СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А] - 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А], 12.06 - 23.00

Мнениеот chepishev73 » 13 юни 2014 07:45

RedeviL написа:
we are the champions написа:ЧИСТ ГОЛ АМА ЧИСТ !

Имаше нарушение на Олич. Поне според мен.

Нарушение на Олич НЯМА - той центрира топката. "Нарушението" е на Жулио Сезар, че не може да си хване топката - бахти и ФИФА-та, бахти и подпирането, бахти и Блатера скапан

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А] - 3:1 FT

Мнениеот Lyubooo » 13 юни 2014 07:50

Хърватите си играха доста прилично и Бразилия щеше доста трудно да стигне до успеха, ако не беше съдийското рамо за дузпата! Направо ми се развали настроението! През целия мач се игра твърдо и борбено и съдията го разрешаваше, но когато се стигна до този балет в точното наказателно поле, то той го свири! Смешник, продажен!
ФИФА що не вземе да направи домакина на първенството да играе директно полуфинал, че да не гледаме такива к-рвенски изпълнения.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 юни 2014 07:51

Заслужена победа на Бразилия , да дузпата беше пресилена но никой не е карал насила играча на хърватска да хваща за рамото този на бразилците.
Освен това хърватите за цял мач освен да рипкат безадресно топката, да бавят играта и да я накъсват друго не правеха, вкараха един случаен гол в началото то дори не го вкараха те и от там на татък кръгла нула.
Колкото до Бразилия излязоха за победа търсиха я целия мач и след като през цялото време бяха по добрия отбор заслужено се поздравиха с успеха.

Сега остава да изгледаме днеска и другия мач от групата който със сигурност ще е доста по двуостър и интересен.

try.stan
Контакти:

Мнениеот try.stan » 13 юни 2014 08:08

samobotev написа:Заслужена победа на Бразилия , да дузпата беше пресилена но никой не е карал насила играча на хърватска да хваща за рамото този на бразилците.
Освен това хърватите за цял мач освен да рипкат безадресно топката, да бавят играта и да я накъсват друго не правеха, вкараха един случаен гол в началото то дори не го вкараха те и от там на татък кръгла нула.
Колкото до Бразилия излязоха за победа търсиха я целия мач и след като през цялото време бяха по добрия отбор заслужено се поздравиха с успеха.

Сега остава да изгледаме днеска и другия мач от групата който със сигурност ще е доста по двуостър и интересен.

Уникално заблуден си, пич. Или си гледал друг мач, или си бил под влиянието на брутално въздействащи стимуланти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 юни 2014 08:15

Бахти и смешната дузпа :X:X Хърватите не заслужаваха тази загуба !!!
Нарушеие на Олич има : ) !
иво ангелов е най - големия смешник :@:@ докога ще го търпим :С :Д

Офтопик:

nickkal
Контакти:

Мнениеот nickkal » 13 юни 2014 08:34

Бразилия трябва да стигне финалА, иначе има реална опасност първенството да не завърши. :idea:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 13 юни 2014 08:36

За мен това е заслужена победа за Бразилия. Дузпата беше доста пресилена, а за нарушението на Неймар... за мен не беше за ч.к., но не ми се влиза в караници и да давам примери за други подобни прояви. И все пак, струва ми се, бразилците щяха да го вземат тоя мач и без тая смешна дузпа!
МоМ - Оскар! Не знам колко от феновете на Челси осъзнават какъв диамант имат в отбора си.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

scot

Мнениеот scot » 13 юни 2014 08:40

Бразуките са си платиле.....
Трее се пада от тех на тва световно. Блатер знае как се прибират пари.
Абе, интересно, у Катар дали при секи гол срещу националното им отборче ше спират куематика на стадиона? Блтер Блатер ти пак буестиш..... ПОВРЪЩА МИ СЕ.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 13 юни 2014 08:58

Това не е Бразилията,която искам да наблюдавам съдийски телси и то яки.Хърватите доказаха класата си лично според мен в този мач.Ама то какво да се очаква,когато домакина е Бразилия нормално е да ги бутат яко.
Изображение

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 13 юни 2014 09:14

Очаквано подпиране, не стига че "нашета" Дилма едвам се оправя с протестите, представяте ли си какво ще е я чака при провал на Бразилия. Тия ще ги бутат до полуфинала, но като цяло на Бразилчетата им липсва класа, като изк Неймар, Оскар, Силва -другото са дървари.
Искам да ви попитам направи ли ви впечетление, че по стачки и протести бяха предимно черни, а на стадиона бяха само бели, докато в България ние бачкаме като луди за да плащаме на циганите сметките

Върни се в “World Cup 2014”