Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:Съдейки от мача снощи , ще трябва голямо чудо на Аржентина за да постигнат нещо ...
THE G.A.M.E написа:Middlesbrough написа:Съдейки от мача снощи , ще трябва голямо чудо на Аржентина за да постигнат нещо ...
Да, ако съдим от снощи, със сигурност.
Но в крайна сметка всички знаем, че това което показаха, грничеше с абсурдноста.
И пак биха... Нали знаеш - Големите отбори печелят и тогава, когато играят слабо.
THE G.A.M.E написа:Middlesbrough написа:Съдейки от мача снощи , ще трябва голямо чудо на Аржентина за да постигнат нещо ...
Да, ако съдим от снощи, със сигурност.
Но в крайна сметка всички знаем, че това което показаха, грничеше с абсурдноста.
И пак биха... Нали знаеш - Големите отбори печелят и тогава, когато играят слабо.
modor написа:Кой коментираше мача нощесАз заспах малко преди да започне
Middlesbrough написа:Ама човек това 3-5-2 (5-3-2) беше отчайващо , повярвай ми Юве играят с тази схема , но те я играят перфектно , нямаше нищо общо с това на Аржентина снощи :Д пък и Пирло го нямаше :Д
Явно Сабела разчита на това да компенсира слабите индивуалности със наситен защитен вал , а отпред да разчита на Меси и Кун и някое вкючване на Ди Мария ... обаче за тази схема халф бековете са много важни !!!
Второто пък полувреме Игуаин като влезена(няма такъв бездарник) и отпред си пречиха пък вече , имах чувството , че незнаят къде да застанат ..
А отзад бяха още по - трагични с един защитник по - малко :Д и само 3 халфа ... Пресата отсъстваше в този мач :X:X
Общо взето при първата тактика , защитата е по - стабилна , но отпред са зале , а при второта обраното и при някой по сериозен отбор ще ги надъни пак като Германия .... Те Агуеро Меси И Игуаин не се връщат и не помагат в защита , поне да пресираха , но и това не правеха , което е странното
Така , че от видяното и потенциала който си мисля че имат , ще е нужно чудо и много късмет за да напрват нещо запомнящо се ...
Не става с 3 нападатели един до друг това го няма никъде
4-5-1 с две крила и Меси отпред и включване на другите играчи от втора позиция според мен е схемата на Аржентина , но то май Сабела не е викнал играчи за тази схема : )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта