Трансферите в Арсенал за сезон 2012-2013 ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал за сезон 2012-2013 ?!

Мнениеот cska_kts_888 » 27 юни 2012 11:58

shotgun blues написа:Селекцията на Арсенал е за 4 място...............Подолски и Жиру са класа или две под Агуеро,Тевез,Балотели,Рууни,Уелбек...........едните взимат Еден Азар - Арсена взима Подолски .......който не е направил нищо в кариерата си,освен в национала ,Шинджи Кагава е класа над Росицки и т.н ....
Арсенал най-много 4 място според мен

Нищо лично ама тези който си ги избройл едва ли ще играят за макс.130 паунда на седмица..Всичко опира до парите а на всеки е ясно,че Арсенал не може да се мери с Челси и Сити..За сега това са възможностите на Арсенал
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 27 юни 2012 12:09

Все още има и футболисти в Арсенал който лично според мен не трябва да са там и само взимат заплати..Трябва да продадем:Скилачи,Джору,Денилсон,Аршавин,Шамак,Парк,Вела,Бендтнер...Също пишеше за интерес към Хатем Бен Арфа но колко е вярно не се знае
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 27 юни 2012 12:39

За Подолски смятам че е добър трансфер само че ако е сложен като централен нападател а не като крило.Ако Перси остане обаче предполагам че избора на Венгер ще е Подолски на крилото а Перси на върха на атаката въпреки че Робин е доста по креативен.Колкото до Оливие Жиру там съм скептично настроен най-вече заради предишните два опита Шамак и Жервиньо ( като лично според мен Шамак започна много силно но тогава се оправи Перси и Шамак беше замразен на скамейката с което формата му падна много отчитам го като сериозна грешка на Венгер). Смятам че е крайно време да заиграем с двама нападатели а не с един силно изнесен на пред и петима халфа

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 юни 2012 13:08

Малко се посмях на мнението, че Жиру и Подолски са по-слаби от Уелбек :lol:

Какво лошо виждате в този отбор :

----------------------------- Жиру-----------------------
Подолски.................Ван Перси................. Чеймбърлейн

-------------------Уилшир-------------------Сонг------------------

Гибс--------Вермаален-------Мертезахер---------------Саня

-----------------------------Шчезни-------------------------------

?

Евентуална смяна на Гибс би била добра, но дори така говорим за стабилен отбор !

Много бързо нападение, което може да играе с центрирания (Жиру) невероятен талант и харектер (Уилшир) + дефанзивен халф от световна класа (Сонг), доста добра двойка централни защитници (ако не са контузени), десен бек който не спира да тича 90 мин. и значително подобри играта си в атака (Саня) и вратар който всяка година става все по-добър .

На мен лично това ми изглежда солиден състав + резерви като Артета, Уолкът, Жервиньо... Не е зле !

Отбор се изгражда с времето, а и няма нужда да се правят феноменални трансфери, за да играе един отбор добре ;)

Пример : МЮ

Единствените им играчи, които са истинска класа са Рууни, Де Хея и Фил Джоунс, който обаче е доста млад и тепърва навлиза в играта.

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 27 юни 2012 13:15

JohnnieWalker написа:Малко се посмях на мнението, че Жиру и Подолски са по-слаби от Уелбек :lol:

?

Евентуална смяна на Гибс би била добра, но дори така говорим за стабилен отбор !

Много бързо нападение, което може да играе с центрирания (Жиру) невероятен талант и харектер (Уилшир) + дефанзивен халф от световна класа (Сонг), доста добра двойка централни защитници (ако не са контузени), десен бек който не спира да тича 90 мин. и значително подобри играта си в атака (Саня) и вратар който всяка година става все по-добър .

На мен лично това ми изглежда солиден състав + резерви като Артета, Уолкът, Жервиньо... Не е зле !

Отбор се изгражда с времето, а и няма нужда да се правят феноменални трансфери, за да играе един отбор добре ;)

Единствените им играчи, които са истинска класа са Рууни, Де Хея и Фил Джоунс, който обаче е доста млад и тепърва навлиза в играта.

Горе долу съм съгласен с теб с малки изключения.По десния фланг минава Уолкът от ляво Чембърлейн( като сменят местата си по време на мач) и от пред Подолски а резерви Жиру и Жервиньо.Мертезакер беше доста тромав миналия сезон и срещу бързи нападатели е безпомощен а и ни трябват още защитници защото недай си боже нова контузия на Вермаелен и става страшно

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 27 юни 2012 14:12

JohnnieWalker написа:Малко се посмях на мнението, че Жиру и Подолски са по-слаби от Уелбек :lol:

?

Странно защо забравяш за Лоран Косчиелни, който ни беше най-добрият защитник мин.сезон и за мен е по-добър изпор от Пер...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 юни 2012 14:18

Съгласен съм, но никога не знаеш дали ще си вкара автогол или ще изиграе перфектен мач. Докато при Мертезахер има някаква постоянна форма -> да тромав е, но за сметка на това обира всички високи топки, а Вермаален може да събира ниските ;) Това е моето мнение разбира се :)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 юни 2012 20:03

Радвам се, че Подолски е при нас!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 05 юли 2012 00:43

Alexx написа:Изображение

Разчита на баланс 120:119 и шампионска титла...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Арсенал”