Долгопол написа:vasilnv написа:Stahlgewitter написа:vasilnv написа:ЙЕС ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Вече съм на 90% сигурен, че бразилците ще спечелят Световното!
Кво ще кажете за съдията? Пак ли подкрепи Бразилия?

Много сте ми забавни, хейтърчета.

И за 10% ще гризеш нокти после.
Мога да ти кажа и защо смятам така. За мен, бразилците могат да вкарат всеки един отбор, който играе отворено. Но отпред имат Оскар, Хълк, Неймар.. креативност и мощ. Какво повече да искаш?
Въпросът е колко ще допуснат. Щото една Германия едва ли ще ги жали много.

Момченце, личи ти, че изобщо не си гледал Бразилия.

Ти си някакво
псевдо бразилско фенче, което даже не разбира играта им.
Силата на Бразилия е в защитата ! В атака не успяха да вкарат на Мексико и едвам го направиха срещу Хърватия.
НО имат само 3 допуснати гола в последните 12 мача

В момента Бразилия е много строго подреден, дефанзивен отбор, разчитащ САМО на контра-атаки. Напред ги носи само Неймар и Оскар, който понякога прави страхотни игри. Обясняваш се като малка пикла, да не си на 15 години?
Пич, ти къде видя на това Световно бразилците да играят на контра-атаки? Ми много ясно, че ще им е по-трудно да отбележат гол, когато другия отбор играе в защита. Виж сега, ти може да следиш бразилците от много време и е ясно, че ще разбираш повече играта им от мен, нали така?
На това световно видях някои доста хаотични действия на бразилците в защита, което, разбира се, донякъде се дължи и на противниците им. Головете, които допуснаха на Световното се дължат на индивидуални грешки или се бъркам нещо. 3 допуснати гола в 12 мача никак не е зле, даже напротив, но винаги може по-добре.
И да допълня, изобщо не ме интересува какво си мислиш за мен и ще се обяснявам така, както аз си искам, ОК?