Венгер: Защо да не спечелим титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Венгер: Защо да не спечелим титлата

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 12 фев 2010 21:16

Все още имаме някакъв шанс, защото има още кръгове.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
daRks7aR
Контакти:

Мнениеот daRks7aR » 12 фев 2010 21:33

Аве тука някви смешници фенчета на други отбори освен Арсенал защо изобщо пишат ? Толкова ли им е скучно и трябва да се заяждат или няма кво да праят и отново трябва да се дразнят ? Докато имаме теоретичен шанс за титлата ще се борим , а от там нататък квото стане. Едно е да се говори за Венгер друго е за Фергюсън , едния е от 13 години другия започна 24 каде ги сравнявате по титли и прочие ми е много интересно само ?

koi4i

Мнениеот koi4i » 12 фев 2010 21:41

daRks7aR написа:Аве тука някви смешници фенчета на други отбори освен Арсенал защо изобщо пишат ? Толкова ли им е скучно и трябва да се заяждат или няма кво да праят и отново трябва да се дразнят ? Докато имаме теоретичен шанс за титлата ще се борим , а от там нататък квото стане. Едно е да се говори за Венгер друго е за Фергюсън , едния е от 13 години другия започна 24 каде ги сравнявате по титли и прочие ми е много интересно само ?

Той на 13-тата си година постигна требъл ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 12 фев 2010 23:01

daRks7aR написа:Аве тука някви смешници фенчета на други отбори освен Арсенал защо изобщо пишат ? Толкова ли им е скучно и трябва да се заяждат или няма кво да праят и отново трябва да се дразнят ? Докато имаме теоретичен шанс за титлата ще се борим , а от там нататък квото стане. Едно е да се говори за Венгер друго е за Фергюсън , едния е от 13 години другия започна 24 каде ги сравнявате по титли и прочие ми е много интересно само ?
Аз ако съм смешен,ти си задръстен в най-добрия случай...Най-мразя,като почнете да правите изводи от 1-2 фена и да слагате всички останали под общ знаменател...Пък и всеки има право да коментира където си иска...Не си ти този,който да кажеш какво да правят другите...
Моето мнение е,че шансове на теория имате,но на практика почти никакви....А и тепърва ви предстоят мачове срещу отбори като Фулъм,Евертън и др. такива отбори,които много лошо препъват тимовете от ТОП 4...Но ще видим :)

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 12 фев 2010 23:51

При положение, че не е сигурно дали Ман Ю ще стане шампион, какво остава за Арсенал :roll: След мачовете с големите отбори стана ясно - Арсенал е обречен да е в подножието на върха 8-)

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 13 фев 2010 10:22

Сложете си ръката на сърцето, и честно кажете, трябва ли Арсенал да е шампион след като загуби x2 пъти от другите два претендента с допуснати по 5 гола в 2-а мача ? Помислете върху това ..
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

arsenal_fen
Контакти:

Мнениеот arsenal_fen » 13 фев 2010 22:35

Aз немога да разбера защо Арсенал да няма шанс да спечели титлата? Та това са само 6 точки и помислете ние няма да играеме повече със отборите от топ 4 а Челси и Ман юн ще играят така че кво беше това отписване. Който се смееееееееееее последен се смее най-хубаво да не земе да се случи ;)

Потребителски аватар
bgarsenal
Контакти:

Мнениеот bgarsenal » 15 фев 2010 00:46

Неотдавна бях писал, че Арсенал имат шанс. И продължавам да мисля, че е така. 6 точки са малка разлика, все пак освен големите двубой в Англия предстоят и срещи в Шампионска Лига. Остават дербито на Манчестър, директен двубой, Манчестър-Ливърпул и други интересни мачове. А дали още на 20.02 от 14:45 Everton няма да вземе точка от мача с Manchester Utd или ще си повярват пак и ще вземат 3 :)
Има достатъчно време 12 мача до края, а само 6 точки разлика.

Върни се в “Арсенал”