на първо място победителя да е от Южна Америка 1.90, а за мен е сигурно, ако не Бразилия, то Аржентина може би...трето поредно световно да е европейски не вярвам, още повече в Южна Америка...
Франция да достигне 1/4 финал 1.90, за мен е 100 %, стават си първи в групата и после играят с Босна или Нигерия, след провала през 2010 не виждам как ще допуснат нов, даже мисля, че като нищо може да изклатят немците на 1/4 финала...

Хърватия да отпадне на осминафинал 2.62 също ми изглежда много изгодно, по-добри са от Мексико и би трябвало да се класират втори, и на 1/8 финала да играят с Испания може би...мексиканците 2 поредни форума се класират със зор, тоя път не вярвам да успетя, хърватите имат къде къде по-добър отбор...
Швейцария също е 2.62 тоя залог,а и при тях е подобна ситуацията, по-добри са от Еквадор Лихщайнер-Сендерос-Шар-Родригез-Джемайли-Инлер-Бехрами-Шакири-Щокер-Сеферович имат ебати отбора, да речем, че Петлите са първи(както казах не вярвам да се издънят втори Мондиал поред), то кръстоносците ако си станат втори ще играят с Меси и ко на 1/4 финала, а Аржентина това им е шанс да направят нещо голямо и ще играят поне 1/2финал, така че Швейцария да отпадне на 1/8 финал си е бомба при 2.62...
Иран да са последни в групата си 1.57....тук може да се сложат доста пари за мен си е 100 %....

Алжир да са последните 1.62....подобно на Иран, в група, в която и трите други отбора са длъжни да ги бият...
отбор с най-малко голове на турнира за Коста Рика 6.00...при наличието на Италия, Англия и Уругвай може и да не вкарат нито 1 гол...

и най-важното Аржентина шампион 5.50......