ZinedineZidane написа:Никога не съм бил фен на Меси (меко казано) и няма как да не се съглася, че снощи го нямаше никакъв с изключение на едно положение, в което се измъкна добре и пропусна. НО, очевидно става нещо с него от здравословен характер. Постоянните прилошавания, очевидната липса на тонус едва ли са случайни.
Та в снощния мач, т.нар. мързелив Йозил има около 4 км. повече покрита дистанция от Меси, а може да се каже, че двамата играят на сходни позиции.
Абсолютно съм съгласен с теб! Меси като че ли не е същият играч, откакто започнаха да му се случват контузии (нека феновете на Барса припомнят кога беше първата и по-продължителна такава) и откакто започнаха здравословните му проблеми... Имаше период (2006-а - 2009-2010-а), в който този играч изглеждаше като извънземен - постоянно гениален на терена и без една сериозна контузия! Направо ми изглеждаше нереално! Ето че сега го подгониха контузиите и тогава, когато той трябва да е в най-пиковия момент от кариeрата си - 27-28 години, той започва да прилича на бледа сянка на самия себе си..