Ето коментарите след мача, излезли в Marca.
Casillas: "Hoy jugue el peor partido de mi vida con la seleccion".
Днес изиграх най-слабия мач с националния отбор в живота ми
Ramos: "No es un día para señalar a nadie" .
Не е такъв ден, в който да посочваме някого. (виновник)
Diego Costa: "No me molestan los pitos" .
Не ме дразнят освиркванията.
Del Bosque: "Un deportista no se entrega" .
Един спортист не се предава.
Iniesta: "Es un contratiempo que nadie esperaba" .
Това е пречка, която никой не очакваше.
А това са оценките на играчите [offtopic]http://www.marca.com/debate/2014/06/151227/prevotaciones151227.html[/offtopic]
Испания-отиващото си поколение!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Роналдо9Големец
- Контакти:
Re: Испания-отиващото си поколение!?
Това, което се случи снощи е, че за пореден път чики-рикито бе унижено, бе разбито и в момента се намира в клинична смърт. Също така прав е авторът, че въпросното поколение си заминава, поколение обаче, което аз не бих нарекъл "феноменално", защото една голяма част от успехите си (особено на клубно ниво) дължеше на странични фактори и световната титла, която взеха преди 4 години бе в следствие на грубо погазване на феърплея.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
FLANKER написа:Дали ,това е краят на едно феноменално испанско поколение ? Споделете.
Краят е .
- bilyaletdinov
- Контакти:
doktora25 написа:Това, което се случи снощи е, че за пореден път чики-рикито бе унижено, бе разбито и в момента се намира в клинична смърт. Също така прав е авторът, че въпросното поколение си заминава, поколение обаче, което аз не бих нарекъл "феноменално", защото една голяма част от успехите си (особено на клубно ниво) дължеше на странични фактори и световната титла, която взеха преди 4 години бе в следствие на грубо погазване на феърплея.
Koe беше грубо показване на феърплея

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:doktora25 написа:Това, което се случи снощи е, че за пореден път чики-рикито бе унижено, бе разбито и в момента се намира в клинична смърт. Също така прав е авторът, че въпросното поколение си заминава, поколение обаче, което аз не бих нарекъл "феноменално", защото една голяма част от успехите си (особено на клубно ниво) дължеше на странични фактори и световната титла, която взеха преди 4 години бе в следствие на грубо погазване на феърплея.
Koe беше грубо показване на феърплеяЧе разковаха маншафтчето на полуфинала, или че онзи плешив англичанин не изгони Де Йонг...погазване на феърплея
Победният им гол, дошъл по време на основателни протести срещу скандално съдийско отсъждане.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Син до гроб_
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Не може да се каже от 1 мач. 2010 също загубиха първия мач, помним какво се случи.
Разликата е ,че тогава испанците помляха швейцарците, но имаха уникална липса на късмет, а кръстоносците вкараха от 1-2 положения пред вратата на Испания и то с невероятен карамбол, ако не се лъжа. Има много голяма разлика с онзи мач и вчерашния. Вчера бяха отчайващи. Можеха да си тръгнат с нещо от сорта на 1-6 или 1-7

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Unforgiven_M
- Контакти:
doktora25 написа:Победният им гол, дошъл по време на основателни протести срещу скандално съдийско отсъждане.
Кой каза, че когато някой протестира играта трябва да бъде спряна? Работата на футболистите е да играят футбол, а не да спорят.
Отделно тогава на целия свят беше пределно ясно, че Де Йонг трябваше да бъде изгонен, само не и на съдията... Ето това отсъждане беше престъпление и погазване на феърплея. Каратистите трябва да се наказват.
А иначе вярвам че Испания ще се вдигне в следващите мачове и ще излезе от групите, но надали ще стане шампион.
Не отписвайте толкова лесно испанците. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- Jorkorazporko
Съдийските отбори винаги си го получават в последствие! Радвам се, че паднаха по този начин, просто този начин на игра е ужасен за гледане! Определено стила на игра на испанците ми е антипатичен. Поколението си заминава, и не разбирам защо Дел Боске не извика по - млади футболисти, и не промени стила?! По - този начин до никъде няма да стигнат ...
За мен вината основно си е в "Маркиз Дел Боске" както се изрази неколкократно Ибришимата снощи.Първо-фен на Барса съм но Шави,Бускетс,Пике,Педро за мен нямат място в този отбор.Второ-да имаш толкова класни атакуващи играчи и да започнеш мача с Бускетс-Ш.Алонсо като двойка халфове в центъра си беше голямо малоумие за мен.Трето-Карвахал,Негредо,Иско,трябваше да бъдат повикани за сметка на Азпиликуета,Торес/Вия (се тая кой от двамата),Бускетс.Извинявайте ама не може да караш на познатите футболисти до откат и да си мислиш че резултата винаги ще е позитивен на база постигнатото преди.На тоя отбор му трябва свежест,трябват му някои по млади момчета,един Коке задължително трябва да бъде титуляр за сметка на Бускетс.Испания предполагам ще прескочат групата просто защото защитата на Чили не е читава,които за малко не изпуснаха сигурен мач вчера,но до там според мен-Бразилия колкото и да не играе добре има една солидна публика всеки мач,солиден съдийски гръб и един Неймар който е способен да направи разликата,защото поне за момента не виждам футболист който е способен да направи разликата в Испанският отбор на Мондиала.