Я ся дано млъкнеш за малко с твоите смешни изказванияbattlestar31 написа:жалко венгер пусна част от титулярите явно стоук са по добри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Я ся дано млъкнеш за малко с твоите смешни изказванияbattlestar31 написа:жалко венгер пусна част от титулярите явно стоук са по добри
Eее,ся като сте паднали е нормално така да викате....Само дето едно не мога да разбера-защо да грозят футбола,защото са ви били или защото тактически ви надиграха...Или не можете да приемате загуби![]()
Важен е резултата,кой те гледа как си го постигнал-футбола е игра на голове,не на красота
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Виж,не съм целил да провокирам или заяждам с някого и затова сега ще ти отговоря на и на тебZinedineZidane написа:Eее,ся като сте паднали е нормално така да викате....Само дето едно не мога да разбера-защо да грозят футбола,защото са ви били или защото тактически ви надиграха...Или не можете да приемате загуби![]()
Важен е резултата,кой те гледа как си го постигнал-футбола е игра на голове,не на красота
Слушай ся, ако искаш да спориш някого си помисли хубаво какво и кога е казал човека отсреща и какво ти ще напишеш. Че почваш жестоко да дразниш с провокациите си. Явно целта ти е да си пишеш просто във форума, независимо дали са глупости.
1. Това, което съм написал е в 20-та минута, не след като сме паднали.
2. Не помня мача да е бил решен в 20-та минуте, за да ми говориш, че съм се оправдавал
3. Сток Сити играят ГРОЗЕН футбол, затова искам да изпаднат.
4. Недей да хвърляш безпочвени обвинения като това кой как приема загубите. Че да ми се и хилиш на всичкото отгоре.
5. Ако ти си фен на "резултатите" си е твой проблем. Аз съм фен на футбола и отборите, които се опитват да го играят...красиво!
Надявам се да си разбрал поне половината от това, което ти написах специално!
_RoKi_ написа:Я ся дано млъкнеш за малко с твоите смешни изказванияbattlestar31 написа:жалко венгер пусна част от титулярите явно стоук са по добри![]()
![]()
![]()
И то как с 3-1,ама се смя като паднахме от Фулъм,ама няма напобедими отбори...Това се мъчи да ти набия у т*пата главаbattlestar31 написа:_RoKi_ написа:Я ся дано млъкнеш за малко с твоите смешни изказванияbattlestar31 написа:жалко венгер пусна част от титулярите явно стоук са по добри![]()
![]()
![]()
Роки ние падаме за пръв път от 2 месеца така тихо умнико
battlestar31 написа:Вместо да говориш глупости набии си в главата че юнайтед е скапан съдиски отбори се примири като и двамата знаем че съм прав
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво да гледам,то е ясноBattlestar3111 написа:Във неделя ще видим кой за какво се моли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта