Голове с ръце, цици и други части на тялото вероятно и аз мога да вкарам.1982 написа:Излагаш се сериозно. Меси и на малкия пръст не може да стъпи на Марадона. Той не става за лидер, в решителните мачове е пълна мишка. 3 световни първенства няма вкаран гол на елиминациите.
Диего беше велик точно, когато трябваше - в големите мачове. Сам коронова Аржентина, а Меси е консуматор, когато зад него са Шави и Иниеста е много велик, ама няма ли ги и трябва той да носи товара на плещите си, не го търси.
СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина - 1:0 (aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина | 13.07 | 22.00
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Re: СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина - 1:0 (aet)
За феновете на Миро Клозе като мен:

Laetitia написа:Голове с ръце, цици и други части на тялото вероятно и аз мога да вкарам.1982 написа:Излагаш се сериозно. Меси и на малкия пръст не може да стъпи на Марадона. Той не става за лидер, в решителните мачове е пълна мишка. 3 световни първенства няма вкаран гол на елиминациите.
Диего беше велик точно, когато трябваше - в големите мачове. Сам коронова Аржентина, а Меси е консуматор, когато зад него са Шави и Иниеста е много велик, ама няма ли ги и трябва той да носи товара на плещите си, не го търси.
Нечестните и подлите номера могат да те заведат до върха - това е важното.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Пеле е много по-велик играч от наркомана.
Laetitia написа:Пеле е много по-велик играч от наркомана.
сигурен съм, че не си гледал нито един от двамата в епохата, в която са играли ... затова ще ти препоръчам да отидеш до библиотеката и да намериш ето тази книжка:
http://www.hralupa.com/index.php?act=vi ... uctId=1461
.. в днешно време четете малко книги, но все пак твоята увереност трябва да почива поне на нещо, което други са си направили труда да обобщат и да разгледат.
Може и да не ми говориш в мъжки род, жена съм.
И не ми пука, че съм единствената, която не е примряла по футболист, стигнал върха с измама.
И не ми пука, че съм единствената, която не е примряла по футболист, стигнал върха с измама.
Laetitia написа:Голове с ръце, цици и други части на тялото вероятно и аз мога да вкарам.1982 написа:Излагаш се сериозно. Меси и на малкия пръст не може да стъпи на Марадона. Той не става за лидер, в решителните мачове е пълна мишка. 3 световни първенства няма вкаран гол на елиминациите.
Вероятно и втория гол срещу Англия можеш да го вкараш, както и сама да биеш Белгия на 1/2-финал, на финала да сложиш топката на Буручага за победния гол ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Може и да мога.
Пеле > Марадона.
Пеле > Марадона.
Laetitia написа:Пеле е много по-велик играч от наркомана.
Нищо подобно. Пеле е печелел титли с такива като Гаринча, Вава и т.н. около себе си. Марадона взима титлата `86-а с отбор-бастуни около себе си, изключвам 1-2-а от играчите. Има огромна разлика в стойността на успехите им.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Pele Good, Мaradona Better, George Best.
Край на връзката.
Край на връзката.