СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ivailo1403
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико|29.06|19:00

Мнениеот ivailo1403 » 29 юни 2014 21:45

Capitan Puyol написа:Тоя мошеник Робен с поредна гнусна симулация. И срещу Барса правеше същите номера преди година и печелеше лесни фалове след като при най-малкото докосване му зейваше цялата уста на грозника все едно са го ударили с чук... :lol: Винаги е бил лузър и това го доказа 2012та, както и на финала на Световното 2010та, когато Снайдер го извеждаше няколко пъти срещу Касияс и тоя се осираше. Винаги други са му печелили трофеите, а той се е нааквал в най-важните моменти. 8-)

Затова ли ви набута по гол и в двата мача...А кой вкара победния срещу Дортмунд ?

daniel875
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2014 21:45

Долгопол написа:Ако ние бяхме спечелили така Евро 2004, щяхме ли да ревем, че победата ни е нечестна? ;) Ех, колко балканска злоба се излива...не е истина

Тогава чехите заслужаваха да спечелят. Бяха категорично най - добрият отбор. Колко пъти са ни ощетявали? Гърците имат да мечтаят да ги режат така. Едно време щяхме да станем олимпийски шампион, но злобен мексиканец ни поряза.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2014 21:45

Долгопол написа:
Ти си много зле! Опяваше как мексиканците надигравали холандците цял мач.. Искам да ми дадеш статистиката от мача за второто полувреме, нали си много умен! Вместо да се скриеш някъде, продължаваш да ръсиш бисери! Като казвам "не може", имам предвид, че няма да е честно спрямо футболната игра! Бездарните гърци хареаха ли ти като станаха ЕШ? Или пък сега като се класирах след като Самарис се спъна в топката и им свириха най-смешната дузпа на това първенство?

Какво нечестно има в защитната игра, бе разбирач ? Да играеш дефанзивно нещо престъпно ли е? :lol: Не било честно... щом са ги били значи е чесно.
Говори ми за морал хаха :lol: Щом на Гърция почти не им вкараха през 2004-та, значи заслужено са станали победители.

Защитата е важна част от футбола, а не престъпление. Да си чувал за "катеначо" ? Това пак ли е нещо нечестнo? ;) Сериозно, излагаш се, не пиши повече

Я питай феновете на Челси дали е нечестна защитната игра. Познай какви отговори ще получиш. ;)

Недей да ми разсъждаваш много-много, бе! :mrgreen: Щом мексиканците са ги надиграли тотално, що отпаднаха? :mrgreen: Уж ги харесвал, ама не спира да храчи срещу тях!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 юни 2014 21:46

Просто ми е странно как повечето фенове на Юнайтед започнахте да подкрепяте Ван Гаал и Холандия, нищо повече.

Някои от нас винаги са подкрепяли Холандия,така че...доста наивно от твоя страна обобщение :)
Като цяло една голяма част от феновете на Юнайтед,просто са лобюпитни да наблюдават визията и концепциите на Ван Гаал и в частност играта на Ван Перси под негово ръководство.
Последна промяна от smoothc на 29 юни 2014 21:47, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2014 21:46

Купата ще я спечели този, който е платил най - много. Това е. Толкова е просто.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 29 юни 2014 21:47

RedeviL написа:
Долгопол написа:
Ти си много зле! Опяваше как мексиканците надигравали холандците цял мач.. Искам да ми дадеш статистиката от мача за второто полувреме, нали си много умен! Вместо да се скриеш някъде, продължаваш да ръсиш бисери! Като казвам "не може", имам предвид, че няма да е честно спрямо футболната игра! Бездарните гърци хареаха ли ти като станаха ЕШ? Или пък сега като се класирах след като Самарис се спъна в топката и им свириха най-смешната дузпа на това първенство?

Какво нечестно има в защитната игра, бе разбирач ? Да играеш дефанзивно нещо престъпно ли е? :lol: Не било честно... щом са ги били значи е чесно.
Говори ми за морал хаха :lol: Щом на Гърция почти не им вкараха през 2004-та, значи заслужено са станали победители.

Защитата е важна част от футбола, а не престъпление. Да си чувал за "катеначо" ? Това пак ли е нещо нечестнo? ;) Сериозно, излагаш се, не пиши повече

Я питай феновете на Челси дали е нечестна защитната игра. Познай какви отговори ще получиш. ;)

Недей да ми разсъждаваш много-много, бе! :mrgreen: Щом мексиканците са ги надиграли тотално, що отпаднаха? :mrgreen:

Дечко, явно не си свикнал да разсъждаваш много-много :lol: Ливърпул също надигра тотално Челси в края на сезона, но загуби с 2 на 0.

Ти правиш ли се на малоумен или наистина си? :lol: На бе можеш да говориш само на малоумните си приятелчета, не на мен.
Последна промяна от Долгопол на 29 юни 2014 21:47, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2014 21:47

daniel875 написа:
Долгопол написа:Ако ние бяхме спечелили така Евро 2004, щяхме ли да ревем, че победата ни е нечестна? ;) Ех, колко балканска злоба се излива...не е истина

Тогава чехите заслужаваха да спечелят. Бяха категорично най - добрият отбор. Колко пъти са ни ощетявали? Гърците имат да мечтаят да ги режат така. Едно време щяхме да станем олимпийски шампион, но злобен мексиканец ни поряза.

Не, бе, те гърците и сега се класираха заслужено.. Щом Самирис се е спънал в топката, а съдията е свирил дузпа, значи всичко е ок. :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2014 21:48

Долгопол написа:
RedeviL написа:
Долгопол написа:

Недей да ми разсъждаваш много-много, бе! :mrgreen: Щом мексиканците са ги надиграли тотално, що отпаднаха? :mrgreen:

Дечко, явно не си свикнал да разсъждаваш много-много :lol: Ливърпул също надигра тотално Челси в края на сезона, но загуби с 2 на 0.

Ти правиш ли се на малоумен или наистина си? :lol:

Оф, защо ме връщаш на този мач? А нима "Ливърпул" заслужаваше игрово купата през 2005? Обаче показа дух, с това я заслужи.
"Ливърпул" нямаше право да играе така срещу "Челси" на Моуриньо. Трябваше да подходи като голям отбор и всичко свършваше. Големите мачове се печелят с класа, а не с романтика.
Последна промяна от daniel875 на 29 юни 2014 21:49, променено общо 1 път.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 29 юни 2014 21:48

Извинявай, ако си фен на Пул. Опитвам се да обясня на този трол, че победата не винаги означава по-добра игра. ;) Дадох му 5 примера и пак не може да вдене :lol: . Жалко, повечето фенове на Юнайтед, които познавам са интелигентни момчета.
Последна промяна от Долгопол на 29 юни 2014 21:51, променено общо 4 пъти.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2014 21:51

Долгопол написа:
RedeviL написа:
Долгопол написа:

Ти правиш ли се на малоумен или наистина си? :lol: На бе можеш да говориш само на малоумните си приятелчета, не на мен.

А, бе, смешен, в момента коментираме страхотната победа на Холандия над Мексико, а някакви мачове от миналото! Ако имаш да казваш нещо за мача -давай, а не да ми говориш бабини деветини.. :lol:

Върни се в “World Cup 2014”