Stoke City v Arsenal FA Cup Sunday, January 24, 2010, 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Stoke City v Arsenal FA Cup Sunday, January 24, 2010, 13:30

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 19:42

battlestar31 написа:жалко венгер пусна част от титулярите явно стоук са по добри :?
Я ся дано млъкнеш за малко с твоите смешни изказвания :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 яну 2010 20:08

Eее,ся като сте паднали е нормално така да викате....Само дето едно не мога да разбера-защо да грозят футбола,защото са ви били или защото тактически ви надиграха...Или не можете да приемате загуби 8-) 8-) Важен е резултата,кой те гледа как си го постигнал-футбола е игра на голове,не на красота

Слушай ся, ако искаш да спориш някого си помисли хубаво какво и кога е казал човека отсреща и какво ти ще напишеш. Че почваш жестоко да дразниш с провокациите си. Явно целта ти е да си пишеш просто във форума, независимо дали са глупости.
1. Това, което съм написал е в 20-та минута, не след като сме паднали.
2. Не помня мача да е бил решен в 20-та минуте, за да ми говориш, че съм се оправдавал
3. Сток Сити играят ГРОЗЕН футбол, затова искам да изпаднат.
4. Недей да хвърляш безпочвени обвинения като това кой как приема загубите. Че да ми се и хилиш на всичкото отгоре.
5. Ако ти си фен на "резултатите" си е твой проблем. Аз съм фен на футбола и отборите, които се опитват да го играят...красиво!
Надявам се да си разбрал поне половината от това, което ти написах специално!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 21:48

ZinedineZidane написа:
Eее,ся като сте паднали е нормално така да викате....Само дето едно не мога да разбера-защо да грозят футбола,защото са ви били или защото тактически ви надиграха...Или не можете да приемате загуби 8-) 8-) Важен е резултата,кой те гледа как си го постигнал-футбола е игра на голове,не на красота

Слушай ся, ако искаш да спориш някого си помисли хубаво какво и кога е казал човека отсреща и какво ти ще напишеш. Че почваш жестоко да дразниш с провокациите си. Явно целта ти е да си пишеш просто във форума, независимо дали са глупости.
1. Това, което съм написал е в 20-та минута, не след като сме паднали.
2. Не помня мача да е бил решен в 20-та минуте, за да ми говориш, че съм се оправдавал
3. Сток Сити играят ГРОЗЕН футбол, затова искам да изпаднат.
4. Недей да хвърляш безпочвени обвинения като това кой как приема загубите. Че да ми се и хилиш на всичкото отгоре.
5. Ако ти си фен на "резултатите" си е твой проблем. Аз съм фен на футбола и отборите, които се опитват да го играят...красиво!
Надявам се да си разбрал поне половината от това, което ти написах специално!
Виж,не съм целил да провокирам или заяждам с някого и затова сега ще ти отговоря на и на теб :)
1.След като написах моя коментар погледнах и твоя кога е пуснат и тук се извинявам,че не съм погледнал специално за това.
2.Тук се препокриват нещата с т.1
3.За теб е грозен,за мен е смислен и добре съставен тактически...Въпрос на мнение и вкус.Пак ти казвам,в днешно време е важно да победиш,а пък ако щеш и с най-грозната и противна игра...Това го налага съвремения стил на игра,не аз.
4.Има някои,не ти,които обичат да правят това,което за 1 път направих днес аз-да коментирам чужда загуба и донякъде да му се надсмивам...Но не съм целял да обидя теб
5.Аз също харесвам красивата игра,но за мен на първо място е победата,след това как е постигната...Защото едва ли ще се кефиш Арсенал да пада или да прави равни с добра игра,но с резултати от типа 3-3,4-3,4-4 и т.н.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 25 яну 2010 14:45

_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:жалко венгер пусна част от титулярите явно стоук са по добри :?
Я ся дано млъкнеш за малко с твоите смешни изказвания :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Роки ние падаме за пръв път от 2 месеца така тихо умнико :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 яну 2010 01:07

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:

Роки ние падаме за пръв път от 2 месеца така тихо умнико :)
И то как с 3-1,ама се смя като паднахме от Фулъм,ама няма напобедими отбори...Това се мъчи да ти набия у т*пата глава

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 27 яну 2010 18:00

Вместо да говориш глупости набии си в главата че юнайтед е скапан съдиски отбор ;) и се примири като и двамата знаем че съм прав :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 яну 2010 23:32

battlestar31 написа:Вместо да говориш глупости набии си в главата че юнайтед е скапан съдиски отбор ;) и се примири като и двамата знаем че съм прав :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Примире се ти с АрсеАНАл,че са един отбор,който стига само до 1/8 на ШЛ/там отнася една дузина голове/,в Англия хвърлят боб за 3-то място и ходят на църква всяка неделя,за да се молят на що-годе някакъв успех за ФА КЪП и КК :lol: :lol:

Потребителски аватар
Battlestar3111

Мнениеот Battlestar3111 » 28 яну 2010 01:03

Във неделя ще видим кой за какво се моли :twisted:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 яну 2010 01:10

Battlestar3111 написа:Във неделя ще видим кой за какво се моли :twisted:
Какво да гледам,то е ясно :lol: победа за МЮ :twisted: