Middlesbrough написа:Аре Форца Погба
искам го с 80% точност на подаванията, 5 отнети топки, гол и асист : )
ПП И Хондурас да вкара, че всички имат защитници от Франция

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:Аре Форца Погба
YANTRA_FOREVER написа:Погба Могба, като им излязат такива като Бекелес, Паласиос, Фигероа, Бернардес...Дано всички французи все пак останат здрави, но 0-0 не им мърда
Sardukar написа:Middlesbrough написа:Аре Форца Погба
искам го с 80% точност на подаванията, 5 отнети топки, гол и асист : )
ПП И Хондурас да вкара, че всички имат защитници от Франция
Middlesbrough написа:YANTRA_FOREVER написа:Погба Могба, като им излязат такива като Бекелес, Паласиос, Фигероа, Бернардес...Дано всички французи все пак останат здрави, но 0-0 не им мърда
Е Погба е черен би трябвало да те кефи :Д
Не ме инт резултата , важното е Могба да играе яко : )
YANTRA_FOREVER написа:Middlesbrough написа:YANTRA_FOREVER написа:Погба Могба, като им излязат такива като Бекелес, Паласиос, Фигероа, Бернардес...Дано всички французи все пак останат здрави, но 0-0 не им мърда
Е Погба е черен би трябвало да те кефи :Д
Не ме инт резултата , важното е Могба да играе яко : )
Тея дето играят за Франция много ги обичамИначе е добър де, ама съм за Хондурас и предпочитам да не се справи.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Middlesbrough написа:enguerino написа:Тук сме за Хондурас
![]()
Папагал :Д
Погба титуляр ли е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта