bilyaletdinov написа:NOMER14 написа:Кой ли ще е съдия?
Хауърд Уеб, може и узбека
Стискам палци за Рицоли.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:NOMER14 написа:Кой ли ще е съдия?
THE G.A.M.E написа:Жалко за Холандия.
Те също заслужаваха финала, но като че ли прекалената им предпазливост им изигра лоша шега.
И все пак Аржентина бяха малко по-добрият отбор.
Ван Гаал направи всичко възможно отборът му да се чувства комфортно, като неутрализира всички силни страни на "Гаучосите", но това е футбола.
P.S.
От къде го извадиха тоя вратар аржентинците, не е истина.
Пича почти няма грешки до тук.
CTAHKO написа:RedeviL написа:Soulen написа:Добре, че е великия Вермахт да отсрами малко глупавото световно със скучните мачове, на които след 15 минути игра, вече чакаш дузпите.
Айде сега лесна победа и нова славна страница в историята на Маншафта
Ей с такива коментари направо си плачкате за един аржентиски бой над немците!
Бой, бой, колко да е бой4:0 за Германия на финала

THE G.A.M.E написа:smoothc написа:Честито на Аржентина-"Тихият убиец"!
Поздравления и за Холандия!
[offtopic]Игра,още само една стъпка остана[/offtopic]
Нито за момент не се усъмнихме във финала... А май и за титлата имаме единодушие.

NOMER14 написа:Кой ли ще е съдия?
doktora25 написа:bilyaletdinov написа:NOMER14 написа:Кой ли ще е съдия?
Стискам палци за Рицоли.
 Отвратително скучен отбор, а има такива футболисти като Меси, Игуаин, Ди Мариа, Лавеци,  и все пак бият само с гол разлика във всеки мач, сега на полуфинала с дузпи. Обаче никак няма да е лесно на германците, по-класният тим са, но аржентинците са доста дисциплинирани, за разлика от Бразилия.
  Отвратително скучен отбор, а има такива футболисти като Меси, Игуаин, Ди Мариа, Лавеци,  и все пак бият само с гол разлика във всеки мач, сега на полуфинала с дузпи. Обаче никак няма да е лесно на германците, по-класният тим са, но аржентинците са доста дисциплинирани, за разлика от Бразилия.
Tommi написа:NOMER14 написа:Кой ли ще е съдия?
Аз очаквам Равшан Ирматов от Узбекистан.
CSKA 78 написа:Soulen написа:Че аз всеки мач единствено се чудя с колко ще победят немците. Дали ще решат да громят или да си пазят силите и да бият с 1:0 някой непретенциозен отбор. Дано все пак не решат да убият гаучосите и да оставят малко интрига като победят спокойно с 2-3:0
Тази Аржентина няма нищо общо като стил с Бразилия!Ще ми е интересно изражението на немците, след като загубят!
bilyaletdinov написа:ПП: Само на мен ли Силесен ми заприлича на Пацо Тигъра

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта