Предричат световна титла за Уругвай
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Предричат световна титла за Уругвай
А колко е коефициентът , че първенството няма да завърши ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Tommi написа:doktora25 написа: Чисто статистически Аржентина и Уругвай трябва да бъдат смятани за фаворити, тъй като обикновено на световни финали триумфира най-силният ти съсед.
Честно да ти кажа единственият такъв случай, за който се сещам, е титлата на Уругвай в Бразилия през 1950г.Да кажем, че има още 1-2-3 случая, които пропускам, но пак няма някаква зависимост.
Примерите са много: разменените победи на Германия и Италия (1990 и 2006), успехът на Италия във Франция (1938), на Бразилия в Чили (1962), на Германия в Швейцария (1954) и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Braveheart73
- Контакти:
И накрая Уругвай няма да излезе от групата си където първи и втори ще са Италия и Англия.
И язък за барута!

И язък за барута!

От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
doktora25 написа:Tommi написа:doktora25 написа: Чисто статистически Аржентина и Уругвай трябва да бъдат смятани за фаворити, тъй като обикновено на световни финали триумфира най-силният ти съсед.
Честно да ти кажа единственият такъв случай, за който се сещам, е титлата на Уругвай в Бразилия през 1950г.Да кажем, че има още 1-2-3 случая, които пропускам, но пак няма някаква зависимост.
Примерите са много: разменените победи на Германия и Италия (1990 и 2006), успехът на Италия във Франция (1938), на Бразилия в Чили (1962), на Германия в Швейцария (1954) и т.н.
Германия и Италия и Бразилия и Чили малко не са съседи.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:doktora25 написа:Tommi написа:doktora25 написа: Чисто статистически Аржентина и Уругвай трябва да бъдат смятани за фаворити, тъй като обикновено на световни финали триумфира най-силният ти съсед.
Германия и Италия и Бразилия и Чили малко не са съседи.Значи останаха три случая, в които съсед е ставал шампион, което не е статистически значимо.
Е, гледай по-широко на нещата, Германия и Италия са най-силните европейски отбори, германците и швейцарците са арийци. Ама откакто Суарес си сложи ръката на голлинията срещу Гана в ЮАР, традициите не са това, което бяха.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ето ви една прогноза на база статистически модел (кликни на снимката за по-голям размер):
[rimg]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/28/article-0-1E43DC6F00000578-517_634x778.jpg[/rimg]
[rimg]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/28/article-0-1E43DC6F00000578-517_634x778.jpg[/rimg]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Udoji90
- Контакти:
Аз лично хич няма да се разочаровам, ако Уругвай станат шампиони. От много време не са го правили, а и са приятен отбор. Все пак не мисля, че в случая това число може да има някакво прогнозно умение. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Tommi написа:Ето ви една прогноза на база статистически модел (кликни на снимката за по-голям размер):
Франция с по-малък шанс от Португалия... Смях в залата... Не знам кой ги прави тези статистики, ама може да се гръмне.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Aбе каквото и да си говорим, Бразилия си остава големият фаворит.Уругвай като нищо може да достигне поне 1/4 финал .Да не отписваме Аржентина,Италия и Холандия.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

fr3ak_boy написа:Tommi написа:Ето ви една прогноза на база статистически модел (кликни на снимката за по-голям размер):
Франция с по-малък шанс от Португалия... Смях в залата... Не знам кой ги прави тези статистики, ама може да се гръмне.![]()
![]()
Това е на база 14 000 официални мача. Ето ти съпоставка с вероятностите, които дава букмейкърът Ladbrokes. И при него шансовете на Франция и Португалия са горе-долу изравнени
[rimg]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/28/article-2641558-1E43DB4A00000578-498_634x515.jpg[/rimg]