Бирмингам - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Бирмингам - Арсенал

Мнениеот _RoKi_ » 29 мар 2010 00:47

Awesome написа:Не е точно така. Това е проблемът на Арсенал - когато надиграват съперника и поведат в резултата, вместо да го довършат и да си решат мача се започват едни непростими пропуски като в крайна сметка ни вкарат гол и губим точки. Много пъти съм се ядосвал, че губим спечелени мачове по такъв нелеп начин.

Еми аз какво казвам...Точно това,което и ти...Когато не можеш да си вкараш положенията е съвсем нормално да получиш голове 8-)

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 29 мар 2010 11:16

Имах предвид втората част от поста ти - че са се отпуснали и си мислят, че ще бият лесно. Просто не съумяват да си реализират положенията, не е толкова до отпускане. Иначе си прав - не вкараш ли, ти вкарват...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 мар 2010 00:42

Awesome написа:Имах предвид втората част от поста ти - че са се отпуснали и си мислят, че ще бият лесно. Просто не съумяват да си реализират положенията, не е толкова до отпускане. Иначе си прав - не вкараш ли, ти вкарват...

Сега те разбрах...Еми да ти кажа честно превключвах двата мача и ми е трудно да изкажа точно мнение,така че се съгласявам с теб ;)

Върни се в “Арсенал”