Ливърпул - Арсенал |08.02.2014г. 14:45ч.|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал |08.02.2014г. 14:45ч.|

Мнениеот Udoji90 » 08 фев 2014 21:33

Едва ли е нужен коментар за мача. Ливърпул просто се изгавриха с Арсенал и им честитя победата. Мърсисайдци са голям отбор, който много уважавам, и днес отново го доказаха. Ясно е, че от един мач изводи не може да се правят, но като вземем предвид колебливите игри на Арсенал напоследък, както и лошия трансферен прозорец, определено отборът не е готов за титлата, макар че все още продължава да е поне пред Сити след днешната издънка на "гражданите".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал |08.02.2014г. 14:45ч.|

Мнениеот slash1912 » 09 фев 2014 08:48

arsenvengerin написа:
slash1912 написа:
Andrew Eldritch написа:
slash1912 написа:Асен е тъпак.Имат нов стадион,нямат дългове,имат контузии,нямат нови футболисти.Затова сега ще бъде наказан 2:1

Кой си ти, че даваш такав оценка? Какво си постигнал в мизерния си живот, че си позволяващ да наричаш тъпак човек с успехите на Арсен Венгер?

А ти откъде знаеш,какво съм постигнал аз?Когато един човек няма аргументи,започва с лични нападки ;) Кога му е последния успех на Асен,колко пъти спечели ШЛ ?

Отворко , защо пък Асен трябва да спечели ШЛ , много си отворен , скапаняк. Началниците в Арсенал не дават пари за футболисти за това през годините си в Арсенал не е спечелил ШЛ. размърдай си сивото , добър треньор ли е или не е . ???. А какво си постигнал ти , ми е през .....у ра .

Пич,дължа ти извинение!Този човек
Изображение
наистина е велик треньор.И на вашия отбор не му трябват нови футболисти.Наличните са достатъчни,за да постигнете още много успехи като тези
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Арсенал”