Зимни трансфери сезон 2012-2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери сезон 2012-2013
Най-вероятно ще вземем отново Анри, ще продадем Уолкот и ще вземем още 1-2ма играчи - някой с изтичащ договор да е по-евтин (Хунтелаар примерно) и/или този Заха - трансфер тип АОЧ, някой ДМ евентуално и това ще е.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- Shtuka
- Контакти:
cska_kts_888 написа:j0rka7aa написа:Като се има в предвид кой ни е треньор, аз не се надявам на зимни трансфери
Мм да прав си...Ама след резила от последния месец дано му дойде малко акъла и да вземе класни футболисти..Аз много бих искал да вида Снайдер ама няма как,просто заплатата не му е по нашите сили.
Не е до заплатата,а до това че клубът си има стриктна финансова политика и си я спазва.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
- Shtuka
- Контакти:
Awesome написа:Най-вероятно ще вземем отново Анри, ще продадем Уолкот и ще вземем още 1-2ма играчи - някой с изтичащ договор да е по-евтин (Хунтелаар примерно) и/или този Заха - трансфер тип АОЧ, някой ДМ евентуално и това ще е.
Мисля си,че Заха ще е голям удар...НО е доста скъп,президента на Кристъл Палас преди около месец обяви,че не би се разделил с него за по-малко от 20млн. паунда!

[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
Направо от зимата трябва да започне изграждането на отбора за следващия сезон .Не че ще се случи но според мен трябва да дойдат 5-6 нови футболиста от много висока класа още сега.
- Shtuka
- Контакти:
federer90 написа:Направо от зимата трябва да започне изграждането на отбора за следващия сезон .Не че ще се случи но според мен трябва да дойдат 5-6 нови футболиста от много висока класа още сега.
Абсолютно съм съгласен с теб.Бих искал да видя един Кавани да води нападението

- we are the champions
- Контакти:
Shtuka написа:federer90 написа:Направо от зимата трябва да започне изграждането на отбора за следващия сезон .Не че ще се случи но според мен трябва да дойдат 5-6 нови футболиста от много висока класа още сега.
Абсолютно съм съгласен с теб.Бих искал да видя един Кавани да води нападениетодано слуховете са верни
Кавани ще ви свърши работата идеално,Успех от мене

- cska_kts_888
- Контакти:
Всеки гледа в офанзивен план но никой не вижда,че отзад сме пълна трагедия.Според мен имаме нужда от ляв и десен бек защото Саня и Гибс не са от топ ниво(нищо против тях,стараят се но толко си могат.Дженкинсън и Гибс за резерви са добре но не и за титуляри а Саня и Сантос могат да се разкарат.)И аз искам да видя Кавани,Снайдер,Ериксен,Хунтелаар,Бен Арфа,Иско но за съжаление нито един от тези футболисти няма да вземем и ще си останем със Рамзи,Аршавин,Жервинъо,Шамак и т.н.
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- Shtuka
- Контакти:
Защитата отдавна е за основна промяна,цялостна...но вече и в нападение нещата не се получават,изобщо клубът изглежда повече като средняк,отколкото като един от грандовете!Какво можем да направим ние?!Just stay,and pray...
- arsenvengerin
- Контакти:
Само драскате тук , няма да се правят покупки зимата . Венгер ще разчита на това което има сега.
Обичам Левски
- dreben23
- Контакти:
Ура, взимаме Демба Ба! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)