james написа:Eleril написа:james написа:След
Холандия и Германия започна ударно първенството , да се зачудиш другите за какво са там

Fixed that for ya

Браво на машините!Имат може би най-добрите халфове на Световното,което,според мен,ще ги закара до финала.
Германия и Холандия са единствените по-сериозни отбори - фаворити,така да се каже - които започнаха ударно.Ще се радвам да гледам този финал.
Май е първото световно първенство , което гледаш

За съжаление такива като тебе са болшинство , докато ви има ще съществува и корупцията в световния футбол. Ама и за Холандия си прав и те имаха някой и друг менте гол и десетина отсъждания помогнали им срещу аристократично разхождащите се Испанчета.
Холандия имаха един спорен гол от общо 5.Испанците вкараха от поне толкова смешна дузпа,колкото и тази на бразилците...Колкото до Световните - това ми е петото.За съжаление бях само на 4 за това в САЩ,но това,което гледам сега определено е най-зрелищното.
Впрочем,кое им беше доброто на бразилците,че ги сравняваш с Германия?Гледах им 2те конроли преди Световното и сега мача с Хърватска - нямат нищо общо с онова поколение на Кафу,Роналдиньо,Роналдо,Ривалдо,Карлош.