се радвам да подпише с нас.

и как ще стане това :shock: Ще напусне шампионски отбор ,гонещ купите в Италия и ШЛ,за отбор който ще играе за 4 място
АРСЕНАЛ ще запише поредният си 0 сезон

За пари ;)
В момента заплатите на футболистите в "сериа А" са 2-3 пъти по-ниски от тези в ПШ. Миналото лято Ювентус даваха на Бербатов годишна заплата около 2 милиона евро и не случайно избра Фулъм, където прибира към 5 милиона паунда.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 май 2013 09:08

Най-големият трансфер трябва да е нов треньор.
Арсен е изчерпан вече, за Арсенал!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 27 май 2013 09:11

ЦСКА _завинаги написа:Най-големият трансфер трябва да е нов треньор.

Не бих казал, че е изчерпан, просто трябва някой друг да направи трансферите :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 май 2013 09:28

joring написа:
ЦСКА _завинаги написа:Най-големият трансфер трябва да е нов треньор.

Не бих казал, че е изчерпан, просто трябва някой друг да направи трансферите :mrgreen:

Годините, които сме без трофей пак ли не е виновен, така ли и кой трябва да направи трансферите?
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2013 10:46

В тоя отбор почти никога не е имало футболист, който да е бил кой знае колко голяма звезда с малки изключения- то точно това е и разликата между Венгер и Алекс Фъргюсън например. Даже ще ми е кеф да подобри рекорда на Фърги, така че още поне 10-тина години да е при нас. :) При нас идват по-средни играчи главно от Франция :mrgreen: , а после стават звезди. А в Манчестър си отиват звезди. :) Затова сме Арсенал. Но наистина за сериозни успехи си трябва и нещо по-сериозно като име. Вече 2-3 пъти проспахме трансферния прозорец и въпреки това пак в четворката, не е никак зле предвид жалкото начало на сезона. :) Надявам се да взривим трансферния пазар това лято, но малко се съмнявам. Това си е трансферна политика и си я спазват хората. :)

Вермален да си ходи, той не беше много на висота..

Този първия не съм го чувал къде играе? :?
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 май 2013 11:12

dreben23 написа:Този първия не съм го чувал къде играе? :?

За кой говориш? :?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Арсенал”