Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 13 юни 2025 16:42

AntonToni написа:
LoveAndPeace написа:Чета папагалите :lol: викат Шнур за припоците , ние искаме като Левскарите.

Опитват се с Левски да крачат ...........

Не става,нямат толкова бивши собственици ,които да се появят по команда на няКОЙ за дарения :mrgreen:

Кисела :roll: :roll: тая чепка грозде :lol: :lol:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 юни 2025 16:51

AntonToni написа:
vratar4eto написа:
AntonToni написа:
vratar4eto написа:Илия Павлов, Домусчиев (не си забравил, че беше с титаните, нали) и Инджов.

Официално нещо?
Например:Домусчиев е член на ДПС от 2001-ва година или Съпедседателя на ДПС Илия Павлов реши.........

Официално Литекс се прекръсти на ЦСКА-София (София) през 2016. Документи и аз и ти нямаме за връзки и зависимости между политици и бизнесмени. Черпя те с тая статия. В нея се споменава за инвеститора в гореспоменатия отбор- "Иса 2000", която държеше 40%:

https://blitz.bg/obshtestvo/dogan-napus ... 38203.html

За Домусчиев съм го чувал от червени фенове, може да са ме подвели :) . Или си мислят, че парите в ЦСКА ги е давал от чистите си пари. Пък само в луноходец дава депесарски :D

Аз пък благодарностите към Пеевски от Лефски ,съм ги чувал от Павел Колев :)

Аз пък за 80те милиона от депесарската ИСА 2000 съм ги чувал от Ганчев. Ама за тях не говорите. Да, срамни са тези 500к от Пеевски, но вие да говорите, при положение ДПС ви дундурка от 90те... Оставиха ви за няколко години и се наложи пак ДПС да прави ново ЦСКА :lol:
ЕДит: забрави да коментираш ИСА 2000. Може да разпиташ Демир Ахмед Доган, ако не ми вярваш на мен. Той редовно посещава ваши мачове :)

На линия
AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 16:58

Бившият собственик на "Левски" Спас Русев е направил жест в полза на клуба, като е платил с лични средства голямо задължение на клуба. Става въпрос за сума от 3 млн. лв., дължима от "Левски"
Спас Русев дари 100 000 лв. на "Левски"
Тоя го нямаше никъв 3 години и не плащаше нищо докато беше в Лефски и изведнъж.....
Бившите собственици на "Левски" Иво Тонев, адвокатът Александър Ангелов - свързван с Делян Пеевски, и Николай Иванов ще помагат с издръжката на клуба до края на сезона.
Преди дни стана ясно, че адвокат Ангелов е най-големият дарител за изпадналия във финансови затруднения клуб. Той е превел 143 000 лева
Тия никой не ги беше чувал 5 години :mrgreen:
Кисело викаш :) :) :)

На линия
AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 17:00

vratar4eto написа:
AntonToni написа:
vratar4eto написа:
AntonToni написа:
vratar4eto написа:Илия Павлов, Домусчиев (не си забравил, че беше с титаните, нали) и Инджов.

Официално нещо?
Например:Домусчиев е член на ДПС от 2001-ва година или Съпедседателя на ДПС Илия Павлов реши.........

Официално Литекс се прекръсти на ЦСКА-София (София) през 2016. Документи и аз и ти нямаме за връзки и зависимости между политици и бизнесмени. Черпя те с тая статия. В нея се споменава за инвеститора в гореспоменатия отбор- "Иса 2000", която държеше 40%:

https://blitz.bg/obshtestvo/dogan-napus ... 38203.html

За Домусчиев съм го чувал от червени фенове, може да са ме подвели :) . Или си мислят, че парите в ЦСКА ги е давал от чистите си пари. Пък само в луноходец дава депесарски :D

Аз пък благодарностите към Пеевски от Лефски ,съм ги чувал от Павел Колев :)

Аз пък за 80те милиона от депесарската ИСА 2000 съм ги чувал от Ганчев. Ама за тях не говорите. Да, срамни са тези 500к от Пеевски, но вие да говорите, при положение ДПС ви дундурка от 90те... Оставиха ви за няколко години и се наложи пак ДПС да прави ново ЦСКА :lol:
ЕДит: забрави да коментираш ИСА 2000. Може да разпиташ Демир Ахмед Доган, ако не ми вярваш на мен. Той редовно посещава ваши мачове :)

Пак бавно
ОФИЦИАЛНО Лефски благодари чрез Павел Колев на Пеевски.
Тоя казал оня казал :mrgreen:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 юни 2025 17:07

Официално: Литекс се прекръсти на "ЦСКА-София". Гриша Ганчев - "Без Боби Михайлов и Бойко Борисов нямаше да има ЦСКА в А група" :)
Другото по темата е - тоя казал, оня казал :mrgreen:
:lol:
Последна промяна от vratar4eto на 13 юни 2025 17:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 юни 2025 17:08

А и ИСА 2000 съвсем официално държеше 40% от ЦСКА "ново начало". Тя съвсем официално е от кръга на ДПС

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юни 2025 17:09

AntonToni написа:Пак да напиша, по-бавно!
Само един клуб, ОФИЦИАЛНО благодари на ПЕЕВСКИ!
След баража вече са два.

Вие благодарихте на на ГГ, след като му викахте джудже и кво беше още :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 17:23

vratar4eto написа:Официално: Литекс се прекръсти на "ЦСКА-София". Гриша Ганчев - "Без Боби Михайлов и Бойко Борисов нямаше да има ЦСКА в А група" :)
Другото по темата е - тоя казал, оня казал :mrgreen:
:lol:

Темата е Да благодарим на СПАСИТЕЛЯ :mrgreen:

На линия
AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 17:28

vratar4eto написа:А и ИСА 2000 съвсем официално държеше 40% от ЦСКА "ново начало". Тя съвсем официално е от кръга на ДПС

Дата на регистрация
1993 година
Наименование
ИСА 2000

Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. НИКОЛАЙ КОПЕРНИК, 25

Представляващи
Управител: ЮЛИЯН СЕДЕФОВ ИНДЖОВ
Собственост
Едноличен собственик на капитала: ЮЛИЯН СЕДЕФОВ ИНДЖОВ
Къде е ДПС ТУК,официално?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 юни 2025 17:36

Извинявам, че се намесвам в спора Ви, но Папазки има ли нещо общо с ЦСКА?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”