Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Хайде спрямо Меси ще бъда по-културен. Радвам се, че получи тази награда снощи, макар че Нойер, Мюлер, Хумелс и Робен повече я заслужаваха и макар че аз искам тези футболисти да печелят и индивидуални призове, но той успя да усети разликата между индивидуалните и отборните отличия и вярвам никога повече няма да бъде истински удовлетворен, получавайки заслужено или не персонална награда.
donpacko написа:Аз за тоя си казвам мнението на мои приятели винаги когато стане на въпрос.Всичките му награди са пресилени,тоя е медиен продукт във по-голямата си степен.Като цяло във Аржентинския национален отбор е пълна мишка нищо,че се води звезда,но един път не е повел отбора като хората.Безсилието му лъсна 120-тата минута при прекия удар който изпълни,за каква звезда говорим във такъв момент като не си поне малко добре психически.
donpacko написа:Аз за тоя си казвам мнението на мои приятели винаги когато стане на въпрос.Всичките му награди са пресилени,тоя е медиен продукт във по-голямата си степен.Като цяло във Аржентинския национален отбор е пълна мишка нищо,че се води звезда,но един път не е повел отбора като хората.Безсилието му лъсна 120-тата минута при прекия удар който изпълни,за каква звезда говорим във такъв момент като не си поне малко добре психически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта