1. Стъклар в София
2. Психотерапевт в Бразилия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Не знам откъде си го взел това класиране, но се видя първо кой е по-добър мениджър от Льов и Сколари и второ, дали бразилската халфова линия е по-добра от холандската (Паулиньо и Фернандиньо ще предизвикват от тук нататък само иронични усмивки, докато Снайдер и Кайт няма пред кого да се доказват, каквото и да направят в оставащите 2 мача (освен пред Меси ), а Депай тепърва ще се развива).
ShooterMan написа:В уникална грешка си. Аржентина = Латиоамериканската Италия. Здраво блъскане и добро владеене на топката+контри. Един път излязаха от този си образ - 2010 и видяхме какво стана. 2006 обаче пак срещната на Германия, отпаднаха с дузпи в немския Мондиал, но и най-непредубедения фен помни, че бяха много, ама МНОГО по-добрия отбор тогава като си наредиха Камбиасо, Санети и т.н., както си му е редът....както нареждат сега Масчерано и Билия с първа смяна Гаго. Те стават силни когато им дойде някой гений да ги води, я Кемпес, я Марадона, я Меси - но с условието да не си барват стила - всички блъскат здраво, 2-3 по-добри правят мача, т.е. - Италия
Аржентина с нищо не впечатлява до тук.
smoothc написа:Аржентина с нищо не впечатлява до тук.
Това всъщност е най-коварното нещо! Аз и затова съм ги определил като:"Тихият убиец"![]()
Между другото не е вярно,че Аржентина не впечатлява с нищо,напротив! При тях се наблюдават най-стабилните структурни връзки между защитата и халфовата линия.Забележете още,че Аржентина почти не игра с висока преса на това СП,което също един от важните акценти в тактиката на Сабея.
smoothc написа:Не знам откъде си го взел това класиране, но се видя първо кой е по-добър мениджър от Льов и Сколари и второ, дали бразилската халфова линия е по-добра от холандската (Паулиньо и Фернандиньо ще предизвикват от тук нататък само иронични усмивки, докато Снайдер и Кайт няма пред кого да се доказват, каквото и да направят в оставащите 2 мача (освен пред Меси ), а Депай тепърва ще се развива).
Това е лична рейтингова класация,чрез която резюмирам отделните компоненти на полуфиналистите.
Сколари може да е всякакъв,но нека не забравяме,че срещу името му пише-Световен шампион,докато Йоким Льов няма нито един сериозен успех гарниран с трофей,така че...Успехът срещу Бразилия несъмнено е огромно постижение,но ако Германия не успее да спечели СП,то всичко това колкото и странно да звучи,определено ще загуби част от своя блясък.Всичко друго освен Световната титла,ще се счита за провал от страна на Германия и Йоаким Льов...това е цената на този грандиозен успех срещу Бразилия.
Колкото до халфовате линии на Холандия и Бразилия-говорим кардинално,а не конкретно за титулярното звено.Бразилия има доста по-голяма вариативност и конкуренция в халфовата линия,сравнение с тези при Холандия,факт!
Така че в случая грандиозната победа не трябва да е фактор.
smoothc написа:Така че в случая грандиозната победа не трябва да е фактор.
Напротив! Тя е фактор-катализатор,който и пряко казва:"Сега е моментът"!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта