СП 2014 | 1/4 финал | Бразилия - Колумбия - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2014 | 1/4 финал | Бразилия - Колумбия - 2:1 FT
По добрият отбор отпадна
Бака и Кинтеро трябваше да влязат по-рано в игра.Сезар беше за червен картон.
Re: СП 2014 | 1/4 финал | Бразилия - Колумбия | 04.07 | 23:00
ShooterMan написа:...Това отборче на Бразилия ще бъде просто стъпкано от Бундестима, този жалък стил и номера няма да минат срещу немската машина, дори може и на резултат да идат...
Ти да не си бил на работа днес по време на първия мач? Че и на цялото първенство до сега!
Бундестима може единствено да смачка тревата по терена от лежане и бавене на времето.
На полу-финала - 120мин и дузпи, ше се моля да дойде буря и да ми спре булсата, като на мача на Гърция.
- Der Führer
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Der Führer написа:Да бе ... представяш ли си . Данте срещу играчи които му знаят и кътните зъби
Аз съм доволен, че ще се съберат всички пудели на терена, май само Вилиан ще липсваЕдно финалче Холандия-Германия ще отива на това първенство.
Представям какво чудо ще е като съберат Ивчо и Ибришимао
Смятам да си спра звука на ТВ-то за този мач
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Der Führer написа:stoper написа:Der Führer написа:Не , че нещо ... ама дузпата трябваше да е с червен картон . Ако Льов не спечели срещу тази Бразилия , веднага трябва да смени професията си ... примерно на овчар .
Не мисля, топката вече беше на защитника. Но и да беше дал, нямаше да е пресилено.
Последния човек в отбрана който извършва нарушение , получава червен картон . Вратаря беше последен . Давид Луис беше зад колумбиеца . Освен това Сезар прави умишлен фал , крака му е високо вдигнат ... на равнището на коляното на нападателя .
Давид Луиз беше в позиция, в която можеше да се намеси и това изобщо не е очевидна голова възможност. Съдията си отсъди много правилно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
smoothc написа:Не , че нещо ... ама дузпата трябваше да е с червен картон.
Перфектен си,Der Führer.Моите адмирации!
Чудесно! А Сунига дето се вкопа с коляно в гърба на Неймар, сигурно беше за бели рози?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
ShooterMan написа:По-нещастни бразилци аз не съм виждал. Грозно играещи, бавещи, лежат като смешници, това не е Бразилия. Да не говорим, че Колумбия ако не бяха поуплашени в началото щяха да им съдерат фъча. Това отборче на Бразилия ще бъде просто стъпкано от Бундестима, този жалък стил и номера няма да минат срещу немската машина, дори може и на резултат да идат. Там няма да играят срещу такива вратарчета. Жалко за Колумбия, добър футбол играят и определено щяха да бият тази вечер ако на терена беше Фалкао или дори Карлос Бака да беше в по-добра кондиция и на терена 45 минути....Като цяло съм отвратен от Бразилия, това е най-слабата Бразилия, която съм виждал. И друг път са играели слабо, но никога не са били дърводелци! Това, което правеха след 2:0, да ритат в тъчове като селяни, да се блъскат и ритат като магарета....пак ще кажа, дори и съдиите няма да ги спасят срещу Бундесмашината
ПС: Безобразно съдийство на испанския цървул! Първо остави бразилските дървари да наритат Хамес Родригес вместо да им освятка 2-3 ЗАСЛУЖЕНИ картона...и апотеоза беше дузпата - абсолютен ЧК на вратаря!
Изключително точен и обективен коментар!
Безумен футбол, не не е футбол, мачле. Двата отбора играха както в нашата Б група. НЕСКОПОСАНА игра! Среща с най-много нарушения, с най-много грешки на моменти комични и ужасяващи.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Тоя мач беше все едно да пуснеш Гоце Делчев и Любимец с обещани премии от 1млн. на играч при победа
Много ръгане, тичане, блъскане ама дали знаят с каква крайна цел? Надали
Отпадна ми единия прогнозиран финалист и губя бас, а и ми бяха симпатични
Бразилия е ясно, че ще яде бой срещу Германия, въпреки гения на сополояда.
Отпадна ми единия прогнозиран финалист и губя бас, а и ми бяха симпатични

- Logical person
- Контакти:
Бразилия имат 34 нарушения от които поне 10 бяха за жълт картон. Ритаха се като магарета. Единственото положително е че противния Неймар се контузи.
russia написа:smoothc написа:Не , че нещо ... ама дузпата трябваше да е с червен картон.
Перфектен си,Der Führer.Моите адмирации!
Чудесно! А Сунига дето се вкопа с коляно в гърба на Неймар, сигурно беше за бели рози?
В коя минута се случи това?
Тъжен ден за футбола!
Последна промяна от DmG на 05 юли 2014 01:12, променено общо 1 път.