СП 2014:Мач №27, Аржентина-Иран /Група F/ - 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: СП 2014:Мач №27, Аржентина-Иран /Група F/ - 1:0 FT

Мнениеот doktora25 » 21 юни 2014 21:35

Трагични аржентинци, трагични. Така не ме е било яд от много време, че не си получиха заслуженото. Яд ме е и че може да се срещне с Германия най-рано на финал. Още на 8-нафиналите обаче швейцарците ще ги поставят на мястото дори и с вчерашната си игра.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2014 21:38

В тези два мача се видя, че Аржентина не са отбор, не са колектив. Те са просто една сбирщина от индивидуалности.
Нито има идея в играта, нито стил. С тази игра, първият добър отбор ще ги бие без проблеми. Отбор като Иран показа каква слаба халфова линия и защита имат. Иран имаше по-чистите положения и дузпа не им дадоха.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 юни 2014 21:48

YANTRA_FOREVER написа:Празни приказки, колега 8-) Иран е там, Армения - не, пък ти се залъгвай, колкото си искаш. Виждаш, че познавам как ще се развие мача пък ти ми приказвай алабалистики :)

Иран се класират в група с Кувейт ( които са 2-ри ), Ливан ( 3-ти ) и Тайланд ( 4-ти ).
Уаууу какъв подвиг :) :) . Тия работи за кой се бил класирал и кой не - на някой друг, а не на мен. Както казах едно е да играеш в група с Италия, Дания, Чехия и Армения, друго с Кувейт, Ливан и Тайланд ..... айде със здраве!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 юни 2014 21:51

PFK_Levski написа:
YANTRA_FOREVER написа:Празни приказки, колега 8-) Иран е там, Армения - не, пък ти се залъгвай, колкото си искаш. Виждаш, че познавам как ще се развие мача пък ти ми приказвай алабалистики :)

Иран се класират в група с Кувейт ( които са 2-ри ), Ливан ( 3-ти ) и Тайланд ( 4-ти ).
Уаууу какъв подвиг :) :) . Тия работи за кой се бил класирал и кой не - на някой друг, а не на мен. Както казах едно е да играеш в група с Италия, Дания, Чехия и Армения, друго с Кувейт, Ливан и Тайланд ..... айде със здраве!

Я провери пак с кого са играли. Само като видя, че и с помоща на интернет пак не си информиран много ми се иска да споря за футбол... да :lol: Пусни великите чехи и арменци срещу Корея например. Или пък да играят така успешно срещу Аржентина. Има факти, едно било такова, друго онакова. Било ама не е. И ако ми покажеш къде казвам, че Иран е от силните и играе добре ще те почерпя. Казвам че ще играят твърдо и затворено, защото такава им е силата - така и играха и имаха толкова положения, колкото и Аржентина. Не ти минават номерата ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
оцелот
Контакти:

Мнениеот оцелот » 21 юни 2014 21:51

май забравяте че мач с мач не си приличат. Аржентина са си един от фаворитите а според мен и точно те ще станат шампиони. В момента играят колкото да излезнат от групата истинските мачове почват след това.
А колкото до този двубой те наистина разочароваха, а съдийството не виждам защо се коментира толкова, ситуацията беше спорна а съдията трябва да реши веднага докато не се внедрят технологии за подобни положения и засади спорове винаги ще има.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 юни 2014 22:56

YANTRA_FOREVER написа:
PFK_Levski написа:

Я провери пак с кого са играли. Само като видя, че и с помоща на интернет пак не си информиран много ми се иска да споря за футбол... да :lol: Пусни великите чехи и арменци срещу Корея например. Или пък да играят така успешно срещу Аржентина. Има факти, едно било такова, друго онакова. Било ама не е. И ако ми покажеш къде казвам, че Иран е от силните и играе добре ще те почерпя. Казвам че ще играят твърдо и затворено, защото такава им е силата - така и играха и имаха толкова положения, колкото и Аржентина. Не ти минават номерата ;)

Некой друг мач си гледал моето момче. И да, не са играли с Кувейт и Тайланд, а с други "футболни сили", като Корея и Катар за да стигнат дотук. :) И както каза колегата, едно е да си в група с Италия, Дания, Чехия, а друго с гореизброените "световноизвестни футболни сили".

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 юни 2014 23:02

Добре, мойто момче. Много го разбирате двамцата футбола, то си личи и по някои общи черти, които имате :lol: И айде не ме занимавайте повече, че не виждам смисъл да си разваляме кефа от световното.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 21 юни 2014 23:02

оцелот написа:май забравяте че мач с мач не си приличат. Аржентина са си един от фаворитите а според мен и точно те ще станат шампиони. В момента играят колкото да излезнат от групата истинските мачове почват след това.
А колкото до този двубой те наистина разочароваха, а съдийството не виждам защо се коментира толкова, ситуацията беше спорна а съдията трябва да реши веднага докато не се внедрят технологии за подобни положения и засади спорове винаги ще има.

напълно съм съгласен, като гледам кви капацитети пишат тука, то според тях в миналите първенства е трябвало други отбори да са шампиони, щото и Испания и Италия започнаха по същия начин 2010 и 2006....повече от ясно е, че Аржентина ще изглежда по корено различен начин на елиминациите, Сабея не е Марадона и се опитва малко или много да поспести усилия, ако може така да се каже....аз лично съм почти сигурен, че от този поток това ще е финалиста, не ги виждам Холандия с тая хрехка защита, а Чили,Мексико/Хърватия/Коста Рика абсурд да стигнат финала....

Швейцария са трагични, това ще е най-безинтересния 1/8 финал ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 юни 2014 02:01

Подпряха яко Аржентина !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 22 юни 2014 08:20

Честита победа на Аржентина, макар и незаслужена.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “World Cup 2014”