СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А] - 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А], 12.06 - 23.00
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
На 1/8 финал срещу Холандия/Испания и съдията няма да помогне^
Последна промяна от Tobacco на 13 юни 2014 00:57, променено общо 1 път.
Офтопик:
Офтопик:
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Не, реално една дузпа и другото са колкото да си търсим нещо. Нямаше кой знае какво подпиране, но беше гадно това с тая дузпа, защото беше в много важен момент. Хърватите с много слаб Плетикоса днес и Модрич и Ракитич на 50%. Перишич и Срна зле. Но Бразилия също не е за повече от 1/8 финал, не ми трябват другите им 2 мача, сега го казвам.
п.п. ако срещу Камерун им свирят такава дузпа или изобщо втори път отивам и аз в Сао Паоло на протест
п.п. ако срещу Камерун им свирят такава дузпа или изобщо втори път отивам и аз в Сао Паоло на протест

1982 написа:Браво, страхотна победа на Бразилия. С около 8.56% от потенциала си пребиха като куче жалкото тимче на ...... гнус ме е даже да му напиша името.
По-натам и повече ще покажат, в началото яваш-яваш. Повече не е и нужно.
Изключително слаби бразилците, дори трагични...с няколко спорни отсъждания и/или откровени подпирания биха.
Покажете ми залог за това, че Бразилия НЯМА да е шампион и веднага слагам 2 бона!!!
Покажете ми залог за това, че Бразилия НЯМА да е шампион и веднага слагам 2 бона!!!
Тотален срам за Бразилия след акто сърбите ги направиха смешни преди седмица днес някакво японче трябваше да им печели мача!
Дано се паднат с Уругвай или Аржентина да ги боли повечко отпадането!
Дано се паднат с Уругвай или Аржентина да ги боли повечко отпадането!
незаслужена победа с измислена дузпа
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- storm
- Контакти:
Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А] - 3:1 FT
Първенството почна адски интересно, но и съдиите се оляха...

Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А] - 3:1 FT
С тази игра първия по-сериозен отбор,който им се падне ще ги отстрани.

Ако изключим безобразното съдийство , Хърватия бяха адски слаби ... Супер ялави в атака, Перешич дето толкова го хвалят коментаторите на кавал 1 е един от най бездарните футболисти които съм гледал скоро , няма точно отиграване . Боклука ака Чорлука , Сърната ае трагични ... дори не си заслужава да ги коментираме. Но Бразилия , това е начина по който може да стигнат финала с тази игра ... много ама много силно съдийско рамо и нищо друго. Дори Англия би ги била .